سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۱ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۸:۲۶

یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۶

پرونده سازی وزارت اطلاعات علیه فعالان عرب اهوازی

این افراد در اوائل آوریل سال جاری در حمیدیه همراه ده ها تن دیگر در حمیدیه، هویزه ، سوسنگرد و اهواز بازداشت شدند كه بعضی از آنها با قید وثیقه آزاد شدند. عفو بین الملل و دیدبان حقوق بشر نسبت به بازداشت حدود ١٠٠ نفر در آوریل ٢٠١٥ در اهواز ابراز نگرانی كرده و بی اطلاع گذاشتن خانواده ها و بازداشتهای خودسرانه و نقض مكرر حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی را محكوم كردند.

Getting your Trinity Audio player ready...

امروز صبح ۱۶/۶/۲۰۱۵ نیروهای اداره اطلاعات اهواز همراه با تیم تصویربرداری “پرس تی وی” سه نفر از فعالان اهوازی را از بازداشتگاه اطلاعات اهواز به شهر حمیدیه، آوردند. هدف آنان بازسازی صحنه قتل یک نیروی سپاه بود که چندین سال پیش اتفاق افتاده است.

این سه فعال به نامهای قیس عبیداوی۳۲  ساله فرزند شاکر، حمود عبیداوی فرزند شاکر ۲۸ ساله و مهدی معربی ۲۵ ساله، در آوریل سال جاری ضمن دستگیریهای خودسرانه در حمیدیه بازداشت شده اند.

این سه فعال تحت شدیدترین انواع شکنجه قرار گرفته بودند. به گفته یکی از فعالان که خود امروز شاهد این صحنه سازی بود، “شکنجه خیلی روی آنها تأثیر گذشته بود؛ به طوری که آنها را در ابتدا به دلیل ضعیف شدن نشناختم”.

این افراد در اوائل آوریل سال جاری در حمیدیه همراه ده ها تن دیگر در حمیدیه، هویزه ، سوسنگرد و اهواز بازداشت شدند که بعضی از آنها با قید وثیقه آزاد شدند. عفو بین الملل و دیدبان حقوق بشر نسبت به بازداشت حدود ۱۰۰ نفر در آوریل ۲۰۱۵ در اهواز ابراز نگرانی کرده و بی اطلاع گذاشتن خانواده ها و بازداشتهای خودسرانه و نقض مکرر حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی را محکوم کردند.

منابع حقوق بشر از داخل اهواز گزارش دادند موضوع قتل این نیروی سپاه که بیش از ۵ سال پیش اتفاق افتاده تا کنون باعث دستگیری چندین تن از فعالان اهل حمیدیه شده که چهار نفر از آنها به احکام سنگین ۲۰ سال و حبس ابد و تبعید محکوم شده اند. پیشتر کانال امنیتی “پرس تی وی” وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعترافات اجباری چندین فعال اهوازی از شهر حمیدیه و شهرهای دیگر را پخش کرده است. امروز نیز همین کانال در شهر حمیدیه حاضر شد و با صحنه سازی فیلمی از این سه فعال عرب را تصویر برداری کرد.

از طرفی منابع حقوق بشر گزارش دادند که “محمد نیسی” ۲۸ ساله از اهالی حمیدیه در روز ۱۴/۶/۲۰۱۵ از بازداشتگاه اطلاعات به زندان کارون بند ۸ منتقل شد و در همان روز “حکیم زابی” از اهالی شهر حمیدیه را از بازداشتگاه اطلاعات با قید وثیقه آزاد کردند. این دو نفر همزمان با افراد فوق در آوریل ۲۰۱۵ بازداشت شده بودند.

 
 
 
 
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد, ۱۳۹۴ ۷:۵۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دبیرکل نهضت آزادی ایران؛ محمدحسین بنی‌اسدی: «نه به اعدام: هیچ‌کجا، هیچ‌وقت و برای هیچ‌کس»

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران در محکومیت اعدام و دفاع از حق حیات ملت شریف ایران

بیانیه حزب توسعه ملی ایران اسلامی در محکومیت اعدام‌های اخیر و ضرورت توقف اجرای احکام سالب حیات

بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) در ارتباط با بحران معیشتی و کاهش قدرت خرید

وقتی ناکارآمدی اداری بر دوش کارگران می‌افتد: از پاک‌شدن سامانه روابط کار تا انتظار ۵۰ روزه برای دادرسی

چهره‌های سیاسی، فرهنگی و صنفی اردن خواستار خروج نیروهای آمریکا و لغو توافق‌های نظامی شدند