سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ تیر, ۱۴۰۵ ۱۹:۱۰

دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۰

تحلیل هفته ١۴ فرخ نگهدار گودرز اقتداری

چهاردهمین تحلیل هفته | درباره استراتژیِ کلانِ حکومت | «نه به اعدام»: یک گام بزرگ به‌پیش؟ | فرخ نگهدار و گودرز اقتداری

در چهاردهمین برنامه‌ی «تحلیل هفته، پرسش و پاسخ»، با حضور فرخ نگهدار و گودرز اقتداری، استراتژی کلان جمهوری اسلامی، اهداف پشت آن، و همچنین نگاه‌های متفاوت به سیاست منطقه‌ای اسرائیل مورد بحث و تحلیل قرار می‌گیرد. در ادامه، به بررسی جنبش «نه به اعدام» به‌عنوان یک گام بزرگ در تحولات اجتماعی ایران پرداخته می‌‌شود. 📅 سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ (۲۱ اکتبر ۲۰۲۵)
Getting your Trinity Audio player ready...

چهاردهمین برنامه «تحلیل هفته، پرسش و پاسخ»

* درباره استراتژیِ کلانِ حکومت؛  

* «نه به اعدام»: یک گام بزرگ به‌پیش؟

با حضور: فرخ نگهدار و گودرز اقتداری

سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ (۲۱ اکتبر ۲۰۲۵)

تایم‌لاین:

۰۰:۰۰ نگهدار: پیشرفت بزرگ در «نه به اعدام»

۰:۰۷:۰۳ اقتداری: سازمان ما و «نه به اعدام».

۰:۰۸:۲۶ اقتداری: شرط پیوستن به پیمان ابراهیم؟

۰:۱۱:۴۶ پاسخ نگهدار:

0:۲۴:۰۹ اقتداری: پرسش: هدف استراتژی کلان جمهوری اسلامی چیست؟

۰:۲۵:۱۵ پاسخ نگهدار:

۰:۳۹:۲۰ اقتداری: نظر ولی نصر

۰:۴۴:۰۸ اقتداری: استراتژی کلان اسرائیل چیست؟

۰:۴۶:۰۶ نگهدار: کدام اسرائیل؟ بن گویری؟ یا رابینی؟

___

این برنامه در چارچوب جلسات هفتگی بحث و تبادل نظر برگزار می‌شود که هر سه‌شنبه انجام می‌گیرد. از همه‌ی فعالان و علاقه‌مندان درخواست می‌شود، در صورتی که موضوعی را شایسته‌ی واکنش سازمان می‌دانند، از طریق کانال‌های ارتباطی — از جمله همین نشریه‌ی کار — آن را با ما در میان بگذارند تا در برنامه‌های آینده مورد بررسی قرار گیرد.

ادامه‌ی این گفت‌وگوها در راستای تقویت انسجام فکری و پشتیبانی از کنش‌گری سازمانی پی گرفته خواهد شد. امید است که این تلاش‌ها در خدمت دیگر نیروهای سیاسی کشور نیز قرار گیرد.

تاریخ انتشار : ۲ آبان, ۱۴۰۴ ۰:۴۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

قرائت قرآن در مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای نشان داد که تهران به عنوان یک پیروز صحبت می‌کند، نه یک عزادار! آیه مورد نظر، آیه ۱۳ از سوره آل عمران بود، متنی که جنگ بدر را توصیف می‌کند، جایی که نیروی مسلمان با تعداد بسیار کمتر و تجهیزات ضعیف‌تر، ارتش بسیار بزرگتری را «به خواست خدا» شکست داد. این آیه اشاره‌ای آشکار به چیزی بود که بسیاری آن را پیروزی ایران بر آمریکا و اسرائیل در جنگشان علیه این کشور می‌نامند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سخن از دو برجستگی در هستی انقلابی حمید اشرف!

۲۵۰ سالگی آمریکا؛ آیا ترامپ پدیده‌ای استثنایی در تاریخ ایالات متحده است؟

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

پیام تسلیت حزب دمکراتیک مردم ایران: در سوگِ رضا عطارنژاد

پیام فرخ نگهدار: «میراث دومین رهبر جمهوری اسلامی» و بازتاب پیام در «انصاف نیوز»

جنگ پایان نیافته است