سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۱۴:۳۸

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۸

از کارزار جهانی همبستگی با کارگران ایران در ۶ مارس حمایت می‌کنیم!

در ادامه این تلاش ها، کارزار تازه ای تحت عنوان روز همبستگی با کارگران ایران در روز شش مارس از طرف این دو اتحادیه قرار است در نودو یک کشور جهان برگزار گردد، که آزادی کارگران زندانی، به خصوص منصور اسالو و محمود صالحی و رعایت حقوق سندیکایی کارگران ایران ، اهداف اصلی این کارزار هستند.

Getting your Trinity Audio player ready...
در طول دو سال گذشته کنفدراسیون بین‌المللی اتحادیه های کارگری “ای یو تی سی” و اتحادیه جهانی کارگران حمل و نقل “آی تی اف” از مبارزه و فعالیت کارگران ایران برای دست یافتن به حقوق سندیکایی شان، به خصوص از سندیکای شرکت واحد، به طور پیگیرانه حمایت کرده اند. این اتحادیه ها توانسته اند ضمن انعکاس تلاش ها و مبارزات کارگران ایران، همبستگی و حمایت بسیاری از کارگران جهان با کارگران ایران در این مبارزه را که در شرایط بسیار سخت و پلیسی حاکم بر کشور صورت می گیرد، جلب نمایند. 
این تلاش ها و حمایت ها هم چنان تاکنون ادامه دارد و در مقاومت ، تداوم و گسترش مبارزات کارگران ایران در مقابل سرکوب حکومت و کارفرمایان و خلاصی عده ای از رهبران و فعالین سندیکایی از زندان و شکنجه موثر بوده و عزم کارگران برای سازمان یابی و تشکیل سندیکاهای مستقل را نیز محکم تر کرده است.
در ادامه این تلاش ها، کارزار تازه ای تحت عنوان روز همبستگی با کارگران ایران در روز شش مارس از طرف این دو اتحادیه قرار است در نودو یک کشور جهان برگزار گردد، که آزادی کارگران زندانی، به خصوص منصور اسالو و محمود صالحی و رعایت حقوق سندیکایی کارگران ایران ، اهداف اصلی این کارزار هستند. 
ما ضمن ارج گذاردن به کلیه اقداماتی که از جانب اتحادیه ها و نهاد های کارگری و حقوق بشری در حمایت از مبارزات حق طلبانه کارگران ایران و حقوق سندیکایی و اجتماعی آنان صورت می گیرد، از کارزار جهانی شش مارس حمایت و در آن شرکت می کنیم؛ زیرا اعتقاد داریم که این تلاش ها و اعتراضات اگر با مبارزات کارگران ایران برای آزادی رهبران سندیکایی و کسب حقوق سندیکایی هماهنگ و همراه گردند و مورد حمایت جدی و گسترده قرار گیرند، حتماً ثمربخش خواهند بود. ما هم چنین از تشدید سرکوبها، شلاق زدن ها ،دستگیری ها، دست و پا بریدن ها و سایر اشکال غیر انسانی مجازات ،شکنجه و سرکوب را که در ماه های اخیر و در آستانه انتخابات مجلس هشتم شورای اسلامی به طور بی سابقه ای افزایش یافته و کارگران نیز از آماج اصلی این سرکوب ها هستند ، محکوم کرده، خواهان آزادی کلیه زندانیان سیاسی و اجتماعی ، بالاخص منصور اسالو و محمود صالحی و رعایت حقوق سندیکایی کارگران و حقوق تمام گروه های اجتماعی مطابق با موازین جهانی حقوق بشر هستیم. 

زنده باد همبستگی کارگران و مزد بگیران ایران
زنده باد همبستگی بین‌المللی کارگران جهان

کمیسیون کارگری سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
۵ مارس ۲۰۰۸، ۱۷اسفند ۱۳۸۶
 

تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند, ۱۳۸۶ ۱:۱۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی