سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۸ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۷:۴۵

سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۵

ابراهیم رئیسی عضو “هیئت مرگ”، کاندیدای ریاست جمهوری شد

وجدان مردم ايران، این فاجعۀ انسانی را نخواهد پذیرفت

با افشاء جنايات "آيت الله مرگ"، بايد او را وادار به انصراف نمود!

ابراهیم رئیسی کانديدای رئيس جمهوری شده است. او  جزو "هیئت مرگ" بود. رئيسی همراه با دیگر اعضاء "هیئت مرگ" یعنی حجت‌الاسلام حسینعلی نیری، حاکم شرع وقت در زندان اوین، مصطفی پورمحمدی، نماینده وزارت اطلاعات در کمیسیون مرگ و مرتضی اشراقی، دادستان تهران، حکم اعدام هزاران زندانی سياسی را در سال ٦٧ صادر کردند.

وجدان مردم ایران، این فاجعۀ انسانی را نخواهد پذیرفت

با افشاء جنایات “آیت الله مرگ”، باید او را وادار به انصراف نمود!

ابراهیم رئیسی کاندیدای رئیس جمهوری شده است. او  جزو “هیئت مرگ” بود. رئیسی همراه با دیگر اعضاء “هیئت مرگ” یعنی حجت‌الاسلام حسینعلی نیری، حاکم شرع وقت در زندان اوین، مصطفی پورمحمدی، نماینده وزارت اطلاعات در کمیسیون مرگ و مرتضی اشراقی، دادستان تهران، حکم اعدام هزاران زندانی سیاسی را در سال ۶۷ صادر کردند.

رئیسی در آستانه بیست سالگی دادیاری کرج و سپس با حکم علی قدوسی، دادستان کل انقلاب کرج و همدان و در سال ۱۳۶۴ جانشین دادستان انقلاب تهران شد. او در مقام دادستانی مخالفین را به جوخه اعدام  سپرد و به زندان های سنگین محکوم کرد. در پاداش به کارهای جنایتکارانه او، آیت الله خمینی رئیسی را در سال ۶۷ برای هیئت مرگ انتخاب کرد.

کارنامه رئیسی به عنوان عضو “هیات مرگ” برای فعالین سیاسی و مدنی آشکار بود. اما نقش رئیسی در کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ بعد از انتشار نوار صحبت آیت الله منتطری با هیئت مرگ، در رسانه ها و شبکه های اجتماعی وسیعأ انعکاس یافت و گروه های وسیعی از جامعه از آن آگاهی پیدا کردند. رئیسی بعد از انتشار نوار، در توجیه جنایات خود گفت: “فتنه منافقان بسیار گسترده بود به طوری که گاهی روزانه ۱۰۰ ترور صورت می‌گرفت؛ منافقان در کشور بیش از ۱۷ هزار نفر به شهادت رساندند که رییس جمهور، نخست وزیر، رییس دیوان عالی کشور از جمله آن افراد بودند”. زندگی رئیسی سراسر با جنایت همراه است. دست او به خون نه ده ها و صدها بلکه هزاران انسان آغشته است. پرونده سرشار از جنایت او، هنوز باز است و خانواده قربانیان خواستار محاکمه او و سایر اعضاء هیئت مرگ اند.

ابراهیم رئیسی کاندیدای جریان راست افراطی، نظامی ـ امنیتی ها، قوه قضائیه، علی خامنه ای و بیت اوست. به بیان دیگر کاندیدای “نظام”. “نظام” در تلاش است حسن روحانی را تک دوره ای کند و رئیسی را به پیروزی برساند تا او هم در مقام اجرائی تجربه به دست آورد، شرط “مدیر و مدبر بودن” را برای رهبر آینده جمهوری اسلامی کسب کند و هم قوه مجریه را به دست گیرد. این مجموعه می انگارد که با برکشیدن رئیسی به ریاست جمهوری، می تواند به چندین معضل بزرگ سیاسی و اقتصادی در جمهوری اسلامی، از بن بست “اقتصاد مقاومتی” تا خلاء ولایت آینده، به نفع خود پاسخ گوید.

خامنه ای و همدستان وی می خواهند یک جنایتکار را به مقام رئیس جمهور کشور برسانند و نمایندگی کشور در رابطه با سایر دولت ها و نهادهای بین المللی را به او بسپارند. یعنی یک جنایتکار نماینده کشور ما شود. این به سخره گرفتن آشکار شعور مردم ایران است.

وجدان مردم ما نمی پذیرد که یک جنایتکار رئیس جمهور و نماینده کشور شود. نباید اجازه داد که “آیت الله مرگ” و یک جنایتکار، قوه مجریه را در دست گیرد. باید جنایت او را به آگاهی مردم کشور و جهانیان رساند و در این مرحله او را وادار کرد که از کاندیداتوری منصرف شود. در انجام این مهم نقش بستگان قربانیان قتل عام سال ۶۷، نه فقط برای دادخواهی بلکه برای صیانت از عزت انسانی، بی بدیل است.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین, ۱۳۹۶ ۵:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت

هیات سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تصویب این قانون نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو دربارهٔ حفاظت از اشخاص غیرنظامی در زمان جنگ است؛ به‌ویژه ممنوعیت اقدامات تلافی‌جویانه و اصل بنیادین منع مجازات جمعی. سازمان ما این اقدام را قاطعانه محکوم می‌کند. از نظر ما، چنین قانونی نه‌تنها تعهدات اساسی حقوق بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد، بلکه با اصل عدم تبعیض مندرج در مواد ۲ و ۲۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی نیز در تعارض قرار دارد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

فروپاشی تدریجی وحدت داخلی در اسرائیل؛ جنگی که حمایت دارد اما امید نه

وحدتی که در روزهای نخست جنگ در اسراییل شکل گرفته بود، اکنون در برابر واقعیت‌های سخت نظامی، اقتصادی و سیاسی به‌تدریج در حال فروپاشی است. حمایت از جنگ همچنان بالاست، اما امید به پیروزی بزرگ فرو ریخته؛ شکاف‌های اجتماعی و سیاسی عمیق‌تر شده‌اند؛ و فشار اقتصادی و بحران حقوقی نخست‌وزیر سایه‌ای سنگین بر فضای داخلی انداخته است.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تهران بی‌خواب؛ ۳۷ شب انفجار و تداوم زندگی

ذخایر موشک‌های دفاعی رو به اتمام است!

آن کس که ماشه را چکاند

اقرار حمله گسترده به زیرساخت‌های حیاتی ایران (نیروگاه‌ها و پل‌ها) از جانب ترامپ اقرار به جنایت جنگی است

فروپاشی تدریجی وحدت داخلی در اسرائیل؛ جنگی که حمایت دارد اما امید نه

ایران با تنی زخمی و سری افراشته!