سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۹:۲۷

شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷

هدف از برحق نمایی ساواک و عادی سازی جنایت چیست؟

لذا فریب افکار با سفید نمایی گذشته، نفرت آفرینی نسبت به نسل مادران و پدران که انقلاب کردند، برحق نمایی ساواک و عادی سازی شکنجه و جنایت توسط مهره هایی چون احمد فراستی برای زمینه چینی دور دیگری از خشونت، تمامی نقشه ی راهی است که وابستگان به رژیم سلطنتی برای رسیدن به هدف شوم خود و باز گرداندن ایران به گذشته، در دست دارند.

این روزها گروه های مختلف سلطنت خواه، فعال تر از گذشته به پاکیزه نمایی دوران شاهنشاهی برآمده اند. یکی از ترفندهای آنان در این راستا برحق نمایی ساواک و عادی سازی شکنجه و قتل و اعدام است. بهانه ی آن ها نیز وجود همه ی این پدیده های ضد بشری در ایران و کشورهای دیگر است. افرادی نظیر احمد فراستی از کارمندان بخش عملیات اداره ی سوم ساواک و رئیس او پرویز ثابتی سخن گویان دیروز و امروز این گروه ها در این باب هستند.

تازه ترین تلاش آن ها ” گفتگوی چالشی با رهبر عملیات اداره سوم” در کلاپ هاوس با احمد فراستی در روز یکشنبه ۲۹ اوت ۲۰۲۱ برابر با ۷ شهریور ۱۴۰۰ بوده است. مضمون اصلی گفتگو، ناگفته هایی از خدمات ساواک برای “پایندگی” ایران بود. ترجیع بند سخنان فراستی نیز در آن نمایش “پاینده ایران” بود. سر آخر هم معلوم نشد که چرا علیرغم آن همه “خدمات” میلیون ها ایرانی انقلاب کردند، و شاه را به زیر کشیدند.

اما آنچه در سخنان فراستی شگفت انگیز می نمود، “نوش جان” هایی بود که او در روا دانستن شکنجه در حق شکنجه دیدگانی چند در آن اتاق بر زبان می راند. و شگفت انگیزتر آن که این ساواکی سالخورده که نیمی از سال های زندگی خود را در غرب گذرانده است، به راحتی قواعد احترام به حقوق شخصی و فردی برخی از شاکیان و شاهدان شکنجه گاه های ساواک را زیر پا می گذاشت. او با ابزار خواندن حقوق بشر ، همه ی جنایات علیه بشر و نقض خشن قوانین ناظر بر حقوق بشر را توجیه می کرد. از جمله ی افرادی که مورد چنین تعرض گستاخانه ای قرار گرفت، این نگارنده بود که از شکنجه های مأموران ساواک و تجاوز به چند تن از هم بندان خود در زندان های شاه و تعرض جنسی به خود توسط بازجو، پرده برداشت. فراستی با صدایی بلند خصوصی ترین حقوق فردی  نگارنده را زیر پا گذاشت و با پرداختن به مسائل عاطفی او، آشکارا حقوق بشر را نقض کرد. برخی از گردانندگان اتاق نیز با خاموش کردن میکروفن و اختلال در صحبت، امکان اعتراض به موقع  نسبت به دروغ گویی، اتهام زنی و سخنان اهانت بار احمد فراستی را، از نگارنده گرفتند.

اما هدف از همەی این تشبثات در عادی سازی جنایت و برحق نمایی ساواک چیست؟ تشدید بحران در جامعه و ناکارایی حکومت در غلبه بر نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی از سویی و فشار و تهدید های روزافزون آمریکا علیه منافع ملی کشور از سوی دیگر، در دل بازماندگان سلطنت برای بازگرداندن نظام پادشاهی به ایران، امید آفریده است. پشتشان نیز به کمک های غرب و آمریکا گرم است. اما آن ها می دانند که نه حکومت و نه طرف داران آن در ایران همه چیز را دو دستی تقدیم آن ها نخواهند کرد. از همین رو شکنجه و کشتار مخالفان برای درهم شکستن مقاومت ملی، جزو برنامه های تخطی ناپذیر این نیروی ارتجاعی  است. آن ها می دانند که بازگرداندن چرخ تاریخ به عقب در ایران جز از راهی خونین و سفاکانه میسر نیست. پیش بینی شکست و پیروز ی نیز در این روندِ سهمگین، آسان نیست.

لذا فریب افکار با سفید نمایی گذشته، نفرت آفرینی نسبت به نسل مادران و پدران که انقلاب کردند، برحق نمایی ساواک و عادی سازی شکنجه و جنایت توسط مهره هایی چون احمد فراستی برای زمینه چینی دور دیگری از خشونت، تمامی نقشه ی راهی است که وابستگان به رژیم سلطنتی برای رسیدن به هدف شوم خود و باز گرداندن ایران به گذشته، در دست دارند.

تاریخ انتشار : ۹ شهریور, ۱۴۰۰ ۳:۲۵ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

تجربۀ خونین بازتولید استبداد و مصادرهٔ مبارزات مردمی در تاریخ معاصر ایران

اگر قرار است این‌بار سرنوشتی متفاوت رقم بخورد، باید چرخهٔ تاریخی مصادرۀ مبارزات مردم از سوی نیرویی اقتدارگر و استقرار استبدادی تازه شکسته شود. ایران امروز تنها زمانی می‌تواند مبارزهٔ خود را به ثمر برساند که با تکیه بر جامعهٔ مدنی مستقل، مطالبات مسالمت‌آمیز و مطالبه‌محور خود را پی بگیرد. جامعهٔ ما هوشیارتر از آن است که با وجود خشمِ برحق ناشی از نادیده‌گرفته‌شدن، وعده‌های بی‌پایه و متکی بر مداخلهٔ بیگانه را بنیان مبارزات حق‌طلبانه‌اش قرار دهد. تجربه‌های تلخ و خونین تاریخ معاصر ایران گواه آن است که صرفاً «نه» گفتن کافی نیست

مطالعه »

بی‌نامی و بی‌زبانی: چرا خیزش ۱۴۰۴ به بازی قدرت بدل شد

شهناز قراگزلو: در نبود زبان روشن برای دفاع از زندگی، خیزش به ابزاری در بازی قدرت بدل شد: برای حکومت، بهانه‌ی سرکوب؛ برای بخشی از اپوزیسیون، سرمایه‌ی نمادین؛ و برای قدرت‌های خارجی، اهرم فشار. در این معادله، آن‌چه کمترین اهمیت را دارد، جان معترض است.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

“همگامی” از تظاهرات کلن حمایت می کند

Washington’s Gallery of Puppets

Scylla and Charybdis

بی‌نامی و بی‌زبانی: چرا خیزش ۱۴۰۴ به بازی قدرت بدل شد

اطلاعیهٔ برگزاری کنگرهٔ فوق‌العادهٔ سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)؛ در پیوند با اعتراضات برحق مردم میهنمان و سرکوب وحشیانهٔ آن

انباشتِ بحران‌های خود ساخته حاکمیت، تجزیه ایران را برای غرب جذاب کرده است