سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ تیر, ۱۴۰۵ ۱۳:۲۴

جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴

نشست سران اتحادیه اروپا در بروکسل

رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست بروکسل، بر سر توصیهای که خواستار عدم تغیيرات گسترده در قراداد های مصوب گذشته بود به توافق رسیدند. در این نشست حفظ و دایمی کردن صندوق مالی میان مدتی که پس از بحران اقتصادی یونان به منظور یاری رسانی مالی و نجات این کشوراز ورطه ورشکستگی مالی ایجاد شد، مورد توافق قرار گرفت

Getting your Trinity Audio player ready...

شش ماه بعد ازآغاز عمیق ترین بحران اروپا در چند دهه اخیر و در شرایطی که یور واحد پولی مشترک اتحادیه اروپا در معرض سقوط قرار گرفته بود، سران اتحادیه در نشست بروکسل که در هفته گذشته برگزار گردید، تلاش نمودند با ایجاد یک مکانیسم مورد توافق مانع ایجاد بحران مشابه دیگری در آینده گردند.

رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست بروکسل، بر سر توصیهای که خواستار عدم تغییرات گسترده در قراداد های مصوب گذشته بود به توافق رسیدند. در این نشست حفظ و دایمی کردن صندوق مالی میان مدتی که پس از بحران اقتصادی یونان به منظور یاری رسانی مالی و نجات این کشوراز ورطه ورشکستگی مالی ایجاد شد، مورد توافق قرار گرفت و برای اجتناب از وقوع بحران های مشابه تشکیل یک مکانیسم دقیق و موثرو سازمان ناظربرامر بودجه گذاری دولتها در کشورهای عضو اتحادیه و رعایت اکید مقرارات مربوطه مورد تاکید قرار گرفت. باز کردن سریع و همزمان بازار داخلی کشورهای عضوبه منظورتقویت انگیزه برای افزایش نرخ رشد یکی دیگر از توصیههای سران کشورهای عضو اتحادیه در کنفرانس هفته گذشته در بروکسل بود. در کنفرانس سران بر سر میزان افزایش بودجه سال آتی اتحادیه که یکی از موضوعات مورد مناقشه بود، بر سر افزایش ۳% در بودجه در سال ۲۰۱۱ سازش صورت گرفت.

گرچه تصمیمات و توصیه های این کنفرانس باید در کنفرانس آینده سران که درماه دسامبر تشکیل میشود نهایی و به تصویب برسند، اما چنانکه معمول بوده است در کنفرانس آتی بر سر همه آنها توافق و سازش خواهد شد. آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان خواستار تغیرات گسترده تری در قرداد اتحادیه بود. او می خواست گرفتن حق رای از کشورهایی که مقرارات اتحادیه در مورد بودجه هایشان را رعایت نمی کنند در قرار داد اتحادیه گنجانده شود، اما درخواست او با این استدلال که تغیرات گسترده در قرداد در بعضی از کشورها ی عضو ممکن است با مخالفت مردم مواجه و نیازمند همه پرسی گردد و تاخیر در انجام برنامه ها را سبب شود، توسط اپوزیسیون نیرومندی که مخالف تغیرات بزرگ در قرداد لیسبون بود رد شد.

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان, ۱۳۸۹ ۹:۰۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پنجاهمین سالگرد جان‌باختن حمید اشرف و یاران | طهماسب وزیری، محمود سیدی در گفت‌وگوبا مهرزاد وطن‌آبادی

تبارشناسی هویت، جغرافیا و ساختار سیاسی در ایران معاصر

وقتی زمین می‌لرزد و نابرابری می‌کُشد!

از قمرالملوک وزیری تا پرستو احمدی؛ یک قرن مبارزه برای شنیده شدن صدای زن

به مناسبت تفاهم نامه ترک مخاصمه با امپریالیسم آمریکا

«غروب هسته‌ای، طلوع نفتی»؛ تلاشی برای خوانشی دیگر از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و امریکا