سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۱۴:۰۹

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۹

“مردم صدای انقلابتان را شنیدم”

اما دیر نیست، که قلدران امروزین هم، درست به مانند آن مستبد تاج به سر اجبار را، در تمکین بیشتر بیابند.

Getting your Trinity Audio player ready...

آقای خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی(ج.ا.)، طبق عادت مألوفش در سخنرانیش در جمع مردمی از اهالی نجف آباد(۱)، باری دیگر با ربط دادن هر مخالف سیاستهای ج.ا. به این و آن در سمت لوث، بی ارزش و بی اعتبار جلوه دادن منتقدین ج.ا. کوششی بلیغ کرد. ذیلا می کوشم در باره ی سه واژه ی “ملی”، “تندرو”و”میانه رو” که مرکز ثقل سخنان ایشان بود، مختصری کنکاش داشته باشم.

ایشان گفت؛ «…انتخابات را “عرصه قد برافراشتن ملی” و تجلی وفاداری و ایستادگی ملی و حمایت از عزت و استقلال کشور…» می داند.

اینکه امروز ایشان به کرات از واژه ی ملی استفاده می کند، گامی است به پیش، چه سابق بر این ایشان فقط بر اسلامیت پای می فشرد. اینهمه و نیز غالب به اکثر تبلیغات انتخابات پیش رو در تلویزیون کشور، سمت و سویی ملی داشته است.

گرچه امروز نهادهای امنیتی و در مجموع ج.ا. با ممنوعیت غالب به اکثر اندیشه ها در صحن علن جامعه در تلاش است، که مفهوم واژه ی “ملی” را در چارچوبِ کوچکِ ج.ا. مچاله، و تصویر فکاهی شده ای از واژه ی “ملی” را در زیر عَلَم کوچک ج.ا. به نمایش بگذارد، اما توسل اتاق فکر ج.ا. به واژه “ملی” گرچه به قصدِ تملک و تصرف این واژه صورت می گیرد، اما وقتی در سخن آقایان خمینی و خامنه ای تا همین دیروز واژه ی “ملی” واژه ای ناسزا بشمار می آمد، و هنوز هم “ملیون” در زندانهای ج.ا. بسر می برند، ولی بروز واژه ی “ملی” در مطلعِ و جای جای سخنان امروز آقای خامنه ای قبل و مهمتر از هر مطلبی نشان از خوردن کفگیر اسلامیت به تهِ دیگی به نام ج.ا. دارد.

مردمان ایران یکی از چموش ترین مستبدین تاریخ خود را، همین سی و هفت سال پیش وادار کردند، که بگوید، “مردم صدای انقلابتان را شنیدم”.  

اینکه امروز آقای خامنه ای اجبار می یابد، واژه ای را که تا دیروز ناسزایش می پنداشت، تکیه کلام خود قرار دهد. و اگرچه امروز، هنوز هم بوق و کرنای انحصار در دست استبداد، آزادیخواهان و صلحجویان دموکراسیخواه کشور را عوامل این و آن معرفی می کند. اما دیر نیست، که قلدران امروزین هم، درست به مانند آن مستبد تاج به سر اجبار را، در تمکین بیشتر بیابند.

برای پرهیز از تکرار دور باطل استبداد و تخت نشینی استبدادی دیگر، وجود اتحادی مدون بین آزادیخواهان بر مبنای فراگیرترین خواستها و مطالبات از ضروریات تاریخ امروز کشور است.  

برای پرداخت به مفهوم واژه های “تندرو” و  “میانه رو”، لازم است تا خاطره ای از یک مردِ نجف آبادی نقل کنم. آقای حسینعلی منتظری، سالهایی بعد از فاجعه ی ملی تابستان خونین ۶۷ که طی آن هزاران جوان ایرانی در خون خود تپیدند، در مصاحبه ای گفته است، که آقای خامنه ای در حضور ایشان، از وقوع فاجعه ی ملی تابستان ۶۷ اظهار بی اطلاعی نموده است.

کدام عقل سلیمی میتواند باور کند، که تحرکات جنایتبار بزرگی در کشور صورت پذیرد، و آقای خامنه ای در معیت آقای رفسنجانی از آن بی اطلاع  بوده باشد. و اسف آنکه هنوز هم در کتمان آن سعی و تلاش نموده، و سخنی در دلجویی از بازماندگان آن جنایت آشکار اظهار نمی کنند.

و محض اطلاع آقای خامنه ای بایسته است که بنویسم؛ تندروهایی چون ایشان، آفرینندگان فاجعه های ملی بوده و هستند، تندروها جوانان دگر اندیش کشور را دسته دسته کشتند، و امروز هم زندانهای کشور را مملو از ایشان کرده اند.

تندروها از هزینه های عمرانی، از تلاش برای بهبود وضعیت خوفناک محیط زیست و آب کشور می زنند، و به ایجاد انبارهای تسلیحاتی می پردازند،

تندروها پشت چهار پیرمرد کوتوله ی شورای نگهبان موضع گرفته و کشور را به سمت بحران و آشوب بیشتر می کشانند.

میانه روها مردمان کوچه ها و خیابانهای کشورند، که علیرغم سختیهای زندگی در تأمین معاش، و علیرغم نبودِ حزب و سازمانی مستقل با برنامه ای مشخص در صحن علن جامعه، با حرکات زیبا و خردمندانه ی خود، کشور را تا امروز از خطر افتادن در چاهِ سیاه آشوب و هرج و مرج محفوظ داشته اند. و با گامهایی استوار در سمتِ ایجادِ نشاط و سلامت در زندگی در حرکتند.

 

ششم اسفندماه ۱۳۹۴

البرز

………………………….

۱–

http://kayhan.ir/fa/print/69299

 

تاریخ انتشار : ۶ اسفند, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پنجاهمین سالگرد جان‌باختن حمید اشرف و یاران | طهماسب وزیری، محمود سیدی در گفت‌وگوبا مهرزاد وطن‌آبادی

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن

به مناسبت تفاهم نامه ترک مخاصمه با امپریالیسم آمریکا

«غروب هسته‌ای، طلوع نفتی»؛ تلاشی برای خوانشی دیگر از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و امریکا