نه بخشیدیم ، نه فراموش کردیم ، دادخواهیم و برای اجرای عدالت مبارزه می کنیم موضوع: . میهمان: بیژن میثمی ، هنرمند ، از خانواه جانباختگان لینک گروه : https://t.me/+rC-StPOeVZ84N2Ix
سوالات مطرح شده در جلسه تلگرامی با بیژن میثمی
با درود رفیق بیژن در همه ی آن سال ها شاهد بودیم که خانواده های زندانیان سیاسی و بعدتر خانواده های قربانیان کشتار ۶۷ همیشه با هم بودند و تفاوت دیدگاه و خط مشی سیاسی مانع ار همبستگی آنان نمیشد . خود این دادگاه هم به نوعی این ویژگی را داشت . بنظر شما این دردهای مشترک تا چه اندازه وچگونه می تواند به ایجاد یک جبهه مشترک علیه حکومت دیکتاتوری و ماشین کشتار آن یاری رساند ؟
حکم دادگاه سوئد چه تغییری میتواند در رفتار حکومت ایران در قبال مخالفین خود داشته باشد؟
رفیق بیژن عزیز – شما به عنوان کسی که به سبب قساوت حاکمان مستبد میهنمان ، از ۵ سالگی پدر خود را از دست داده اید و شاهد رنج خانواده خود و دیگر خانواده های جانباختگان جنبش بوده اید نظرتان در مورد اعدام چیست ؟ آیا فکر میکنید که مثلا حمید نوری باید حکم اعدام می گرفت ؟
با توجه به پروندهسازی قبلی دستگاه قضایی فاسد پادشاهی سوئد برای نیروهای چپ و ضد جنگ در غرب از جمله روزنامهنگار شریفی مثل جولین آسانژ، مصونیت قضایی و عدم محاکمه جنایتکاران جنگی غربی مثل بوش و بلر و اوباما توسط دادگاههای غرب، نادیده گرفته شدن نقش دستگاههای امنیتی غرب از جمله سیا در کشتار کمونیستها در کشورهای مختلف جهان و از جمله ارائه فهرست اعضای حزب توده به حکومت ایران در دهه شصت توسط بریتانیا و آمریکا که متحد سوئد هستند،
آیا تمجید از سیستم قضایی این حکومت پادشاهی و امپریالیستی در اروپا، اون هم همزمان با تحریمهای ضد انسانیای که علیه مردم ما اعمال میکنند و درصدد زیاده خواهی و باج خواهی در مذاکرات هستهای هستند، خیانت به آرمان مبارزان چپ و ضد امپریالیستی که جان باختند، نیست؟
النا دوهان، نماینده سازمان ملل در امور حقوق بشر، چندی پیش اعتراف کرد شرکتهای سوئدی حتی از فروش دارو و پانسمان به بیماران پروانهای در ایران خودداری میکنند.
آیا نباید نیروهای چپ و جمهوریخواه و ضد سلطنتی، چه در ایران چه در سوئد به جای دخیل بستن به دادگاههای فرمایشی و بورژوایی، برای همبستگی و انقلاب کارگری بینالمللی و محاکمه طبقه سرمایهدار جنایتکار در همه کشورها اعم از ایران و سوئد توسط دادگاههای خلقی تلاش و مبارزه مشترک کنند؟
من با جمله قربانیان کشتار۶۷موافق نیستم. درهمان اول انقلاب درکردستان کشتارمیشد درگنبد رفقا توماج و درخشنده… .جانباختند , درسال۶۰ بزرگی مثل سعید سلطانپورفاضلی و.…..جانباختهاند ازخرداد۶۰ شکنجه
قرون وسطایی دراوین شروع شده بود. تعداد زیادی ازعدالتخواهان اعدام شدند. وموارد زیادی میتوان برشمرد
به نظر شما، حکومت چرا از گورستان خاوران میترسد که آنجا را حصار کشی میکند و یا قصد تخریب دارد ؟
لطفا اگر خواستید در رابطه با قطعه گفتگو با پدر توضیح دهید. از حس تان و حرفهایی که رد و بدل میشود.
رفیق بیژن عزیز – من فکر میکنم جنبش دادخواهی یک جنبش جهانی ست جنبش مردمی که حکومتها و صاحبان مستبد قدرت و سرمایه را به چالش میکشد و خواهان اجرای عدالت در جهان است . و در واقع وقتی ما صدایمان را به دنیا می رسانیم مردم کشورهای دنیا مورد نظر مان هستند نه حکومتهایشان – نظر شما در این مورد چیست ؟