سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۴ تیر, ۱۴۰۵ ۲۰:۴۱

یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۱

کمک‌های مردمی = بی اعتمادی به دولت

این روزها همه شبکه‌های مجازی حاوی عکس ها و گزارش های تصویری و مکتوب از همیاری وسیع مردم در کمک‌رسانی  به زلزله زدگان غرب کشور هستند. نقطه اشتراک تمامی اقدامات کمک رسانی، یکی ابتکارهای گروهی مردم چه در جمع‌آوری و چه در راه های رساندن این کمک‌ها به دست آسیب‌دیدگان از زلزله، و دیگری عدم اعتماد به امکانات دولتی در رساندن این کمک‌ها به مناطق آسیب‌دیده از زلزله بود.

Getting your Trinity Audio player ready...

این روزها همه شبکه‌های مجازی حاوی عکس ها و گزارش های تصویری و مکتوب از همیاری وسیع مردم در کمک‌رسانی  به زلزله زدگان غرب کشور هستند. نقطه اشتراک تمامی اقدامات کمک رسانی، یکی ابتکارهای گروهی مردم چه در جمع‌آوری و چه در راه های رساندن این کمک‌ها به دست آسیب‌دیدگان از زلزله، و دیگری عدم اعتماد به امکانات دولتی در رساندن این کمک‌ها به مناطق آسیب‌دیده از زلزله بود.

در اکثر کشورهای جهان برای مقابله با فجایع طبیعی از قبیل جاری شدن سیل و یا وقوع زلزله، سازمان‌های ویژه‌ای برای مقابله با این و یا آن واقعه وجود دارند که مسئولیت و مدیریت عملیات جمع‌آوری کمک‌ و رساندن آن به مناطق آسیب‌دیده را بر عهده دارند. اما آنچه این روزها در ایران بوقوع پیوست و هنوز هم ادامه دارد، حکایت می کند از بی اعتمادی به تمامی دستگاه فاسد دولتی و دزدان ثروت کشور.

هنگامی که یکی از حکومتی‌ها در نهایت بی‌شرمی در برنامه شبکه خبر اعلام می‌کند که: “مردم زلزله زده نباید از دولت توقع کمک داشته باشند، چون حال و روزشان باید درس عبرت بقیه شود!! ما هم دعاگوی‌شان هستیم!!” چه پاسخی دندان شکن‌تر از همیاری مردم از تمامی اقشار که در سراسر ایران به نمایش گذاشته شد تا جایی که جعفر زاده نماینده رشت در مجلس اعلام می‌کند: ” دردناک است که پس از ۳۹ سال، مردم می‌گویند ما خودمان می‌خواهیم کمک‌های خود را به مناطق زلزله‌زده منتقل کنیم” .

پاسخ ایشان را یکی از آسیب‌دیدگان زلزله در ۲ جمله بیان داشت: “بچه‌ام را برای نجات از سرما داخل گونی گذاشتم؛ ۴ وزیر آمدن اینجا، حتی ۴ تا چادر هم با خودشان نیاوردند”.

 

تاریخ انتشار : ۲۸ آبان, ۱۳۹۶ ۰:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
نیروهای مسلح ایران

آیا اسرائیل به تنهایی به جنگ با ایران ادامه خواهد داد؟

دمیتری مینین (Dmitry MININ)، نویسنده، کارشناس بنیاد فرهنگ راهبردی: کابینه نتانیاهو نارضایتی خود را از آنچه به باورش رفتار «خیانت‌آمیز» واشنگتن در قبال آشتی با ایران است، پنهان نمی‌کند. از دید اسرائیل، این کشور عملاً در برابر ایرانی که همچنان از نظر نظامی یک قدرت توانمند به شمار می‌رود، تنها مانده است. عبارت «تسلیم فاجعه‌بار» حتی توصیفی نسبتاً ملایم برای «یادداشت تفاهم» امضاشده میان آمریکا و ایران و نیز آغاز گفتگوها در سوئیس دربارۀ «نقشۀ راه» دستیابی به آشتی نهایی میان دو کشور تلقی می‌شود. برای نمونه، نیم‌رود نوویک، مشاور ارشد پیشین شیمون پرز، رهبر سابق اسرائیل، معتقد است بسیاری از اسرائیلی‌هایی که زمانی از ترامپ حمایت می‌کردند، اکنون بر این باورند که او «ما را زیر قطار انداخت».

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پیام تسلیت حزب دمکراتیک مردم ایران: در سوگِ رضا عطارنژاد

پیام فرخ نگهدار: «میراث دومین رهبر جمهوری اسلامی» و بازتاب پیام در «انصاف نیوز»

جنگ پایان نیافته است

خلاصهٔ بلند گزارش ماهانهٔ هرانا – وضعیت حقوق بشر در ایران / خرداد ۱۴۰۵

شهرنوش پارسی‌پور؛ پیام‌آور آزادی در وادی سکوت

سی‌وسومین تحلیل هفته | چالش‌های روزنامه‌نگاری متوازن؛ از اصول حرفه‌ای تا تجربه عملی | امیرمصدق کاتوزیان و گودرز اقتداری