سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ بهمن, ۱۴۰۴ ۲۰:۴۳

چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳

# ژن – ژیان – آزادی

گفتار هفته از سلسله برنامه های هفتگی است که توسط گودرز اقتداری تهیه و اجراء می شود. موضوع این برنامه اختصاص به جنبش در حال جریان که بعد از دستگیری مهسا امینی توسط گشت ارشاد ، و در فاصله ای که او را برای ارشاد به مقر«نهی از منکر و امر به معروف» می بردند مورد ضرب و شتم قرار گرفته.

گفتار هفته از سلسله برنامه های هفتگی است که توسط گودرز اقتداری تهیه و اجراء می شود. موضوع این برنامه اختصاص به جنبش در حال جریان که بعد از دستگیری مهسا امینی توسط گشت ارشاد ، و در فاصله ای که او را برای ارشاد به مقر«نهی از منکر و امر به معروف» می بردند مورد ضرب و شتم قرار گرفته. مهسا در سالن ارشاد طبق تصاویر تلویزیونهای مدار بسته بیهوش می شود و پیکر بی جان او را به بیمارستان منقل و طبق شواهد موجود ، منجمله مسئولین بیمارستان کسری ، مهسا در بدو ورود به بیمارستان علائم حیاتی نداشته و در نهایت جان خود را از دست می دهد.

 

تاریخ انتشار : ۸ مهر, ۱۴۰۱ ۱۲:۵۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

دستگیری‌های گسترده، تجدید احکام زندانیان سیاسی و صدور احکام اعدام را متوقف کنید!

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما، به منظور توقف ایجاد رعب و وحشت در کشور، دست اتحاد، همگامی و مبارزه را به سوی تمامی جریان‌های جمهوری‌خواه و نیروهایی که دغدغه‌ی پیشرفت میهن، بهروزی مردم و آزادی کشور را دارند، دراز میکند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

جمهوری اسلامی و مذاکره با امریکا، چرا استانبول نه؟

اما در این بین چرا روژآوا باید حذف می‌شد، کردستان سوریه فقط داعش را شکست نداد، امکان دیگری از زندگی را نشان داد. زنِ مسلح، آزاد و سیاسی، خود گردانی بدون دولت متمرکز جامعه‌ای که نه خلافت بود، نه اقتدارگرایی قومی.  و اینها همه، خط قرمز برای همه در منطقه بود. برای ترکیه، الگوی کردِ مسلح و مشروع، برای اسلام‌گرایان، فروپاشی نظم مردسالار، برای دولت‌های منطقه، خطر سرایت خود سازمان‌یابی و برای اسرائیل، ثبات مردمیِ غیرقابل ‌مهندسی.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

قیمت تمام شده تحصیل یک دانش‌آموز در مدرسه دولتی چقدر است؟

روایت تلخ یک تولیدکننده از آینده‌ای مبهم: اعتراض‌مان شنیده نشد، تهدید هم شدیم‎

پیام مجامع اسلامی ایرانیان به مناسبت ۲۲بهمن سالگرد انقلاب مردم ایران برضد استبداد و سلطه گری

دستگیری‌های گسترده، تجدید احکام زندانیان سیاسی و صدور احکام اعدام را متوقف کنید!

بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و تشدید سیاست سرکوب را محکوم می‌کنیم!

۱۹ بهمن- روایت نسلی که گفت «نه»!