سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۳:۵۸

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۸

احمدی نژاد رئیس جمهور انتخابی اکثریت مردم ایران نیست، او را برسمیت نشناسید!

کانون به همراه ایرانیان ساکن بلژیک و نیز همراه با دیگر هموطنان در دیگر کشورهای جهان، با صدای بلند اعتراض خود را به نقض شدید و خشن حقوق بشر در ایران و مهمتر از همه به حق حضور احمدینژاد در صحن سازمان ملل اعلام می کند

Getting your Trinity Audio player ready...

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کودتائی و تحمیلی ولی فقیه، قرار است در روز ۲۳ سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل در شهر نیویورک حضور یابد. على اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتى رییس جمهور حکومت اسلامی به خبرگزارى رویترز گفت “سفر محمود احمدی نژاد به نیویورک همچنان در دستور کار وى قرار دارد و مقام هاى ایرانى در حال آمده سازى مقدمات آن هستند”.

کانون مدافعان حقوق بشر در ایران- بلژیک، در روز ۲۳ سپتامبر در بروکسل تظاهراتی اعتراضی نسبت به حضور رئیس جمهور کودتائی حکومت ایران در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک سازماندهی کرده است. کانون در این دو تظاهرات، همچنان از خواست مشترک و عمومی اکثریت مردم ایران که احمدی نژاد رئیس جمهور منتصب ولی فقیه است و اکثریت مردم ایران او را به رسمیت نمی شناسند، حمایت خواهد داد .

کانون به همراه ایرانیان ساکن بلژیک و نیز همراه با دیگر هموطنان در دیگر کشورهای جهان، با صدای بلند اعتراض خود را به نقض شدید و خشن حقوق بشر در ایران و مهمتر از همه به حق حضور احمدینژاد در صحن سازمان ملل اعلام می کند.

کانون مدافعان حقوق بشر در ایران از عموم ایرانیان ساکن بلژیک و دیگر کشورها دعوت می کند که در حرکت اعتراضی ۲۳ سپتامبر در بروکسل شرکت کنند و صدای مشترک و اعتراضی خود را به گوش افکار عمومی جهان برسانند که احمدی نژاد رئیس جمهور انتخابی اکثریت مردم ایران نیست و او را برسمیت نشناسید!

کانون مدافعان حقوق بشر در ایران- بلژیک

۱۸ سپتامبر۲۰۰۹

برای تماس: iranianbelgique@yahoo.fr

تلفن: ۰۰۳۲-(۰)۴۷۶.۵۵۱.۸۳۲

تظاهرات در روز ۲۳ سپتامبر: میدان شومن در برابر شورای اروپا- شروع: از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۵

Adresse : le 23/09/09 de 12:00H à ۱۵:00H; ROND-PONT SCHUMAN

devant le Conseil Européen à Bruxelles.

توجه: کانون مدافعان حقوق بشر در ایران بلژیک از طریق این اطلاعیه اعلام می کند که تظاهرات ۲۴ سپتامبر در بروکسل بدلایل تکنیکی لغو می شود و تنها در تاریخ ۲۳ سپتامبر در برابر مقر شورای اروپا تظاهرات برگزار خواهد کرد.

تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۸۸ ۸:۳۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند