سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۷:۵۳

یکشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۳

مجوز فعالیت کمپین حمایت از کوبانی و شنگال صادر شد‎

با صدور اين مجوز فعاليت هاي انسان دوستانه اين كمپين در قالب جمع آوري كمك هاي مردمي، اقدامات نمادين، جمع آوري اقلام و كالاهاي مورد نياز براي آورگان نظير دارو، مواد غذايي و پوشاك با همكاري و هماهنگي برخي نهادهاي مربوطه صورت مي گيرد.

 خبرگزاری دیدبان سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان :مجوز رسمی و قانونی کمپین حمایت از کوبانی و شنگال از سوی استانداری کردستان صادر شد.
با صدور این مجوز فعالیت های انسان دوستانه این کمپین در قالب جمع آوری کمک های مردمی، اقدامات نمادین، جمع آوری اقلام و کالاهای مورد نیاز برای آورگان نظیر دارو، مواد غذایی و پوشاک با همکاری و هماهنگی برخی نهادهای مربوطه صورت می گیرد.
در همین راستا جمعیت هلال احمر کردستان نیز شماره حسابی را برای دریافت کمک های مالی شهروندان اعلام می نماید.
در آخرین نشست کمپین حمایت از شنگال و کوبانی انور ساعد موچشی به عنوان دبیر، اجلال قوامی سخنگو، صباح حسنی روابط عمومی، محمود محمودی و فردین کمانگر امور رسانه،‌ آزاد نمکی هماهنگی کمیته ها، مختار زارعی هماهنگی امور شهرستان ها، هاشم حسامی و جهانبخش وکیلی کمیته نظارت و بازرسی انتخاب شدند.

تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد, ۱۳۹۳ ۸:۱۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در روزگاری که دل‌ها سنگین و نگران است، نوروز یادآور همین امید است؛ یادآور نوزایی، همدلی و ایستادگی، و اینکه زندگی، حتی در دل رنج، راه خود را ادامه می‌دهد. باشد که سال نو، پایان رنج و خشونت را نزدیک‌تر کند؛ جان مردم بی‌دفاع در امان بماند و صلح و آرامش بار دیگر به زندگی‌ها بازگردد. امید آن‌که خرد و تدبیر بر تصمیم‌ها چیره شود، افقی روشن‌تر پیش روی این سرزمین گشوده گردد و ایران از این دوران دشوار با سربلندی عبور کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

رضا پهلوی حتی راست‌ترین پشتیبانان ترامپ را هم شرمنده می‌کند

در زمانی که حتی در میان راست‌ترین‌های پشتیبان ترامپ فریاد اعتراض به حمله امریکا و اسرائیل به ایران برخاسته، و دست بر اتفاق در روزی که میلیون‌ها امریکایی در مخالفت با سیاست‌های ترامپ به خیابان‌ها آمده بودند، پسر آخرین شاه ایران از ترامپ می‌خواهد که بجنگد تا نابودی ایران. دهان به چنین گشودن نشان از چه دارد؟

مطالعه »

کنترل تنگه هرمز جام طلای پیروزی در این جنگ است!

گودرز اقتداری: امروز برای توافق گام به گام و تضمین های لازم برای پیمان ترک مخاصمه، معاهده عدم تجاوز، لغو تهدیدها بهترین زمان است. “پذیرش شکست” از طرف متهاجم به کشور ما تنها یک پذیرش لفظی است و ارزش عینی ندارد، مهم‌تر اما تحمیل این توافق و حفظ کنترل هرمز است که به واقع شکست عملی در این مرحله از جنگ بوده و میتواند به پایان امپراطوری ایالات متحده بیانجامد، همانگونه که موفقیت مصر در حفظ کنترل کانال سوئز نقطه پایانی بر امپراطوری بریتانیا گذاشت.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هنوز بیدارم!

رضا پهلوی حتی راست‌ترین پشتیبانان ترامپ را هم شرمنده می‌کند

اعتبار معنوی جایزه‌ی صلح نوبل را از شیرین عبادی پس بگیرید!

بگردم برایتان ‌پاره‌های تن من

نه به کودک‌سربازی

طرحِ (شکست خوردۀ) موساد برای فروپاشی ایران از درون: پژوهشِ نیویورک‌تایمز از قیام‌ها