سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۷:۰۴

یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴

حمله به آزادی بیان و رسانه را محکوم می کنیم!

ما کشتار بی رحمانه نويسندگان و کاريکاتوريست ها و حمله به آزادی بيان و رسانه را محکوم می کنيم، با خانوادهٔ قربانيان و مردم فرانسه هم‌دردیم و براين باوريم که تروريست ها قادر نخواهند شد که با ايجاد وحشت و رعب، جهالت را برجهان حاکم کنند.

 

تروریست ها با فریاد “الله‌اکبر” جنایت دیگری آفریدند. آن ها وحشیانه به دفتر نشریه “شارلی ابدو” در پاریس حمله کردند و دوازده تن از روزنامه نگاران، کاریکاتوریست ها و پلیس محافظ را کشتند. نشریه “شارلی ابدو” طنزنامه  چپ و منتقد مذهب است. کلیسای کاتولیک بارها از این نشریه شکایت کرده و گروه افراطی اسلام گرا در سال ۲۰۱۱ دفتر نشریه را با بمب به آتش کشید. اما این نشریه به درج کاریکاتور و مطالب طنزآمیز درباره مذاهب ادامه داد. 

تروریست ها افراد کارکشته و حرفه ای بودند و حمله به صورت کاملا سازمان‌یافته و حرفه‌ای صورت گرفته است. این جنایت فرانسه را در شوک فروبرد و موجی از نفرت و خشم را در سطح جهان برانگیخت و گسترده ترین همدردی را فراهم آورد.

حمله به دفتر نشریه و کشتار نویسندگان و کاریکاتوریست ها، حمله به آزادی بیان و مطبوعات و یورش به دمکراسی از جانب مدافعین جهل و جهالت است. گروه های افراطی اسلام گرا می خواهند با ترور و سربریدن، با خشونت و سبعیت، عقاید ارتجاعی و عقب مانده خود را بر جهان کنونی تحمیل کنند و آزادی خواهان را به زانو درآورند. ستفان شاربونیه سردبیر این در مقابل تهدید گروه های افراطی اسلام گرا در مصاحبه ای اعلام کرده بود که: “من نه فرزند دارم، نه همسر، نه اتومبیل، نه بدهی به بانک. با اینکه طنینی پر طمطراق دارد، اما ترجیح می دهم ایستاده بمیرم تا به زانو در آمده زندگی کنم.”

ما کشتار بی رحمانه نویسندگان و کاریکاتوریست ها و حمله به آزادی بیان و رسانه را محکوم می کنیم، با خانواده قربانیان و مردم فرانسه همدریم و براین باوریم که تروریست ها قادر نخواهند شد که با ایجاد وحشت و رعب، جهالت را برجهان حاکم کنند.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

۱۸ دی ۱۳۹۳(۸ ژانویه ۲۰۱۵)

تاریخ انتشار : ۲۰ دی, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

* هیچ بمب‌افکنی نمی‌تواند کار زیادی علیه تأسیساتی که بیش از ۷۰ متر زیر زمین دفن شده‌اند انجام دهد. * مطابق ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ایران هنوز حدود ۷۰ درصد از پرتابگرها و ۷۰ درصد از ذخیره موشکی خودرا حفظ کرده. * مجتمع موشکی یزد حدود ۵۰۰ متر در دل کوه‌های گرانیتی اطراف امتداد دارد و در تمام مدت جنگ عملیاتی باقی مانده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

در حمایت از زنان افغانستان؛ محکومیت سرکوب خشونت‌بار طالبان

جامعه مدنی در بن‌بست تصمیم‌گیران

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

جنگ ۲۷۰ میلیارد دلاری؛ ایران چگونه از سقوط اقتصادی گریخت؟

مورچه‌ی امیدوار و زمستان سیاه