تهدیدها و توهین هائی که در حمله طلاب بسیجی به دفتر آیت الله العظمی صانعی و دفتر آیت الله العظمی منتظری و برخورد به شیخ الاسلام کروبی و حسن خمینی صورت گرفت، امری است که تا کنون در کشورما سابقه نداشته است. حتی با شیخ فضل الله نوری که هیات علما فتوای دار زدن او را دادند نیز بی احترامی ننمودند. رضا شاه با تمام در افتادن با مراجع روحانی و کنار گذاردن ایشان از امور عدلیه، آموزش و پرورش و حتی برقراری بی حجابی اجباری، از چوب زدن تولیت در صحن حرم حضرت معصومه در قم که بگذریم، و او هم روحانی نبود، احترام مراجع روحانی و آیات عظام، بخصوص آقاشیخ عبدالکریم حائری را بسیار نگاهداشت. اینگونه برخوردها اولین بار با رفتار زننده آقای خمینی با آیت الله شریعتمداری پیش آمد که باز تا این مرحله پیش نرفت و حریم خانه و محل تدریس ایشان را نشکستند. اوباشی که تحت نام «طلاب بسیجی» در این حملات گسترده شرکت دارند، در حقیقت نفوذ و حرمت روحانیت غیر دولتی و استقلال حوزه علمیه قم را نشانه گرفته اند. که در مجموع این رفتار پایه احترام به تمام روحانیون از جمله ګروه بقدرت رسیدگان را هم در آینده در بر خواهد گرفت. و بیجهت نیست که بعد از این حمله وحشیانه برخی از روحانیون طراز بالای طرفدار حکومت هم باین حمله اعتراض نموده اند.
خامنه ای و مافیای دستگاه او تصمیم دارند کنترل مراجع مذهبی و حوزوی را بطور کامل در اختیار خود داشته باشند. و اگر تطمیع و وابسته ساختن حوزه ممکن نشد، آن نیت را با ارعاب و توهین و تهدید به کرسی بنشانند. رفتاری که تا بحال از طرف هیچ حکومتی در ایران سابقه نداشته است.
هدف دولت کودتائی خامنه ای – پاسداران و عوامل آنها گسترش سلطه بر همه فعالیت های دینی و حوزوی میباشد. دولتی کردن دین و مذهب که با بسیج مداحان حکومتی و ایجاد یک ساختار موازی در برابر روحانیت و وعاظ در سراسر کشور صورت گرفته، قصد دارد روحانیون بسیجی را جانشین روحانیون حوزه علمیه قم سازد تا از این راه بافت روحانیت شیعه از طریق نسل جدید طلاب و روحانیت نظامی- امنیتی که با راس قدرت در ارتباط است، عوض شود. آقای منتظری در صحبت های آخری خود با ابراز نګرانی از سیاست ایجاد روحانیت دولتی که خلاف سنت در مذهب شیعه بوده، انتقاد و اعتراض نموده است.
سال هاست که نسلی از روحانیون دست پرورده در محافلی چون مدرسه حقانی، مؤسسه امام خمینی که مربوط به مصباح یزدی است و تیپ امام صادق آموزش می بینند تا بجای روحانیت سنتی، مدیریت حوزه های علمیه و ائمه جماعات را عهده دار شوند. عواملی چون جنتی – یزدی – مصباح یزدی – نوری همدانی و طلاب بسیجی عوامل اجرائی این طرح می باشند.
زمانیکه رهبران ملی در بهمن ماه ۱۳۵۷ هشدار می دادند، دین و حکومت باید جدا باشند و بر استقلال حوزه علمیه قم تاکید داشتند، چنین روزی را پیش بینی می کردند.
ما در عین پافشاری بر اصل درست جدائی دین از حکومت چنین فجایعی را بعنوان اقدامی ضد دمکراتیک و ضد حقوق بشر، قویا محکوم می نمائیم.
مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش
بیست و ششم خرداد ۱۳۸۹ برابر شانزدهم ژوئن ۲۰۱۰