سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۲:۱۹

چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۹

پیام تسلیت گروهی از فعالان سیاسی و مدنی به مناسبت درگذشت ابوالحسن بنی صدر

ما جمعی از فعالان مدنی و سیاسی با گرایش های گوناگون درگذشت آن عزیز را به خانواده گرانقدر بنی صدر، دوستان و همراهان او و همه طرفداران آزادی و آبادی سرزمین مشترکمان ایران تسلیت می‌گوییم و امیدواریم صدای حق گو و ثبات قدم او در نداها و فریادهای بلندتر و قدم‌های رو به پیش‌تر، سرنوشت بهتری را برای مردم و میهن‌مان رقم زند.

 

با درگذشت سوگمندانه دکتر ابوالحسن بنی‌صدر، ایران یکی از چهره‌های ملی و وطندوست، آزادیخواه، پایدار و پاکدست خود را از دست داد. 

زنده یاد بنی صدر عمری را قبل و بعد از انقلاب در مبارزه با استبداد داخلی، استیلای خارجی و ارتجاع و استبداد مذهبی سپری کرد. 

بنی صدر در طول حیات سیاسی اشتوانست برخی اشتباهات و اشتباه محاسباتش را اصلاح کند و یادگار نیکی از خویش در تاریخ ملی ایران برجای گذارد.

ما جمعی از فعالان مدنی و سیاسی با گرایش های گوناگون درگذشت آن عزیز را به خانواده گرانقدر بنی صدر، دوستان و همراهان او و همه طرفداران آزادی و آبادی سرزمین مشترکمان ایران تسلیت می‌گوییم و امیدواریم صدای حق گو و ثبات قدم او در نداها و فریادهای بلندتر و قدم‌های رو به پیش‌تر، سرنوشت بهتری را برای مردم و میهن‌مان رقم زند. 

 

اسامی امضاکنندگان

ئالان توفیقی

احمد پورمندی 

احمد صدری 

احمد علوی  

احمد نجاتی 

اسماعیل ختائی 

اسماعیل زرگران 

الهه امیرانتظام

ایرج نیری 

بابک امیرخسروی 

بهروز خلیق 

بیژن پیرزاد 

پروین کهزادی

پروین ملک 

پیمان عارف 

توران همتی 

جمشید خون جوش 

حسن جعفری 

حسن زهتاب 

حسن کلانتری 

حسن یوسفی اشکوری

حسین علیزاده

حسین کمالی

حمید حسینی 

حوریه فرج زاده طارانی 

خسرو بندری 

خسرو میرمالک  

راحله طارانی 

رضا باقری 

رضا شیرازی 

رضا علیجانی

رضا فانی یزدی 

رضا مسموعی

زهرا قضات

سام قندیچی

سعید قضات 

سمیرا جمشیدی 

سمیه قضات

سیاوش قائنی 

صابر ابطحی

عبدالعلی بازرگان 

عصمت بهرامی  

علی افشاری

علی اکبر موسوی خوئینی  

علی اکبر مهدی 

علی ایزدی

علی شاکری  

علی کلائی  

فرخ نگهدار 

فردوس جمشیدی رودباری 

فرهاد داودی

فرهاد داوودی 

فواد روستائی  

فهیمه ملتی

کاظم علمداری

گودرز اقتداری 

محسن نکومنش

محسن یلفانی 

محمد اولیایی فر 

محمد برقعی 

مرتضی کاظمیان

مریم سطوت 

مریم اهری 

مسعود شب افروز 

معصومه شاپوری

منصور فرهنگ 

منصوره شجاعی

منوچهر گلشن 

منوچهر مقصودنیا 

مهدی ابراهیم زاده 

مهدی امینی زاده 

مهدی جامی 

مهدی عربشاهی 

مهدی فتاپور 

مهدی ممکن

مهدی نخل احمدی 

مهرداد احمدزاده 

مهرداد درویش پور 

ناصر پسندیده 

نیره توحیدی

هادی زمانی 

هادی کحال زاده

هژیر عطاری

یاسر میردامادی

یدی قربانی 

یوسف محمدی 

 

 

 

 

تاریخ انتشار : ۱۹ مهر, ۱۴۰۰ ۱۲:۴۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

گرامی باد یاد جزنی و یاران!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در پنجاه و یکمین سالگرد قتل رفیق بیژن جزنی و یارانش، با میراث ضدامپریالیستی، عدالت طلبانه و آزادیخواهانه فدائیان خلق تجدید عهد می کنیم. مقاومت جانانه مردم ایران در برابر تجاوز امپریالیستی – صهیونیستی، ادامه نبرد ضداستعماری رئیس‌علی ها، حیدر عمواوغلی ها، مصدق ها و جزنی هاست.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرخش در بوداپست؛ پیامدهای داخلی و بین‌المللی شکست اوربان

شهناز قراگزلو: نقش جامعه، به‌ویژه نسل جوان، در این تحول برجسته بود. مشارکت بی‌سابقهٔ رأی‌دهندگان نشان داد که بخش بزرگی از مردم خواهان تغییرند و انتخابات را به نوعی همه‌پرسی علیه وضعیت موجود تبدیل کردند. این حضور گسترده، مشروعیت نتیجه را تقویت و انتظارات تازه‌ای را به دولت جدید تحمیل کرد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پیام به اومانیته ارگان حزب کمونیست فرانسه…

بحران چندلایه دیابت در ایران؛ از کمبود انسولین تا نابرابری درمان

جبهه اصلاحات ایران: اعتماد به تیم مذاکره‌کننده به عنوان کارگزاران اراده ملی، شرط لازم پیشبرد توافق پایدار است

زندگی زیر سایه جنگ از من انسان دیگری ساخت – روایت جنگ از درون

روزهای پرتعلیق آتش‌بس – روایت جنگ از درون

پیروزی سیاسی جمهوری اسلامی بر آمریکا و اسرائیل و چالش “چپ”!