شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۳

شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۳

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)
دختران، زنان و پسران و مردان با نه به حجاب اجباری و پذیرش حجاب اختیاری نشان دادند که از این به بعد این ما هستیم که ذهنی، روحی، عقلی و...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!
با گروه اول خوشبختانه، متأسفانه؟ بیش از سی سال است درددل و پرسش بی‌پاسخ داشته‌ام. آنچنان که هر چه بنویسم تکراری است ولی حکم مشهوری در باب ممنوعیت تکرار در...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ملیحه محمدی
نویسنده: ملیحه محمدی
ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟
در این‌گونه موارد دوگانۀ کاذبی درست می‌شود به نام اصلاح تدریجی یا براندازی و انقلاب! اما به گمانم میان مسجد و میخانه راهی است و آن تحمیل حق حاکمیت ملی...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …
من در مرحله دوم این نمایش انتخاباتی نیز بر تحریم اصرار می‌ورزم. اما آن گروه از مردم را که به مسعود پزشکیان رأی دادند، درک می‌کنم و اکثریت قریب به...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟
تسلط بر دولت یک امر حیاتی برای جبهۀ پایداری در انتخاب رهبر آینده است. جبهۀ پایداری می‌کوشد با تسخیر دولت، تسلط خود را بر تمام ادارات و نهادهای دولتی اعمال...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هواداری از ایران
نویسنده: هواداری از ایران

یک خانه پر زمستان. مستان نو رسیدند!

توی روز روشن پیش چشم همه تیر مستقیم به آنان زدند. دستگیرشان کردند. در زندان به آنان تجاوز کردند. سوزاندنشان. خفه کردند. دست وپایشان را شکستند. سهراب را ببینید. جای سالم در بدنش نیست. نوزده سالش بود فقط سبز اندیش بود.
سلام حسن، بهزاد، گلعلی، حسین، سعید و شیدا
آب زنید راه را آن که نگار می رسد

مژده دهید!
ببینید جنبش را، سی سال بذر افشانی چه بار آورده. آنها آمدند. یعنی پیش شما آوردند، همان جایی که شبانه شما را دسته دسته بسته بندی کردند، و با بلدوزور درون خاک جایتان دادند. ببینیدشان همهشان جوانند. زمانی که شما را شبانه کاشتند، آنان کودکانی بیش نبودند که از صدای رعد وبرق و بوق ماشین ها می ترسیدند، اما حالا زنان ومردان سلحشوری شدند که با دست خالی، تنها با اشاره به آزادی و انسانیت دستهاشان را بالا گرفتند، که ما مسلح هم نیستیم، اما تسلیم شما هم نمی شویم. باور کنید! یادتان است در زندان چه بهم می گفتیم .چقدر از هم عصبانی بودیم، از وضعیتمان…
بچه های مجاهد دستمان می انداختند، و می گفتنمد که دیر به زندان آمدیم. آنان بقول خودشان مجددی و سه جددی بودند، و ما تازه دستگیر شده بودیم. چه نازنین هایی خیلی هاشان را من بعدا ندیدم. حاک نشین شدند، و آنانی که ماندند خاکستر نشین. اما این آتش پاره ها را ببینید. این ها را که تازه پیش شما آوردند یک وقت بهشان سخت نگیرید.
یادتان است جدیدی ها را می آوردند. ما به شوخی ازشان بازجویی می کردیم. چون تواب در اتاق ما بود، می گفتیم هر چه به بازجو گفتی اینجا بگو. آن بیست و چهار سوال لعنتی… جنایات ومکافات.
زمان هواخوری اون حاجی بخشی مدیر زندان و… الان اون کجاست. حنما داره جایی تیر خلاص می زنه. گلعلی جان رفته بودم دانمارک پسرت مجید را دیدم برای خودش مردی شده. سندیکالیست است و فعال از تو هم روشن تر.
حسین جان مریم تو عروس شده. من عروسی اش نبودم. اما با مادرش حرف زدم. مهرگان تو دلاوری شده، و دانشجوست و این روزها گاز اشک اور استشمام می کنه.
بهزاد جان نتوانستم سفارش تو را انجام دهم. بعد از سفر سرخ شما من هفت سال نتوانستم تکون بخورم، و نمیدانم ناهید …اما آن شیر زن هر جا هست، آزادی را گز میکنه. سعید و شیدای عزیز امسال دوستان تو را بعد از بیست و پنج سال دیدم. اشک ها و لبخند هایمان به کنار از شیرین تو گفتند که خانومی شده است، و در کانادا زندگی می کند.
پیری است و چانه گردانی از میهمانانتان بگویم. همانها که تازه پیش شما آوردند. نگاه کنید همه شان جوانند.
توی روز روشن پیش چشم همه تیر مستقیم به آنان زدند. دستگیرشان کردند. در زندان به آنان تجاوز کردند. سوزاندنشان. خفه کردند. دست وپایشان را شکستند. سهراب را ببینید. جای سالم در بدنش نیست. نوزده سالش بود فقط سبز اندیش بود. آنهایی که او را کشتند شب پرست جانی و آدم خواری بیش نبودند.
نوعروس ما ندایمان به رویش گل بپاشید. سرخ سرخ. اون اصلا نترسید، وقتی گلوله خورد. نقش زمین شد با دیدگان باز با دو چشم مست آزادی اون دو چشم دیوانه کرد دنیای آزاد اندیشی را، و آزادی را، به سرعت رفت روی تلکس خبرگزاری ها دلدار زیبا روی ما عروس در خون تپیده ما ند.
جمعتان جمع است. مستانه بخوانید و دست افشان بگردید.
اینجا در خارج از کشور نمی دانید تظاهرات چقدر راحت است. هر چه دلت خواست میتوانی بپوشی. دست دوست دختر یا پسرت را بگیری و زیر لب نهانی ترین عاشقانه هایت را بر زبان بیاوری. شعر بخوانی فریاد بزنی. نه کسی است به تو اعتراض کند، نه نگاه از سر تقصیر نه گاز اشک اور نه باتوم. نه لباس شخصی از تکبیر و الله و اکبر هم خبری نیست. ما می خواهیم همبستگی با داخل داشته باشیم. دهان آنان شده ایم. چون آنان هستند که دارند تاریخ را ورق می زنند، و باز خوانی می کنند روز ها و شب ها را. نمی دانید چه شوری در میهن بر پاست دوره ما نیست دست نویس. استنسیل ها و چاپ سگی گستتنر و جوهر و عرق ریزی و نخوابیهاو…
امروز اینترنت … فیس بوک و… هست. موبایل نمی دانی چه معجزاتی نمی کند. امروز دیگر پارتبزانهای اینترنتی حمله را آغاز کردند. محال است بی خبر بمانی. مثل زمانی که شما را در ان تابستان شوم. چهار هزار و پانصد تن از شما را به جوخه آتش و خون سپردند، نیست، در ان زمان از سنگ صدا برخاست از آدم…
اما امروز آن فریادهای شما در نهانخانه ان جنایت پیشه گان با موش موشک و اینترنت در دسترس همگان قرار می گیرد. آنها بر طبل دروغ و ریا و تزویر می کوبند، و می خواهند حقنه کنند رای و نظر خود را، اما فرزندان مردم در خیابان و پشت بام نمی گذارند.
برنامه هاشان بسیار است. هر شب با ستارگان تا صبح نـدای ازادی سر میدهند. صبح با آفتاب کارن در خیابانند. آری روبرویشان صف کشیدهاند. بدتر از همه لباس شخصی ها هستند. فرزندان همان چماقداران حزب اللهی ها هستند. نامشان هست … نوپو … نیروی ویژه پیرو ولایت. این ها تخم و ترکه چه قومی هستند.
آنها را نتوانستم کشف کنم، اما مشتی مزدور ولی فقیه هستند که مغزشان را فقط با لاطاعلاتی کهD.N.A خودشان می دانند چیست، و غریبه با فرهنگ ما است پر کرده اند و به جان مردم انداختند. جانیان خیابانی که هر چه بخواهند انجام می دهند.
مگر ما چه خواسته بودیم؛ خود دست چین کردن و ما به انتخاب آنان انتخاب کردیم. همچنان که سی سال است دزد ناموس و خاک هستند، رای ما را هم دزدیدند و می خواهند مترسکی را به ما تحمیل کنند. اما ما نمی پذیریم. شاید او را قربانی کنند، و بخواهند شرایط را از این هم که هست دشوار تر کنند. راه بازگشتی ندارند، اما ما آماده ایم. روی هر پاشنه بچرخند، ما سماع ازادی مان را به نمایش می گذاریم. آنان همه چیز دارند…خیابان … زندان… پول… اسلحه. می دانی چه چیز را ندارند، ما را مردم را.
کارگاه تولید شعار ما شبانه روز در حال تولید است. اصلا هم به تورم دچار نمی شود. هر دقیقه و ساعتی به حالتی دیگر تغییر می یابد. تمام مردم دنیا در همدلی با ما همراه شده اند. خوانندگان غربی برایمان آواز می خوانند. از جنبش ایران انرژی می گیرند، و در تمام میدان های سیاسی اجتماعی و فرهنگی هنر و موسیقی از ما یاد می کنند، و از جنبش ما نهانی ترین آرزوهایتان امروز بر زبان زنان و مردان دلیر ما جاریست.
ما برای این می رزمیم که دیگر کسی دستگیر نشود. چه جان های شیفته ای برای گام اول آزاد اندیشی بخون تپید. امروز میهن پنجره ای به وسعت جهان گشوده است. و دل پذیری هوای تازه را استشمام می کند. ما برای این می رزمیم که هستیم، و هستی مان را طلب می کنیم. نه شلاق، نه زندان، نه کشتن، هیج یک دیگر نمی تواند از عزمی که داریم را از ما بگیرد. ما همه با هم هستیم، و از هیچ چیز نمی ترسیم. ما برای آزادی و دمکراسی می جنگیم، و در این میدان صدایمان خاموشی نخواهد گرفت. شبها که دور هم جمع هستید بدانید هرگز شما را فراموش نکرده ایم. ما با شما هستیم. ما با هم هستیم، و همه با هم هستیم.

تاریخ انتشار : ۸ مرداد, ۱۳۸۸ ۱:۱۰ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟

وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟

تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)

سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!

ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟

بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …