سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۰۵:۳۰

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۰

بزرگان ادب و هنر ایران در گوتنبرگ – سوئد

دوستداران ادب و هنر ایرانی ساکن گوتنبرگ سوئد، از عصرگاه روز جمعه 23 سپتامبر تا شامگاه یک شنبه 25 سپتامبر با تلاش کانون، فرهنگی "بِـِهنما" میزبان چهره هایی چون جواد مُجابی، محمد شمش لنگرودی، امیر حسن چهلتَن، ژیلا مساعد، منصور کوشان، سودابه و سوسن فرخ نیاو... خواهند بود.

Getting your Trinity Audio player ready...

در سومین هفته از ماه سپتامبر، همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، شهر گوتنبرگ میزبان تنی چند از بزرگان ادب و هُنر ایران خواهد بود.

دوستداران ادب و هنر ایرانی ساکن گوتنبرگ سوئد، از عصرگاه روز جمعه ۲۳ سپتامبر تا شامگاه یک شنبه ۲۵ سپتامبر با تلاش کانون، فرهنگی “بِـِهنما” میزبان چهره هایی چون جواد مُجابی، محمد شمش لنگرودی، امیر حسن چهلتَن، ژیلا مساعد، منصور کوشان، سودابه و سوسن فرخ نیا و… خواهند بود

به گفته ی عباس کامرانی مدیر مسئول کانون فرهنگی بـِهنما، شب نخست مختص ادبیات داستانی است که “شب ِ ادب” نام دارد و شامل بخش هایی مختلفی چون ارایه مقاله، سخنرانی و داستان خوانی از سوی آقایان مُجابی، چهلتَن و کوشان است

کامرانی گفت: این برنامه از ساعت ۱۸:۰۰ (شش بعد از ظهر) به وقت اروپای مرکزی در کتابخانه مرکزی شهرگوتنبرگ برگزار خواهد شد

مدیر مسئول کانون فرهنگی بِـِهنما به مشتاقان هنر وعده میدهد در «شبِ نمایش» که ویژه غلامحسین مساعد است، علاوه بر نمایشنامه « دعوت» به کارگردانی سودابه فرخ نیا، مقالات و سخنرانیهای بسیار جذاب با موضوع بررسی کارنامه غلامحسین ساعدی ارایه خواهد شد.

شب نمایش از ساعت ۱۵:۰۰ روز شنبه در محل کتابخانه ی مرکزی گوتنبرگ با سخنرانی و ارایه مقاله آغاز به کار خواهد کرد

شب سوم، «شب شعر» است که از ساعت ۱۸:۰۰در محل فولکت هوس یرن توریت با شعر خوانی محمد شمش لنگرودی، ژیلا مساعد، جواد مجابی و منصور کوشان برگزار خواهد شد.

نشر بهنما همچنین امسال کتاب “سه گانه” اثرنویسنده و شاعر و پژوهشگر ، خانم “پوران فرخ زاد” را در نمایشگاه بین المللی کتاب در غرفه بهنما (سالن اینترناشنال) عرضه می کند. این اثر به همراه هشت کتاب دیگر از نویسندگان بزرگ ایرانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین المللی کتاب گوتنبرگ، رونمایی می شود.

عباس کامرانی اظهار امیدواری میکند با توجه به محتوای مطالب و برنامههای اعلان شده و نیز حضور چهرههای سرشناس ادب و هنر ایران در این شب ها، استقبال دوستداران ادب و هنر و نیز رسانههای گروهی از این شبها قابل توجه باشد.

تاریخ انتشار : ۲۳ شهریور, ۱۳۹۰ ۶:۵۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت عفو عمومی و توقف احکام حبس و اعدام