سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۹:۴۶

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۶

بیانیه هشت گروه سیاسی در ارتباط با انتخابات ضرورت تغییر: پاسخ “نه” به فروکاستن منافع ملی

ما در راستای دفاع از منافع ملی، آزادی، دموكراسی، حقوق بشر، عدالت و توسعه و بهبود وضع اقتصادی كشور، زندگی روزمره مردم و اوضاع جاری و حاكم، بر ضرورت تأمين و تضمين آزادیهای اساسی مانند آزادی بيان، عقيده، مذهب و ... و حقوق سياسی و صنفی اقشار و نهادهای مختلف (اعم از زنان، دانشجويان، كارگران، معلمان، روزنامه نگاران و ...) تأكيد می ورزيم

Getting your Trinity Audio player ready...

هشت تشکل سیاسی به تاریخ ۱۴ اردیبهشت در بیانیه ای با عنوان “ضرورت تغییر: پاسخ “نه” به فروکاستن منافع ملی” به تشریح مواضع و برنامه های خود در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری دهم دست زده اند.
این بیانیه توسط اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان سراسرکشور (دفترتحکیم وحدت)، جاما، جامعه زنان انقلاب اسلامی ایران، جنبش مسلمانان مبارز، حزب ملت ایران، سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (ادوار تحکیم وحدت)، شورای فعالان ملی- مذهبی و نهضت آزادی ایران صادر شده است.
در این بیانیه با تأکید بر مغایرت شرایط کنونی با منافع ملی و ضرورت تغییر در قوه مجریه آمده است: “ما در راستای دفاع از منافع ملی، آزادی، دموکراسی، حقوق بشر، عدالت و توسعه و بهبود وضع اقتصادی کشور، زندگی روزمره مردم و اوضاع جاری و حاکم، بر ضرورت تأمین و تضمین آزادیهای اساسی مانند آزادی بیان، عقیده، مذهب و … و حقوق سیاسی و صنفی اقشار و نهادهای مختلف (اعم از زنان، دانشجویان، کارگران، معلمان، روزنامه نگاران و …) تأکید میورزیم.”
تشکلهای نامبرده همچنین اعلام کرده اند: “در این مرحله، برنامه های معین و مصداقی و نیز میزان رأی آوری نامزدها را مورد رصد و ارزیابی قرار می دهیم.”
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

تشکل های امضاکننده ی این بیانیه، با شتابگیری تدریجی فرایند انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در ایران، مواضع انتخاباتی شان در این مرحله را به شرح زیر اعلام می کنند:
۱- ما، براساس مسئولیت ملی و شهروندی و بنا بر تحلیلها و توضیحاتی که در بیانیه های انفرادی و جمعی قبلی ابراز کرده ایم، درفرایند این انتخابات حضور فعال خواهیم داشت.
۲- اگر چه در شرایط متعارف احزاب باید با معرفی نامزدها و برنامه های ویژه خویش در انتخابات شرکت کنند، اما در شرایطی که احزاب و گروه های سیاسی مستقل از امکانات لازم برای پاسخگویی به این مهم بهره مند نیستند، ضرورتاً ویژگیها و برنامه های نامزدهای محدود موجود را مورد بررسی قرار می دهند.
۳- ما، ضمن ابراز نگرانی از شرایط نامطلوب و مدیریت شده برگزاری انتخابات، از تمام راهکارها و امکانات قانونی برای تأمین آزادی و سلامت انتخابات وصیانت آرای مردم استفاده خواهیم کرد. شکل و شیوه حضور و مشارکت ما در انتخابات بستگی به میزان تأمین پیشنیازهای حداقلی برگزاری انتخابات سالم خواهد داشت.
۴- ما در راستای دفاع از منافع ملی، آزادی، دموکراسی، حقوق بشر، عدالت و توسعه و بهبود وضع اقتصادی کشور، زندگی روزمره مردم و اوضاع جاری و حاکم، بر ضرورت تأمین و تضمین آزادیهای اساسی مانند آزادی بیان، عقیده، مذهب و … و حقوق سیاسی و صنفی اقشار و نهادهای مختلف (اعم از زنان، دانشجویان، کارگران، معلمان، روزنامه نگاران و …) تأکید می ورزیم.
۵- ما تداوم شرایط کنونی را در راستای منافع ملی ارزیابی نمی کنیم و تغییر در قوه مجریه را ضروری می دانیم.
۶- ما در این مرحله، برنامه های معین و مصداقی و نیز میزان رأی آوری نامزدها را مورد رصد و ارزیابی قرار می دهیم.
اولویتهای ما در این رویکرد برنامه گرا و مطالبه محور عبارت است:
الف- توسعه سیاسی و ایجاد فضای تنفس و امکان حیات انسانی و فعالیت برای فعالان سیاسی و اجتماعی و تقویت نهادهای مدنی و صنفی
ب- جهت گیری توسعه گرای تولیدی و ایجاد اشتغال و رفاه نسبی برای اقشار مختلف مردم
پ- اصلاح مدیریت سیاست خارجی و برخورد منطقی و مبتنی بر منافع ملی با دیگر کشورها
ت- اصلاح نظام مدیریتی کشور، با تأکید بر مبارزه با فساد، ناکارآمدی و حامی پروری
۷- به منظور پیشبرد دقیقتر اهداف بالا و ارزیابی برنامه ها و محبوبیت مردمی داوطلبان ریاست جمهوری، ما آمادگی خود را برای گفت وگو و تبادل نظر با نامزدها اعلام می کنیم و در این صورت گزارش این دیدارها را برای اطلاع ملت منتشر خواهیم کرد.
۸- ما نظر نهایی مان را در رابطه با انتخابات در موقع مناسب اعلام خواهیم کرد.

تاریخ انتشار : ۱۵ اردیبهشت, ۱۳۸۸ ۱:۲۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۴ – جمهوری اسلامی؛ مرحله‌ای تازه در فرایند دولت–ملتِ در حال شدن!

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!