سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۹:۳۵

شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵

بولتن کارگری شماره ۱۲۴

در این شماره می خوانید:

تحليل هفته: تثبیت دستمزد زیر خط فقر، نتیجە اتحاد سرمایە داران و پراکندگی ماست
از تجربه ديگران: کار اجباری – (بخش نهم) کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه‌های صنفی – مه ۲۰۰۸
اخبار خارجی:
جهان- سازمان بین المللی کار: نگاهی به وضع زنان کارگر به مناسب 8 مارس
بریتانیا: بیش از 800هزار کارگر "صفر ساعت قرارداد"
از میان اخبار و رویدادھای جنبش کارگری در ھفته ی گذشته
اطلاعیه‌ها: اطلاعیه کانون صنفی معلمان ایران درباره صدور احکام اولیە دادگاە سە تن از فعالان صنفی معلم
صدای کارگر: حداقل دستمزد ۵/۱ میلیونی برای كارگران
گزارش: سازمان های کارگری امسال نیز پرچمدار بزرگذاشت روز زن در ایران شدند

تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند, ۱۳۹۴ ۷:۳۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

تجاوز نظامی ایالات متحده و اسرائیل به میهن‌مان را به‌شدت محکوم می‌کنیم

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از همه نیروها، سازمان‌ها و شخصیت‌های میهن‌دوست می‌خواهیم در برابر جنگ و ویرانی، بر اشتراکات تکیه کرده و برای کاهش رنج مردم و جلوگیری از گسترش خشونت هم‌صدا شوند. همچنین هرگونه تلاش برای توجیه این حملات را مردود می‌دانیم. سرنوشت ایران باید تنها به دست مردم ایران تعیین شود.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

اعتراف بنیاد ملی دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا به مداخله در اعتراضات ایران…

گری زون: کار NED برای قاچاق ترمینال‌های استارلینک به ایران، عملیاتی مخفیانه با هدف ایجاد ناآرامی است و به اعتراف ویلسون، این اکنون بخش کلیدی از تهاجمی‌ترین ابتکار عمل این بنیاد است. ویلسون به فرانکل نماینده کنگره گفت: «ایران اولویت بزرگی برای این بنیاد بوده است. از زمانی که من به این بنیاد آمدم، ایران سریع‌ترین برنامه رو به رشد ما بوده است.» وی افزود که «اکنون این یکی از بزرگترین برنامه‌های ما در سطح جهانی است که هم شرکای مستقیم – گروه‌های ایرانی – و هم مؤسسات اصلی ما با آن درگیرند.»

مطالعه »

روابط ایران و آژانس در مرحله‌ای حساس – تحلیل مواضع دو طرف…

گودرز اقتداری: یکی از نکات مهم در سخنان عراقچی، پیوند دادن همکاری با آژانس به روند مذاکرات گسترده‌تر بود. وی اعلام کرد ایران در حال تدوین چارچوبی برای مذاکرات آینده است و تعامل با آژانس می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت دیپلماتیک شود. این موضع نشان می‌دهد که ایران همکاری با آژانس را نه صرفاً یک تعهد حقوقی، بلکه ابزاری تاکتیکی در مذاکرات می‌داند. به بیان دیگر، همکاری فنی می‌تواند به‌عنوان اهرمی برای کسب امتیازات سیاسی یا اقتصادی در مذاکرات آینده استفاده شود.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تجاوز نظامی مجدد امپریالیسم و صهیونیسم به ایران محکوم به شکست است

اطلاعیهٔ پایان کار کنگرهٔ بیست‌ویکم (فوق‌العادهٔ) سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تجاوز نظامی ایالات متحده و اسرائیل به میهن‌مان را به‌شدت محکوم می‌کنیم

اعتراضات دی‌ماه؛ گزارشی از تداوم بازداشت ۱۶ وکیل دادگستری

فشار حکومت بر نهاد وکالت

اینشتین؛ جمهوری خواه، سوسیالیست احساسی