سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰

پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۰

“نتیجۀ حقیر” اعتراض دختران خیابان انقلاب

امروز، 8 مارس (17 اسفند)، روز جهانی زن است. جمهوری اسلامی روز تولد فاطمه را روز زن [و مادر] در ایران اعلام کرده است. امسال روز تولد فاطمه، که برابر تقویم قمری بیستم جمادی الثانی است، با 9 مارس (18 اسفند) مصادف شده است. بنابراین فردا در جمهوری اسلامی روز زن است.

Getting your Trinity Audio player ready...

امروز، ۸ مارس (۱۷ اسفند)، روز جهانی زن است. جمهوری اسلامی روز تولد فاطمه را روز زن [و مادر] در ایران اعلام کرده است. امسال روز تولد فاطمه، که برابر تقویم قمری بیستم جمادی الثانی است، با ۹ مارس (۱۸ اسفند) مصادف شده است. بنابراین فردا در جمهوری اسلامی روز زن است.

خامنه ای امروز در جمعی “جسماً و روحاً تماماً مردانه” به مناسبت روز زن در جمهوری اسلامی سخنرانی کرد. بخش اعظم سخنان خامنه ای قابل پیش بینی بود: تجلیل از فاطمه، تعزیز درک اسلامی از مقام زن در برابر درک غربی و زدن به صحرای کربلای “دشمن و توطئه های او”. آنچه قابل پیش بینی نبود، پرداختن او به موضوع اعتراضات اخیر “زنان خیابان انقلاب” به حجاب اجباری بود. صرف نظر از انتساب بازهم قابل پیش بینی این اعتراضات به “دشمن”،

خامنه ای با غیض و غضبی آشکار از “نتیجۀ حقیر و کوچک” این اعتراضات سخن گفت. تحقیر اعتراضات اما مانع از این نشد که او اعتراف کند حساسیت اش به دلیل “طرح مسئلۀ حجاب از دهان برخی خواص است و نسبت به “دنبال کردن خط دشمن توسط عده ای خبرنگار، روشنفکر و آخوند” هشدار بدهد.

از این قرار، اعتراض “دختران خیابان انقلاب” تا کنون دست کم این نتیجۀ “حقیر و کوچک” را داشته است که به گفتمانی در جامعه شکل دهد، تا گروه های مرجع و حتی تا میان آخوندها رسوخ کند و “رهبر” را چنان نیشتری بزند که نتواند سکوت کند.

تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند, ۱۳۹۶ ۸:۴۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند