سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۴ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۳:۳۶

چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶

اهدای جایزە بین المللی کنفدراسیون کارگری نروژ (ال او) بە یک رهبر کارگری از فلسطین

دبیر کل کنفدراسیون سراسری کارگران نروژ، آقای فلوتهن، پس از اهدای این جایزە بە رهبر کارگری فلسطینی، ضمن استقبال از تصمیم هیئت ژوری و ستایش از نقش آقای سعید، اظهار امیدواری کرد که اهدای این جایزە ، سبب جلب توجە افکار عمومی بە وضعیت فلسطین و دشواریهای موجود در فلسطین گردد

Getting your Trinity Audio player ready...

بنا بە گزارش منابع خبری متعلق بە کنفدراسیون کارگران نروژ، جایزە بین ا لمللی این سازمان بزرگ کارگری امسال بە آقای شحار سعید رهبر کنفدراسیون کارگران فلسطین اهدا گردید.

این جایزە کە بنام “آرتور سون سن” شهرت دارد و در سال ۲۰۱۰ میلادی توسط یکی از اتحادیە های عضو کنفدراسیون کارگران نروژ بنام “اتحادیە کارگران صنعت انرژی” تأمین منبع و هدف گذاری شدە است، در هر سال بە یکی از سازمانها، اشخاص و یا نهادهائی تعلق می گیرد کە برای برقراری، پاسداری، تحکیم و گسترش حقوق اتحادیەای کارگران در جهان تلاش ویژە و فوق العادە ای از خود نشان دادە اند.

بە گفتە هیئت ژوری، دومین جایزە سالاانە این کنفدراسیون کارگری از آن جهت بە آقای شحار سعید تعلق گرفتە کە او توانستە است در شرایط بسیار دشوار فلسطین، از طرق ویژە و بطور چشمگیر برای جنبش اتحادیە ای کارگران فلسطین و حقوق سندیکایی کارگران فلسطین دستاوردهای قابل توجهی کسب کند.

دبیر کل کنفدراسیون سراسری کارگران نروژ، آقای فلوتهن، پس از اهدای این جایزە بە رهبر کارگری فلسطینی، ضمن استقبال از تصمیم هیئت ژوری و ستایش از نقش آقای سعید، اظهار امیدواری کرد که اهدای این جایزە ، سبب جلب توجە افکار عمومی بە وضعیت فلسطین و دشواریهای موجود در فلسطین گردد.

تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد, ۱۳۹۰ ۷:۱۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

جنگ چگونه زنان را از بازار کار ایران بیرون راند

سئوتا؛ وقتی مهاجرت به ابزار جنگ ژئوپلیتیک تبدیل می‌شود

کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در هفته ۱۳۲ در ۵۹ زندان کشور

و کوریِ چشم‌ها را باید شُست و کنار گذاشت

شعار” نه به جنگ ” و “نه به جمهوری اسلامی ” در تعارض با واقعیت های موجود