سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۵۶

جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۵۶

ضرورت حمایت از خویش

روز بعد از اعتصاب عمومی در کردستان، علاوە بر دستگیری عدەای از فعالان مدنی و یا با رنگ نشانە کردن مغازەها برای شناسائی اعتصاب کنندگان توسط نیروهای امنیتی، هم اکنون خبر از دستگیری و بازداشت افراد بیشتری می رسد. حاکمیت در پی سزای بیشتری برآمدەاست.

این اولین بار نیست کە چنین کاری صورت می گیرد. در جریان اعتصابهای پیشین هم، نیروهای امنیتی از طریق دستگیری و فراخواندن افراد بە مراکز امنیتی سعی کردند با ایجاد جو ارعاب و وحشت بە مقاومت مردم برای همیشە پایان دهند!

Getting your Trinity Audio player ready...

روز بعد از اعتصاب عمومی در کردستان، علاوە بر دستگیری عدەای از فعالان مدنی و یا با رنگ نشانە کردن مغازەها برای شناسائی اعتصاب کنندگان توسط نیروهای امنیتی، هم اکنون خبر از دستگیری و بازداشت افراد بیشتری می رسد. حاکمیت در پی سزای بیشتری برآمدەاست.

این اولین بار نیست کە چنین کاری صورت می گیرد. در جریان اعتصابهای پیشین هم، نیروهای امنیتی از طریق دستگیری و فراخواندن افراد بە مراکز امنیتی سعی کردند با ایجاد جو ارعاب و وحشت بە مقاومت مردم برای همیشە پایان دهند!

اما جلوە دیگر چنین پدیدەای این است کە “مبارز از دیگری دفاع می کند، بدون اینکە بتواند از خود دفاع کند!” و این پدیدە غریبی است.

درست است کە مبارزات تودەای سازمان یافتە و همگام، تحت شرایط خاصی در برهەهای زمانی صورت می گیرند، اما اینکە نیروهای سرکوبگر قادر بە این باشند کە بعد از هر برآمد تودەای، مردم را مستقیما با دستگیری و فراخواندن بە مراکز امنیتی مجازات کنند، علامتی از عدم توانائی استمرار و یا واکنش مردم در شکل جمعی در روزهای بعد از واقعە است.

واقعیت این است کە اعتصاب و بست نشینی در خانەها، از برندگی لازم در مقابلە با اعمال سرکوبگران برخوردار نیست و مردم بە روشهای کوبندەتری نیاز دارند.

ارتقای مبارزت مردمی بە شکل های مستقیم تر و مداوم تر کە حاکمیت را در تنگنای بیشتر قرار دهد، از ضروریات روز است. بگذار حمایت کنندگان بتوانند از حمایت خویش هم برخوردار باشند!

تاریخ انتشار : ۲۶ شهریور, ۱۳۹۷ ۱۰:۳۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

طوفان سوسیالیست‌ها: شکست ۳۲ میلیون دلار لابی اسرائیل با یک پادکست! پزشک مسلمان، واشنگتن را به لرزه درآورد

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان – در محکومیت اعدام، سرکوب سیاسی–اجتماعی، و نقض حقوق زنان

جنایت میناب، لامرد و اینک قشم

بحران مهاجرت‌، حذف صورت مسأله یا حل مسأله؟!

پیام تبریک گروه کار روابط بین‌الملل سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

“جنبش سوسک‌ها”ی هند فراتر از سیاست‌های آموزشی است