پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

پاسخ به یک خواست!

رفقای تهيه کننده نامه "جمعی از هواداران سازمان در داخل کشور" نيز مطمئن باشند که به طريق اولی خواهند توانست از امکان مطالعه و کار روی اسناد ارائه شده به کنگره دهم و تاثير گذاری بر آنها برخوردار شوند. اين رفقا ميتوانند مانند ساير فدائيان در داخل و خارج کشور با مراجعه به سايت اينترنتی سازمان و نشريه کار در جريان همه تلاش های فکري، برنامه ای و سياسی سازمان قرار بگيرند و البته پيش از اين نيز می توانستند با مراجعه به اين سايت و نشريه، خواست خود را با مسئولين سازمان در ميان بگذارند و در صورتی اقدام به انتشار بيرونی آن می کردند که خواست خود را بی پاسخ می يافتند.

پیش از هر توضیح، جا دارد که خرسندی خود را از این برآمد در داخل کشور ابراز بداریم و احساس مسئولیت رفقای تهیه کننده این نامه نسبت به انتخاب اجتماعی سازمان و سمت گیری برنامه ای آن را ارج نهیم. اگرچه هنوز روشن نیست که تهیه کنندگان این نامه چه کسانی هستندو علیرغم وجود برخی ناروشنی ها، ما اما اصل را بر اعتماد رفیقانه می نهیم و این نامه را صدا و خواست بخشی از فدائیان داخل کشور تلقی می کنیم. دلیل عمده ما نیز در این رویکرد آنست که در این مرحله بازتنظیم و تدقیق اهداف و آماج سازمان و باز تدوین برنامه اجتماعی آن، وجود تفاوت نظرها و بر همین پایه ابراز دغدغه ها امری کاملاً طبیعی بوده و اساساً ربطی به داخل و خارج کشور ندارد.
برپایه آگاهی های قابل اتکای ما ، تنوع فکری و سیاسی در میان فدائیان غیر متشکل در داخل کشور از همان گستردگی برخوردار است که در میان صفوف متشکل سازمان در خارج از کشور شاهد آنیم. من همواره تأکید کرده ام که تقسیم طیف بندی های نیروی فداییان خلق ایران (اکثریت) در عرصه نظری و سیاسی براساس داخل و خارج کشور یک خطای جدی است و چنین رویکردی خواسته یا ناخواسته می تواند به یک استفاده ابزاری در چالش های فکری و سیاسی بیانجامد. تفاوت بین نیروی سازمان در درون مرز با برون مرز صرفاً در موقعیت زیستی آنان و ویژگی های نوع فعالیت سیاسی آنهاست و نه در موضوع آرمان ها، برنامه و مشی و روش سیاسی.
تحولات فکری و سیاسی مرز نمی شناسد و به ویژه در این دهکده جهانی با ارتباطات مدرن بی حد و مرز، هیچ کس در قلعه تاریخ محبوس نیست و هر کس کمابیش مشرف بر روندهای جهانی و اجتماعی است. با آنکه نسبت تعلق به دیدگاههای متنوع می تواند متفاوت باشد ولی در مجموع همه ما – چه مقیم داخل و چه مهاجر اجباری به خارج از کشور – در مسیر یک تجربه عام قرار داریم. اگر تفاوتی پدید آید در انتخاب های تاریخی است و نه ناشی از اینکه کجای جغرافیای جهان ایستاده ایم. 
اما آنجا که موضوع به متن نامه “جمعی از هواداران سازمان” بر می گردد، نخست باید بگویم که آنچه در عرصه آماج و اهداف ما همچنان سندیت دارد، مفاد سند آماج و اهداف سازمان مصوب در کنگره پنجم است که بر انتخاب سوسیالیستی ما و حفظ موضع جانبدارانه ما نسبت به کارگران و زحمتکشان تصریح دارد. سندی نیز که پیرامون ” جهانی شدن ” در آخرین کنگره سازمان – کنگره نهم – رأی تمایل کنگره را اخذ کرد، در بنیان های خود بر همان سند استوار است و از همان موضع به روند جهانی شدن می نگرد. از اینرو، تردید در سمت گیری اجتماعی شناخته شده سازمان مبنای واقعی ندارد و نباید موجب دغدغه خاطر رفقایی از ما شود. 
مهم ترین نکته در این نامه اما خواست منطقی و دموکراتیک نهفته در آنست که از سازمان می خواهد تا پیش نویس سند باز تنظیم آماج و اهداف سازمان و نیز پیش نویس سند برنامه را که در دستور کار کنگره دهم خود قرار داده است، به محض آماده شدنشان انتشار بیرونی دهد و شرایط اظهار نظر جمعی و امکان دخالت ورزیدن همه نیروی سازمان در داخل و خارج کشور را فراهم آورد. این خواست، که طبعا منحصر به ارسال کنندگان این نامه نیست و یک خواست بر حق هر دوستدار و کوشنده سازمان است در عین حال به ما نیروی مضاعف می بخشد و بیش از پیش بر میزان مسئولیت ما می افزاید. 
ما که تاکنون از همین شیوه پیروی کرده ایم از این پس نیز با اعتماد و جدیت بیشتری آنرا ادامه خواهیم داد. ما این خواست را با شادی و امید فراوان پیشواز می رویم و خود را متعهد به برآورده کردن آن می دانیم. تأمین حداکثر مشارکت نیروها و دوستداران سازمان در روند تدارک کنگره دهم آن، در دستور کار ما قرار دارد و ما خواهیم کوشید که پیش نویس های تهیه شده را در نشریه کار و سایت های خبری دوستدار سازمان منتشر کنیم تا شرایط همکاری فعال و گسترده برای تصحیح و تدقیق و تکمیل اسناد کنگره فراهم آید. 
رفقای تهیه کننده نامه “جمعی از هواداران سازمان در داخل کشور” نیز مطمئن باشند که به طریق اولی خواهند توانست از امکان مطالعه و کار روی اسناد ارائه شده به کنگره دهم و تاثیر گذاری بر آنها برخوردار شوند. این رفقا میتوانند مانند سایر فدائیان در داخل و خارج کشور با مراجعه به سایت اینترنتی سازمان و نشریه کار در جریان همه تلاش های فکری، برنامه ای و سیاسی سازمان قرار بگیرند و البته پیش از این نیز می توانستند با مراجعه به این سایت و نشریه، خواست خود را با مسئولین سازمان در میان بگذارند و در صورتی اقدام به انتشار بیرونی آن می کردند که خواست خود را بی پاسخ می یافتند.
کمترین آسیب طرح علنی یک خواست از جمعی که خود را به آن متعلق می دانیم، مقدم بر رجوع مستقیم به مسئولین آن جمع و پاسخ خواهی از آنان، ایجاد شک و شبهه در خارج از این جمع نسبت به روندهای جاری در درون آن جمع است. با اینهمه اما من مطمئن هستم که همه ما در برخورد با نامه سرگشاده “جمعی از هواداران سازمان در داخل کشور” اساساً بر جنبه محتوایی مثبت آن تکیه می کنیم و نه بر نحوه طرح آن.
به امید آنکه دست در دست هم بتوانیم شاهد تبیین آماج و اهداف سازمان و برنامه آن بر پایه آرمان های سوسیالیستی دیرینه سال سازمان و با در نظر داشت واقعیت های زمان، جهان و ایران و اتکاء به خرد نقاد و پرسشگر در کنگره دهم سازمان باشیم.

مسئول هیئت سیاسی-اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
هفتم بهمن ماه ١٣٨۴ 
بهزاد کریمی

بخش : سياست
تاریخ انتشار : ۷ بهمن, ۱۳۸۴ ۶:۴۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا