سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۸

سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۸

گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی
هفدهم دی سالگرد درگذشت شخصیت ملی ما، جهان پهلوان، جوانمرد روزگار، غلامرضا تختی است. سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور و جبهه ملی ایران-اروپا ضمن گرامیداشت یاد او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا
تنها امید مردم در بدتر نشدن اوضاع و نابود نشدن حداقل های زیستی کشور و همچنین امید حکومت به غرق نشدن کشتی شکسته نظام، ویژگی های ترامپ و دولت او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: برديا سياوش
نویسنده: برديا سياوش
تأثیر روانی جنگ: نیمی از کودکان غزه آرزوی مرگ دارند
یک مطالعه و نظر سنجی جدید, تأثیر روانی عظیم جنگ بر کودکان و جوانان در نوار غزه را این گونه بر آورد کرده است:  ۴۴ درصد از کشته شدگان کودک...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی
رودررو با فرهنگ کشی: یادی از غلامحسین ساعدی
غلامحسین ساعدی ریشه در آب و خاک فرهنگ، زبان و تاریخ ایران و مردم ایران داشت. این ریشه در او چنان قوی و محکم بود که درد غربت تا آخرین...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: عباد عموزاد
نویسنده: عباد عموزاد
جلوگیری از ملاقات به خاطر عدم رعایت حجاب
... وقتی از ملاقات مهراوه بابت حجابش جلوگیری کردند، شرایط برای او که بارها از ملاقات مادر و پدرش، طی سال های گذشته، با موضوعیت حجاب محروم شده بود، غیرقابل...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: نسرین ستوده
نویسنده: نسرین ستوده
در سومین سالگرد «جنایت عمدی» حکومتی یاد بکتاش آبتین را گرامی می‌داریم
پرونده‌ی «جنایت عمدی»، جنایت آشکاری که به مرگ بکتاش آبتین انجامید، همچنان گشوده است و هرگز مشمول مرور زمان نخواهد شد مگر آن که آمران و عاملان این جنایت و...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کانون نویسندگان ایران
نویسنده: کانون نویسندگان ایران
گزارش سخنان سیدمحمد خاتمی در کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ o گفت‌وگوی میان خودمان، o گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، o گفت‌وگو با جهان، o گفت‌وگو با...
۱۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: هم‌میهن
نویسنده: هم‌میهن

در سال‌گرد ۱۹ بهمن، روز نمادین جنبش فداییان خلق ایران به مبارزه‌ در راه آرمان‌های تاریخی و جاودان فداییان خلق ادامه می‌دهیم!

در شرایطی که میهن ما در پی‌آمد استیلای حکومتی مستبد، غیرمردمی و نالایق از یک سوی و فشارهای غیرانسانی و غیرقانونی امپریالیسم جهانی از سوی دیگر، در محاق بغرنج ظالمانه و مهلکی روزگار می‌گذراند، در شرایطی که مردمان جان به لب رسیدهٔ میهن عزیز ما برای برداشتن هر گام هرچند کوچک و رسیدن به هر دستاورد هرچند ناچیز در راه تحقق حقوق حقّهٔ خود با دشواری‌های صعب‌العبوری مواجه‌اند، اهمیت بازگشت به تلاش برای هم‌گرایی در صفوف نیروهای باورمند به سوسیالیسم بیش‌ازپیش برجستگی می‌یابد.

در تاریخ ایران و در تقویم مبارزات انقلابی میهن ما در راستای برپایی جامعه‌ای مبتنی بر آزادی، برابری و عدالت اجتماعی و حکومتی برگرفته از ارادهٔ مردم و در خدمت محرومان و زحمتکشان، ۱۹ بهمن به عنوان روز فداییان خلق ایران حک شده است. ۱۹ بهمن ۱۳۴۹ بلافاصله پس از برآمد حماسی جوانان انقلابی کمونیست ایران به رویدادی تاریخی بدل شد و سرمنشاء تأثیرات دامنه‌دار و ژرف در تاریخ مبارزات انقلابی ضداستبدادی ایران گردید.

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) این روز تاریخی مهم را به نام تمامی اعضاء، یاران و دوستداران سازمان بزرگ می‌دارد و به همهٔ انقلابیون، مبارزان و کوشندگان راه آرمان بلند برپایی جامعه‌ای مبتنی برصلح، آزادی، مردم‌سالاری، برابری و عدالت اجتماعی شادباش می‌گوید.

بنیان‌گذاران سرفراز جنبش فداییان خلق ایران با اشراف بر این واقعیت که مبارزه در راه تحقق آرمان‌های انقلابی پیچیده، بغرنج و دشوار و سرشار از موانع صعب‌العبور است پای در راه این مبارزه گذاشتند. آنان عاشقانه و صادقانه جان و جوانی و زندگانی خود را در طبق اخلاص مبارزه‌ای تا پای جان برای رهایی از نظام استبدادی محمدرضاشاهی گذاشتند، نظامی که با وقوع کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و با دخالت مستقیم حکومت‌های امپریالیستی امریکا و انگلیس در میهن ما تثبیت شده بود. رهایی زحمت‌کشان از ستم طبقاتی و رسیدن به جامعه‌ای آزاد و عاری از نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی انگیزۀ حرکت و از اهداف والای بنیان‌گذاران جنبش فدایی بود.

ما به‌عنوان بزرگ‌ترین بخش سازمان‌یافتۀ جنبش فداییان خلق ایران عزم جوانان ثابت‌قدم فدایی در بنیان‌گذاری این جنبش عظیم و بی‌بدیل را می‌ستاییم و یاد صدها رفیق عزیزی را بزرگ می‌داریم که در راه این رزم تاریخی مشترک توسط گزمگان و دژخیمان دو نظام استبدادی، ظالمانه و ضدمردمی محمدرضاشاهی و جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت فقیه جان‌باخته‌اند. هم‌زمان از هزاران‌هزار رفیق و یار عزیز دیروز و امروز یاد می‌کنیم که در طول بیش از نیم قرن که از ۱۹ بهمن ۱۳۴۹ و بیش از شصت سال که از سرآغاز شکل‌گیری جنبش ما می‌گذرد، در زیر سقف این جنبش و در راه آرمان‌های بلند تاریخی آن مبارزه کرده‌اند.

در دهه‌هایی که از بنیان‌گذاری جنبش فداییان خلق ایران می‌گذرد، سازمان ما نیز در کنار دیگر فداییان خلق کوشیده است با پای‌بندی اکید بر آرمان‌های آغازین جنبش فداییان خلق و ضمن کنار گذاشتن مشی مبارزهٔ مسلحانه، به روزآمد کردن دیدگاه‌ها و مواضع خود در راه تحقق اهداف مرتبط با آرمان‌های انسانی خود بپردازد. با درس‌گیری از روندهای شتابان و بغرنج دهه‌های گذشته و جهان کنونی سازمان ما بر این عزم راسخ است که با توسل به شیوه‌های مبارزهٔ مسالمت‌آمیز و خشونت‌پرهیز، در راه برپایی جامعه‌ای در میهن و جهان‌مان مبارزه کند که چشم‌انداز بلندمدت آن جامعهٔ سوسیالیستی است؛ جامعهٔ سوسیالیستی‌ای که عمیقاً متکی بر موازین و مبانی جهان‌شمول حقوق بشر و با تأکید بر مردم‌سالاری (دموکراسی) است؛ جامعهٔ سوسیالیستی‌ای که از تأمین صلح و آرامش و ثبات در جهان نشأت می‌گیرد و با رفع هرگونه تبعیض در میان آحاد بشر، متضمن و ضامن برابری و عدالت اجتماعی در میان آنان است.

ما نیز همانند بنیان‌گذاران جنبش‌مان با نظرداشت تأمین حقوق حقّهٔ مردم و در خدمت به محرومان و زحمتکشان جامعه، بر این باوریم که نیروی تحقق اهداف مورد نظر ما، در ایران و جهان، تکیه بر مردم و بر مبارزهٔ بی‌امان، جسورانه و شجاعانهٔ نیروها و جنبش‌های متعدد و مترقی اجتماعی‌ست؛ مبارزه‌ای که با همبستگی و درهم‌تنیدگی  جنبش‌های نیرومند میهنی و جهانی هوادار صلح، آزادی و برابری و عدالت اجتماعی به ثمر تواند نشست.

جنبش ما فداییان خلق ایران در بطن مبارزه‌ای بی‌امان با استبداد محمدرضاشاهی و حامیان امپریالیست‌اش نضج و قوام یافت و به بزرگ‌ترین نیروی چپ غیردینی منطقهٔ تاریخی و بحرانی ما بدل شد. هم این واقعیت حاکی از نیاز به هم‌گرایی در میان نیروهای باورمند به آرمان‌های مترقی مشترک است. بنیان‌گذاران سرفراز جنبش ما، در بحبویهٔ نبرد روزانه و تا پای جان با اسنبداد محمدرضاشاهی با وقوف بر این نیاز و ضرورت، همواره در راه هم‌گرایی و تجمیع نیروهای مبارز کمونیست در راه غلبه بر استبداد و تحقق آرمان‌های خود کوشیدند. ما در این باور نیز با بنیان‌گذارن جسور جنبش خود هم‌رأییم. ما نیز بر این باوریم که مبارزه در راه غلبه بر درد مشترک تاریخ مردم ما نیازمند عزم مشترک نیروهای چپ ایران است.

در شرایطی که میهن ما در پی‌آمد استیلای حکومتی مستبد، غیرمردمی و نالایق از یک سو و فشارهای غیرانسانی و غیرقانونی امپریالیسم جهانی از سوی دیگر، در محاقِ بغرنج، ظالمانه و مهلکی روزگار می‌گذراند، در شرایطی که مردمان جان به لب رسیدهٔ میهن عزیز ما برای برداشتن هر گام هرچند کوچک و رسیدن به هر دستاورد کوچکی در راه تحقق حقوق حقّهٔ خود، با دشواری‌های صعب‌العبوری مواجه‌اند، اهمیت بازگشت به تلاش برای هم‌گرایی در صفوف نیروهای باورمند به سوسیالیسم بیش‌ازپیش برجستگی می‌یابد.

عزم ما در راه حصول به این هم‌گرایی کارساز خجسته ناگسستنی و آغوش ما به روی همهٔ رفقای صدیق مبارز گشوده است.

پنجاه‌و‌سومین سال‌گرد روی‌داد حماسی سیاهکل را بزرگ می‌داریم!

از مبارزان بنیان‌گذار جنبش فداییان خلق به بزرگی و کرامت یاد می‌کنیم!

نام فداییان جان‌باختهٔ خلق را جاودانه بلند می‌داریم و در یاد خواهیم داشت!

پیوسته باد پیکار در راه آرمان‌های انسانی جنبش فداییان خلق ایران!

هم‌بسته باد مبارزات و صفوف نیروهای باورمند به صلح، آزادی، مردم‌سالاری (دموکراسی)، برابری، عدالت اجتماعی و برقراری سوسیالیسم!

 

پنج‌شنبه، ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ (۸ فوریهٔ ۲۰۲۴ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

 

تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن, ۱۴۰۲ ۲:۳۹ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی

کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا

تأثیر روانی جنگ: نیمی از کودکان غزه آرزوی مرگ دارند

رودررو با فرهنگ کشی: یادی از غلامحسین ساعدی

جلوگیری از ملاقات به خاطر عدم رعایت حجاب

در سومین سالگرد «جنایت عمدی» حکومتی یاد بکتاش آبتین را گرامی می‌داریم