سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۸ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۳:۱۰

پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۰

دشمن، معیار هستی من!

معیار اصلی تندروهای درون جمهوری اسلامی در انتخاب روش سیاسی و تعیین جایگاه فکری اشان در جهان امروز، نوع برخورد بقول خودشان دشمنانشان می باشد. افراد این طیف، هر روز کارشان این است تا تعقیب کنند و ببینند فلان شخصیت سیاسی در آمریکا و یا فلان روزنامە غربی و یا وابستە بە آل سعود و غیرە چە می گویند و چە می نویسند تا آنان نیز فرصت یابند و نوع برخورد و نگاە خودشان را انتخاب کنند و بر مبنای آن عمل کنند. در این نگاە، فرض بر این است کە اگر حریف گفت سیاە، او باید بگوید سفید، و اگر حریف گفت سفید او بگوید سیاە!

Getting your Trinity Audio player ready...

معیار اصلی تندروهای درون جمهوری اسلامی در انتخاب روش سیاسی و تعیین جایگاه فکری اشان در جهان امروز، نوع برخورد بقول خودشان دشمنانشان می باشد. افراد این طیف، هر روز کارشان این است تا تعقیب کنند و ببینند فلان شخصیت سیاسی در آمریکا و یا فلان روزنامە غربی و یا وابستە بە آل سعود و غیرە چە می گویند و چە می نویسند تا آنان نیز فرصت یابند و نوع برخورد و نگاە خودشان را انتخاب کنند و بر مبنای آن عمل کنند. در این نگاە، فرض بر این است کە اگر حریف گفت سیاە، او باید بگوید سفید، و اگر حریف گفت سفید او بگوید سیاە! این برخورد و نگاە کە اساسا قائم بە ذات خود و اثباتی نیست و کاملا بر اساس معادلە نفی قرار گرفتە است، افراطیون رژیم را دچار مضحکە فاجعە باری کردە است. مضحکەای کە آنان را چنان بە تیپ های دائی جان ناپلئونی فرا رویانیدە کە سر نخ تحرکات همە چیز این دنیا را بدون چون و چرا زیر سر انگلیس می پندارند، و چنان در اعتقاد بە تئوری توطئە غرق شدەاند کە در هر حرکتی بشدت در پی کشف تحرکات پنهانی دشمن هستند و بس. در فرهنگ این افراد چیزی بە اسم فرد سوم وجود ندارد. یا آنهایند و یا دشمن، دیگران تنها عروسکانی هستند و بس.

در این نگاە هم چنین هر سیاست و حرکتی اگر بنوعی مورد تائید حریف باشد، مشکوک و خطرناک بحساب می آید، و اگر مورد تائیدشان نباشد، مثبت و درست و در راستای منافع نظام. آنان حتی نوع برخورد حریف بە اپوزیسیون را معیار خوبی و بدی آنان قرار می دهند. خلاصە، گز غرب آن وسیلەای است کە می شود با آن قبای تن هر ذی روحی را در این جهان اندازە گرفت.

اما اگر آنان براستی در این نوع نگاهشان صادق اند و حقیقتا آن را معیار اصیلی یافتەاند، باید صادقانە آن را بە همە زمینەها تسری دهند. چند مثال بیاوریم:

ـ “اوباما تا حالا چند بار بە خامنەای نامە نوشتە است.”

ـ “اوباما تا حالا چند بار بە مردم ایران پیام نوروزی دادە، و در آن از عظمت ملت ایران گفتە است.”

با این حساب و طبق معیار ازلی و ابدی تندروها، باید اوباما در خامنەای و ملت ایران چیزهائی از جنس مثبت یافتە باشد تا بخود اجازە دهد بە آنان نامە بنویسد و پیام بفرستد!

پس چرا تا حالا در ادبیات خاص این آقایان، خامنەای و مردم ایران مشکوک اعلام نشدەاند؟

 

تاریخ انتشار : ۷ اسفند, ۱۳۹۴ ۸:۰۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از سفره تا سرپناه؛ چگونه تورم کالاها و بحران مسکن فشار بر زحمتکشان را تشدید کرده‌اند؟

شهناز قراگزلو: هزینه این بحران برای همه یکسان نیست. همانند بسیاری از دوره‌های بی‌ثباتی اقتصادی، بیشترین فشار بر دوش کسانی قرار گرفته که کمترین حاشیه امنیت مالی را دارند. کارگران، بازنشستگان حداقل‌بگیر، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌هایی که فاقد پس‌انداز و دارایی‌اند، نخستین قربانیان تورم سه‌رقمی کالاها محسوب می‌شوند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه حزب دمکراتیک مردم ایران: توافق میان ایران و آمریکا، گشایشی در چشم انداز خروج ایران از بن بست

تنگۀ هرمز تنها باید گذرگاه صلح باشد!

از سفره تا سرپناه؛ چگونه تورم کالاها و بحران مسکن فشار بر زحمتکشان را تشدید کرده‌اند؟

جنگ، آزمون واقعی چپ ایران بود

بازتولید خشونت و رویکرد حذفی در سپهر سیاسی ایران