چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷

چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
چگونه دفن یک ملت ممکن است؟
أردوغان هم مثل بقیه دیکتاتورها بعنوان یک جنایتکار در ذهنها باقی خواهد ماند. کُردهای سوریه و ترکیه با حق انتخاب و تعیین سرنوشت رویاهای خود را باز تعریف و بازتوليد...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی
به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!
فروغ در دنیایی به دنیا آمد که به او تعلق نداشت و به دلیل ناسازگاری با فرهنگ و هنجارهای رایج، از معیارهای خوشبختی متداول فاصله داشت و بیشتر عمر کوتاه...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو
بیانیه  ۲۴۰ تن: يک گام مثبت...
اقدام اوباشانه این جماعت فقط اهانت به یک شخصیت ادبی و یک چهره فرهنگی نیست. این اقدام بازتاب یک نظام فکری و یک اندیشه سیاسی ارتجاعی و فاشیستی است که...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیاوش
نویسنده: سیاوش
آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟
شاید سقوط دیکتاتوری ۵۰ ساله رژیم اسد، آغازگر دور سوم از بهار عربی باشد، به‌ویژه اگر نتیجه خوبی حاصل شود. این موضوع می‌تواند در آن کشورهایی اتفاق بیفتد که خیزش‌های...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آصف بیات
نویسنده: آصف بیات
چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟
رؤیا‌پردازی‌های انقلابی تقریباً همیشه پشتِ درِ خانه‌ها متوقف می‌شود، و این باید ما را فوق‌العاده خشمگین کند. لولا ایتوربه، آنارشیست و مبارز اسپانیایی، در سال ۱۹۳۵ نوشت: «به نظر می‌رسد که...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مونا طحاوی
نویسنده: مونا طحاوی
قمارباز
در آن سال‌های دور، بودن در پایتخت، برایم جذابیتی دو چندان داشت. هم فیلم و سینما بود و کوه و هم سرکشی مدام به کتابخانه اخوی‌ها... اخوی بزرگ، کتابخانه‌اش یک...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان

نامە رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا بە اشتو ن

در واقع، آنچنان که از اوضاع در روزهای اخیر بر می آید،
علیرغم اولین نشانه های گشایش و اصلاحات، تعدادی از محدودیت های رسانه ای و وضعیت حقوق بشر در ایران نگران کننده باقی مانده است. به همین دلیل می خواهم از شما درخواست کنم تا در گفتگو های آینده خودتان با تهران از وضعیت حقوق بشر در ایران هم صحبت کنید. و مایلم به ویژه از شما بخواهم که در اثنای گفتگوها در مورد تعدادی از موارد خاص حرف به میان آورید. امروزه تجربه به ما آموخته است که شاید روزنه امیدی برای تغییر شرایط آنان ممکن شود.

سرکار خانم هلگا اشمید، نماینده صاحب اختیار اروپایی در امور سیاست گذاری

بروکسل، ۴ مارس ۲۰۱۴

پیش از هر چیز، اجازه دهید تا به روشنی و به صراحت بگویم، برای شما که در پایان این هفته قصد دیدار از ایران را دارید، سفر خوشی آرزو می کنم. ایران با پذیرش قرارداد موقت در برنامه هسته ای کنونی خود، نه تنها در پرونده هسته ای بلکه به طور عمومی، در بهبود روابط، یک گام مهم به پیش برداشته است. آن چه که به نتیجه نهایی امروز رسیده است، موفقیت مهمی ناشی از مذاکرات و میانجیگری ( از جمله ) دیپلماسی اروپایی است. اکنون بیش از هر زمان دیگری، حفظ و ادامه مذاکرات به شیوه ای صادقانه و علنی از اهمیت برخوردار است و از گام های نخستین به شمار می آید.

به هر حال، صادقانه و روراست باید گفت که مذاکرات از راه طبیعی خود خلاء حقوق بشری را نتوانسته است پر کند. مذاکرات تجاری با چین یا کلمبیا به همان اندازه بحث های ژئو استراتژیک با عربستان سعودی و اسرائیل بی نتیجه بوده است. در باره ایران هم وضع بر این منوال است. در واقع، آنچنان که از اوضاع در روزهای اخیر بر می آید،

علیرغم اولین نشانه های گشایش و اصلاحات، تعدادی از محدودیت های رسانه ای و وضعیت حقوق بشر در  ایران نگران کننده باقی مانده است. به همین دلیل می خواهم از شما درخواست کنم تا در گفتگو های آینده خودتان با تهران از وضعیت حقوق بشر در ایران هم صحبت کنید. و مایلم به ویژه از شما بخواهم که در اثنای گفتگوها در مورد تعدادی از موارد خاص حرف به میان آورید. امروزه تجربه به ما آموخته است که شاید روزنه امیدی برای تغییر شرایط آنان ممکن شود

در این میان، من عمیقا از وضعیت رضا شهابی ، محمد رضا پورشجری، صالح کهندل، امان الله مستقیم، محمد بنازاده امیرخیزی و سید محمد حسین کاظمینی بروجردی نگران هستم. تمامی زندانیان سیاسی نیاز فوری به مراقبت های پزشکی دارند و تنها به طور موقت و سرسری برای درمان پزشکی برده می شوند.

رضا شهابی، فعال صنفی ایرانی، در زندان اوین تهران نگهداری می شود و در حال گذراندن محکومیت شش سال زندان می باشد که در آوریل۲۰۱۲ به جرم ” تجمع و تبانی علیه امنیت ملی” و ” تبلیغ علیه نظام” محکوم شده است. پزشکان بیمارستان به این نتیجه رسیده اند که در وضعیت فعلی، رضا شهابی باید در خارج از زندان مداوا شود و هشدار داده اند که بدون مراقبت و درمان، ممکن است سمت چپ بدن او فلج شود.

محمد رضا پورشجری، وبلاگ نویس ۵۳ ساله، به دلیل مشکلات مختلف پزشکی دستبند به دست به بیمارستان برده شد، اما هرگز به طور مناسب درمان نشد. او را اخیرا به عنوان آزار و شکنجه، در زندان مرکز تادیبی کرج نگهداری می کنند و وضعیت سلامتی او وخیم گزارش شده است. مضافا بر این که توسط کارکنان زندان با وی بدرفتاری می شود.

امان الله مستقیم، محمد بنازاده امیرخیزی و صالح کهندل نیز در یک وضعیت مشابهی می باشند، اما این بار در زندان رجایی شهر هستند. بنا به اطلاعاتی که من در دسترس دارم، با وجود شرایط خیلی خطرناک وضعیت جسمانی، آنها نمی توانند از امکانات لازم و درست برای درمان خود برخوردار شوند. به نظر می رسد که تا امروز به زندانیان بیمار اجازه معاینات ویژه در مراکز پزشکی خارج از زندان و تجویز داروی پزشکان داده نمی شود.

حسین کاظمینی بروجردی، در ۸ اکتبر ۲۰۰۶، در خانه اش در تهران و در مقابل چشمان ۳۰۰ نفر از پیروان خودش در طی یک حمله وحشیانه نیروهای امنیتی بازداشت شد. بنا به گزارش هایی، او به شدت بیمار است، اما او را از دریافت مراقبت های پزشکی و دارو و درمان مورد نیاز ممنوع کرده اند. علاوه بر این ها، از شکنجه او و از بدرفتاری ها با او نیز گزارش هایی وجود دارد.

از شما بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر بتوانید از فرصت پیش آمده از این مذاکرات استفاده کرده و به نفع این مردان زندانی که همه آنان زندانیان سیاسی هستند و تنها به جرم دفاع مسالمت آمیز از حق خود برای آزادی بیان در ایران بازداشت شده اند، صحبت کنید.

با سپاس از شما

باربارا لوخبیلر

عضو پارلمان اروپا

رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا

 

تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند, ۱۳۹۲ ۰:۲۷ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی

چگونه دفن یک ملت ممکن است؟

به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!

بیانیه  ۲۴۰ تن: یک گام مثبت…

آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟

چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟