سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۳ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۳:۴۵

پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵

امروز روز یک صدائی ست امروز روز هم صدائی ست

در چنین شرایطی مسئولیت حکم می کند، تفاوتهای ناشی از دیدگاه و تاکتیک در زمینه های مختلف از جمله همین انتخابات را آگاهانه کنار بگذاریم و بکوشیم به آراء ریخته شده در صندوقها احترام گذاشته شود. در بر باد دادن امیدها اگر همه سهم واحدی ندارند در غلبه سرکوب و اختناق و زورگوئی همه ما مردم به یکسان زیان خواهیم دید.

هم میهنان گرامی
همان گونه که شاهدیم در برابر چشمان حیرت زده میلیونها هم وطن ما که دیروز پای صندوقهای رأی دهمین دور ریاست جمهوری اسلامی رفتند تا به شیوه خود به نکبت مضاعف چهار ساله گذشته در هیات دولت احمدی نژاد و بیت رهبری نه بگویند، نتایج از پیش تعیین شده ای بر روی آنتنهای خبری رفت که ضمن جلوس مجدد سمبل فریب و ریا و عامل رساندن کشور بر پرتگاه خشونت و ویرانی، سمبل دیگری را به مرز صفر برساند تا هر گونه رگه مقاومت را به خیال خود در نطفه خفه نماید.
اگر تحریم کننده این “انتخابات” بودیم، بنا بر پرنسیپ یا ارزیابی به پای صندوقهای چنین انتخاباتی نرفتیم یا با موج سبز و سفید همراه شدیم، امروز که در زننده ترین شکل ممکن بیت رهبری به شعور ما توهین می کند و با نزدیک به صفر اعلام کردن آراء مهدی کروبی در واقع می خواهد از دانشجویان دانشگاه امیر کبیر انتقام بگیرد، که درب این دانشگاه را به بهانه ورود وی از جا کندند، تنها راهی که وجود دارد به رسمیت نشناختن این نتایج از جانب کاندیداها، مردم، احزاب سیاسی و فعالین نهادهای مدنی و حقوق بشری، دول خارجی و نهادهای بین المللی و همچنین یافتن اشکالی از مبارزه و مقاومت است که ضمن احتراز و جلو گیری از به راه افتادن حمام خون، به هر شکل ممکن عقب نشینی انجام نگیرد. هیچ توجیهی از جانب هیچ فردی به ویژه کاندیداهای سه گانه پذیرفته نیست که به این نتیجه صد درصد از قبل طراحی شده گردن بگذارند. تأئید این امر هیچ معنی و مفهمومی جز همدستی در بازی رسوای کسب مشروعیت برای “نظام” نخواهد داشت.
به نظر می رسد نقشه این رفتار کودتائی از قبل کاملا طرح ریزی شده بود. التهاب گسترده به منظور کشاندن مردم در جلو حوزه های رأی گیری، اجرای مانور اقتدار در ساعات پایانی روز جمعه، فیلمهای از پیش آماده شده مبنی بر ضرورت همکاری با رئیس جمهور “منتخب” و تبلیغات “گوبلزی” از تلویزیون رژیم همگی نشان از عزم این جریان می دهد، جهت تحمیل مجدد احمدی نژاد بر کشور و ممانعت از باز شدن روزنه ای هر چند محدود بر روی مردم تشنه آزادی، امنیت و صلح.
در چنین شرایطی مسئولیت حکم می کند، تفاوتهای ناشی از دیدگاه و تاکتیک در زمینه های مختلف از جمله همین انتخابات را آگاهانه کنار بگذاریم و بکوشیم به آراء ریخته شده در صندوقها احترام گذاشته شود. در بر باد دادن امیدها اگر همه سهم واحدی ندارند در غلبه سرکوب و اختناق و زورگوئی همه ما مردم به یکسان زیان خواهیم دید.
۲۳ خرداد ۱۳۸۸

بخش : سياست
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد, ۱۳۸۸ ۳:۴۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت

هیات سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تصویب این قانون نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو دربارهٔ حفاظت از اشخاص غیرنظامی در زمان جنگ است؛ به‌ویژه ممنوعیت اقدامات تلافی‌جویانه و اصل بنیادین منع مجازات جمعی. سازمان ما این اقدام را قاطعانه محکوم می‌کند. از نظر ما، چنین قانونی نه‌تنها تعهدات اساسی حقوق بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد، بلکه با اصل عدم تبعیض مندرج در مواد ۲ و ۲۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی نیز در تعارض قرار دارد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

رضا پهلوی حتی راست‌ترین پشتیبانان ترامپ را هم شرمنده می‌کند

در زمانی که حتی در میان راست‌ترین‌های پشتیبان ترامپ فریاد اعتراض به حمله امریکا و اسرائیل به ایران برخاسته، و دست بر اتفاق در روزی که میلیون‌ها امریکایی در مخالفت با سیاست‌های ترامپ به خیابان‌ها آمده بودند، پسر آخرین شاه ایران از ترامپ می‌خواهد که بجنگد تا نابودی ایران. دهان به چنین گشودن نشان از چه دارد؟

مطالعه »

کنترل تنگه هرمز جام طلای پیروزی در این جنگ است!

گودرز اقتداری: امروز برای توافق گام به گام و تضمین های لازم برای پیمان ترک مخاصمه، معاهده عدم تجاوز، لغو تهدیدها بهترین زمان است. “پذیرش شکست” از طرف متهاجم به کشور ما تنها یک پذیرش لفظی است و ارزش عینی ندارد، مهم‌تر اما تحمیل این توافق و حفظ کنترل هرمز است که به واقع شکست عملی در این مرحله از جنگ بوده و میتواند به پایان امپراطوری ایالات متحده بیانجامد، همانگونه که موفقیت مصر در حفظ کنترل کانال سوئز نقطه پایانی بر امپراطوری بریتانیا گذاشت.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روزنوشت‌های جنگ (۲)

ضربه‌ اقتصادی جنگ بر زندگی زنان سرپرست خانوار

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت

سلول به سلول بی‌عدالتی؛ فروپاشی حقوق زندانیان در سایه جنگ

End the invasion and attacks on the country’s industrial and infrastructure facilities!

تظاهرات و راهپیمایی اعتراضی در آمستردام