سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) در راستای مبارزه در راه تامین کامل حقوق زنان کشور موارد زیر را راهنمای عمل خود قرار می دهد:
١- در قوانین ایران باید اصل برابر حقوقی زنان و مردان در همه ی عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به عنوان اصلی تغییر ناپذیر گنجانده شود. شرط لازم آن جدایی تمامی قوانین از اصول و احکام مذهبی است و همه ی قوانین و مقرراتی که آشکار و یا در محتوای خود مغایر با این اصل یعنی برابر حقوقی کامل زن و مرد هستند، باید لغو شوند.
٢- در عرصه ی سیاسی زنان حق دارند بدون هر نوع تبعیض برای احراز مقام های عالی حکومتی با مردان رقابت کنند. هر گونه منع قانونی در این زمینه باید لغو شود.
٣- ما خواهان برابر حقوقی کامل زنان و مردان در کسب مشاغل هستیم. اصل دستمزد برابر برای کار برابر در قوانین کار کشور باید تصریح گردد و هر گونه تبعیض در استخدام، ارتقاء شغل و استفاده از حقوق کار مانند مرخصی، بازنشستگی، بیمه ی بیکاری و از کار افتادگی باید ممنوع شود.
۴- حق برابر زنان و مردان در استفاده از کلیه امکانات آموزشی، ورزشی، فرهنگی و هنری باید تضمین گردد. ما مخالف هر گونه جدائی جنسی اجباری در این عرصه ها هستیم. آموزش دختران و پسران باید تا سن ١۶ سالگی اجباری گردد.
۵- انتخاب آزادانه لباس و پوشش از حقوق اولیه انسانی است و قانون باید آن را تضمین کند.
۶- آزادی و برابری کامل حقوق زن و مرد در امر ازدواج و طلاق باید تامین شود. حق زن برای سرپرستی فرزند باید به رسمیت شناخته شود. قانون باید در هنگام طلاق اصل تقسیم مساوی ماحصل مادی زندگی مشترک را تضمین کند.
٧- چند همسری چه در شکل رسمی ازدواج و چه در شکل صیغه باید ممنوع شود. سن قانونی ازدواج ١٨ سال اعلام شود.
٨- ما خواهان آن هستیم که برای زنان کم درآمد امکانات بهداشتی رایگان در زمان بارداری تامین شود.
٩- قانون باید حق تصمیم گیری درباره ی جلوگیری از بارداری و سقط جنین را برای زنان محفوظ دارد و دولت را موظف به حمایت از آن کند.
١٠- قانون باید با هر گونه اعمال خشونت علیه زنان از جانب مردان مقابله کند. تجاوز و سوءاستفاده ی جنسی تحت هر عنوان از جمله ازدواج با دختران خردسال تحت پی گرد قانونی قرار گیرد. هر قانونی از جمله قانون تمکین که ایذاء روحی و جسمی زن از طرف شوهر را امکان پذیر می سازد، باید لغو گردد. برای دفاع از زنانی که قربانی حشونت و تجاوز جنسی قرار می گیرند، باید با تمهیدات قانونی و ایجاد خانه های امن از آنان حمایت به عمل آید.
١١- ارتقاء فرهنگ یکی از راه های مبارزه با تبعض جنسی و در راستای تحقق برابری جنسی است. همه ی نهادهای اجتماعی که به نحوی در این مبارزه می توانند موثر واقع شوند باید در ترویج اندیشه برابری زن و مرد بکوشند.
١٢- ما از جنبش های فمینیستی و مستقل زنان که در جهت کسب آزادی و برابری برای زنان تلاش می کنند حمایت می کنیم. ما گسترش و تحکیم تشکل های مستقل زنان را به سود تامین حقوق زنان و گسترش دموکراسی می دانیم.
١٣- ما خواهان الحاق بدون قید و شرط ایران به کنوانسیون حذف کلیه اشکال تبعیض علیه زنان و اجرای مفاد قطعنامه ۱٠۴ /۴٨ مجمع عمومی سازمان ملل متحد مصوبه ٢٣ فوریه ١٩٩۴(اعلامیه منع خشونت علیه زنان) هستیم.