سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۰۷:۴۳

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۳

بیانیه ی جمعی از کنشگران حقوق شهروندی در باره ی وضعییت حسین رونقی ملکی

چون نامبرده در شرایط دشوار جسمی به سر می برد، ما امضا کنندگان این بیانیه خواهان رهایی او از زندان برای ادامه ی درمان کلیه هایش هستیم و اعلام می کنیم که اگر این پدر و پسر گرفتار هر گونه آسیب جدی در ادامه ی این وضع شوند مسئولیت آن متوجه دادستانی و مسئولان زندان خواهد بود.

Getting your Trinity Audio player ready...

شعبه ی پانزده دادگاه انقلاب حسین رونقی ملکی را به اتهام فعالیت در فضای مجازی به ۲۶ سال زندان محکوم کرده است و مدت هفت سال است که او برپایه ی حکم صادرشده به همین اتهام در زندان به سر می برد. با وجود اینکه بر طبق قانون جدید مجازات اسلامی هرکس که یک سوم از مجازاتش را تحمل کرده باشد می تواند از آزادی مشروط استفاده کند، شوربختانه تا کنون این بخش از قانون در باره ی او اعمال نشده است. از سوی دیگر، آن طور که پدر او، احمد رونقی ملکی، اعلام کرده است، در مدت ۱۳ ماهی که او در سلول انفرادی به سر برده به دلیل سوء رفتار با او در جریان بازجویی های اولیه دچار آسیب کلیه ها شده است و به سبب بی اعتنایی به بیماریش و بی توجهی مأموران به مداوای او یکی از کلیه هایش از کارافتاده و کلیه ی دیگرش نیز دچار آسیب جدی شده است؛ و چنانچه مسئولان زندان توجهی به وضعیت او نکنند جانش در خطر است. پزشکی قانونی در نظریه ی نخست خود در تاریخ ۲۳ اسفندماه ۹۳ نارسایی کلیه ی چپ و بیماری گوارشی او را تأیید و بر ضرورت حفظ بهداشت کلیه ی راستش که در معرض آسیب جدی است تأکید کرده است. همچنین، بنا بر اعلام خانواده اش، او در زندان به دیسک کمر و آرتروز گردن و زانو نیز مبتلا شده است وهمه ی بیماریهایش عدم تحمل کیفر زندان را تأیید می کند. حسین رونقی با وثیقه ی ۱ میلیارد و ۴۰۰هزار تومانی به مرخصی درمانی رفته، اما به این دلیل که در سی ام دیماه ۹۴ دوباره به زندان برگشت داده می شود مداوایش ناتمام مانده است. از سوی دیگر، خانواده ی او به دلیل نداشتن وسع مالی نتوانستنه اند وثیقه ای را که در بار نخست مرخصی به همت نزدیکانش تآمین شده بود دو باره تأمین کنند؛ و از این رو او به ناگزیر در زندان مانده و مداوایش همچنان به تأخیر افتاده است. اعتصاب غذا برای جلب توجه مسئولان به سلامتش تا کنون تأثیری نداشته، و اکنون پدرش نیز به اعتصاب غذا رو کرده است. پدرش گفته است: “اکنون ۱۰۰ برگ در باره ی بیماری حسین در پرونده ی او موجود است که مسئولان زندان و نیز دادستانی توجهی به آن نمی کنند و همین موضوع بیش از پیش بر آسیبهای جسمیش افزوده است و من نیز تاوقتی که فرزندم در زندان و جان او در خطر است اعتصاب غذایم را نخواهم شکست، تا من و او باهم جان ببازیم.

حسین رونقی از اهالی ملکان آذربایجان است و پدر و مادرش هر هفته از آن شهر برای ملاقاتش به تهران می آیند که این کار نیز دشواریهایی را برایشان در پی دارد و تا کنون نیز کوشش آنان برای درمان فرزندشان بی ثمر مانده است.

چون نامبرده در شرایط دشوار جسمی به سر می برد، ما امضا کنندگان این بیانیه خواهان رهایی او از زندان برای ادامه ی درمان کلیه هایش هستیم و اعلام می کنیم که اگر این پدر و پسر گرفتار هر گونه آسیب جدی در ادامه ی این وضع شوند مسئولیت آن متوجه دادستانی و مسئولان زندان خواهد بود.

دکتر محمد ملکی – محمد نوری زاد – گیتی پورفاضل – اسماعیل مفتی زاده – فریبرز رئیس دانا – علیرضا جباری- حشمت اله طبرزدی – عبداله مرادی – احترام عبدوسی – عبدالحمید معصومی تهرانی – فریده  مرادخانی – شهناز اکملی– منصور فرجی – گلرو مشفقی – اکرم بقایی – مصطفی قدیم خوان – منصور بهرامی – حمید آصفی – منوچهر نیّری – میترا میثمی – نسترن دژبانی – نعمت کریمی – بیتا وکیلی – ندا شالچی – هیوا کریم نژاد – ژیلا پیریاه – کریم صدوقی – کورش کیهانی – میرزا کیوان نژاد – مردمک میرزایی – سعید هاشمی – وحید تهرانی – گوهرشمیرانی – بردیا درویشی – سمیرا معنوی – سلمان هدایتی – مهرنوش لطف الهی – راحله راحمی پور – الهام رسول باقی – فرخنده طاهری – سیامک شکوهی – مریم ادیب – مرتضی صادقی – امیر مرادپور – سیما رواسی زاده – صادق ربیعی – حسین احمدی – ساسان خلج – محمد شهیدی –مهران لطفی– آمنه حیدری – سلیمان مهدوی – مهدی قدسی – بهنوش کرمانی – سجاد صیادی – محمد بشیری – حسین محمد حسینی – صبا عزیزی – پروین فریدی – مینو صبوری – فرانک سدهی – جمال بهزادی – کیو مرث قادری – عباس شهریاری – قربان نجفی – کمال فاطمی – کبری سلیمی – حسین محمدی – علی وزیری – طاهر سلیمانی – رضا وزیری – رئوف ترابی – فرامرز بهبودی – محمد رضا نعمتی – علی مالجو – نادر حسینی – محبوبه ذبیحی – حیدر شکوری – سلطان پذیرا – روزبه صدیقی – فاتح فتحی – جلال مرادی – شیرین درودی – بهروز حبیبی – ضیاء اکبری – پرویز امامی – سیما اقدس – سیمین آقا زاده – جعفر علی زاده – جلال مرادی – ملوک بدری – رضا فاطمی نژاد – بهزاد دهقان – لقمان رحیمی – زهره سهرابی – شهناز شهبخش – صالح صحفی – عاطفه رضایی – معصومه عبادی – غلا م علیخان – فرشید فلاحتی – فریبا فلاح نژاد – مرجان مسعودی – محمد پور صمیمی.

 

تاریخ انتشار : ۳۰ فروردین, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت عفو عمومی و توقف احکام حبس و اعدام