جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵

جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵

مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی...
سال 2025 امروز در شرایطی آغاز شده است که موضوعات مهم و پیچیده‌ای در حوزه سیاست خارجی پیش روی ایران قرار دارد. پرونده‌های حل نشده قبلی در کنار مسائل جدید...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران...
پویایی درونی دیکتاتوری ها به دلیل ماهیت شدیدا سرکوبگر چنین رژیم هایی اغلب در سیستم های زندان آنها آشکار می شود. به همین دلیل است که ژانر خاطرات زندان برای...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ژان پیر فیلیو
نویسنده: ژان پیر فیلیو
بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ
سخنان الکساندر دوگین، استراتژیست روس، در باره تحولات خاور میانه پس از سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه.
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: الکساندر دوگین
نویسنده: الکساندر دوگین
بر بال خیال
بال از خاطره ها بر گرفت، دلش آشوب زمان داشت، با نگاهی دیگر از خانه زد بیرون، از درابجی کنار اسکله یک پنسیری خرید، و جگر فروشی سرراهش، دو سیخ...
۱۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوە داد
نویسنده: کاوە داد
بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
چگونه دفن یک ملت ممکن است؟
أردوغان هم مثل بقیه دیکتاتورها بعنوان یک جنایتکار در ذهنها باقی خواهد ماند. کُردهای سوریه و ترکیه با حق انتخاب و تعیین سرنوشت رویاهای خود را باز تعریف و بازتوليد...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی
به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!
فروغ در دنیایی به دنیا آمد که به او تعلق نداشت و به دلیل ناسازگاری با فرهنگ و هنجارهای رایج، از معیارهای خوشبختی متداول فاصله داشت و بیشتر عمر کوتاه...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو

تاکنون هشت فعال محیط زیست کُرد و دو نوجوان در سنندج و کامیاران دستگیر شدند

"ماموران امنیتی در بازداشت این افراد متوسل به خشونت‌های فیزیکی و کلامی شدید شده‌اند به طوری که برای انتقال تعدادی از آنان به بازداشتگاه از کیسه‌های پارچه‌ایی برای پوشاندن سر و صورت‌شان استفاده کرده‌اند. تمامی بازداشت شدگان پس از دستگیری جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده‌اند." تمامی بازداشت شدگان پس از دستگیری جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده‌اند.

به نقل از سایت شبکه‌ی حقوق بشرکردستان، “بازداشت گسترده فعالان محیط زیست در کامیاران ادامه دارد و امروز صبح آمانج قربانی روزنامه‌نگار و یکی از فعالان باسابقه و شناخته‌شده‌ محیط زیست کُرد کشورمان در محل کار خود، اداره محیط زیست، بازداشت شد. به این ترتیب تعداد بازداشت شدگان اخیر در کامیاران تاکنون به ٨ نفر رسیده است.

فرهاد محمدی (وکیل دادگستری)، فاضل قیطاسی، رضا اسدی، هادی کمانگر، دبیر و اعضای شاخه‌ کردستان حزب وحدت ملی هستند که به صورت جداگانه در تاریخ‌ ۱۱ و ۱۲ دی ماه ۱۳۹۷ بازداشت شده‌اند. عیسی فیضی، راشد منتظری و حسین کمانگر از اعضای سابق این حزب نیز دو روز پس از آن در تاریخ چهاردهم همین ماه بازداشت شده اند. اکثر این افراد همچنین در حوزه محیط زیست فعال بوده‌اند و از این میان حسین کمانگر پیشتر نیز سابقه‌ دو بار بازداشت را به دلیل فعالیت‌های سیاسی داشته است”. در ضمن بنا به گزارشات انتشار یافته علاوه بر هشت فعال محیط زیست دو نوجوان ۱۷ ساله به نام مهدی کانی‌سوری و بارزان بابکری توسط نیروهای امنیتی در بانه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.

“ماموران امنیتی در بازداشت این افراد متوسل به خشونت‌های فیزیکی و کلامی شدید شده‌اند به طوری که برای انتقال تعدادی از آنان به بازداشتگاه از کیسه‌های پارچه‌ایی برای پوشاندن سر و صورت‌شان استفاده کرده‌اند. تمامی بازداشت شدگان پس از دستگیری جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده‌اند.” تمامی بازداشت شدگان پس از دستگیری جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده‌اند.

بنا به گزارش فعالان حقوق بشر کُرد احضار و بازداشت شهروندان و فعالان کُرد را مرتبط با تغییرات سیستم مدیر کل اداره اطلاعات سنندج و برخی از ماموران امنیتی عنوان کرده‌اند. اداره اطلاعات مربوطه طی چند ماه اخیر جهت شناخت بیشتر زندانیان سیاسی سابق و فعالین مدنی اقدام به احضار تعداد زیادی از شهروندان کرد شهرهای مریوان، سقز، کامیاران، سروآباد، بانه و سنندج کرده و این افراد براساس نوع فعالیت‌هایشان مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.

این چند فعال محیط زیست در حالی بازداشت شده‌اند که پیشتر هشت فعال محیط زیست از حدود یک سال پیش دستگیر و زندانی هستند و زنده یاد کاووس سید امامی نیز در زندان درگذشت که مقامات قوه قضائیه دلیل مرگ او را «خودکشی» اعلام کرده‌اند.

در ۲۱ آبان‌ماه سال جاری بیشتر از هزار تن از متخصصان و فعالان حامی محیط زیست در نامه‌ای به صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، اعلام کردند که آنان”هیچ ‌گونه فعالیت شبهه‌انگیزی ” نداشته‌اند و در چارچوب “قانون، بی‌مزد و منت” از طبیعت کشور حفاظت کرده‌اند.

ما بازداشت، دستگیری و خشونت شدید به کار گرفته شده در جریان دستگیری علیه فعالان محیط زیست در سنندج و کامیاران را بشدت محکوم می کنیم و خواهان آزادی بی قید و .شرط همه دستگیر شدگان می باشیم.

– تصاویر بالا به ترتیب از راست به چپ، مهدی کانی‌سوری، راشد منتظری، فاضل قیطاسی، حسین کمانگر و آمانچ قربانی
تصاویر پایین از راست به چپ: بارزان بابکری، فرهاد محمدی، عیسی فیضی، رضا اسدی و هادی کمانگر

تاریخ انتشار : ۱۷ دی, ۱۳۹۷ ۱۱:۲۳ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی…

زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران…

بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ

بر بال خیال

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی

چگونه دفن یک ملت ممکن است؟