سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۵:۵۰

چهارشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۰

به ما گفته اند که به زنان ایرانی اجازه ورود ندهیم اما زنان غیرایرانی حق ورود دارند

امروز هم زنان ایرانی در تهران پشت در ورزشگاه آزادی ماندند. نماینده پلیس امنیت اخلاقی به میان زنان آمد و گفت: به ما ابلاغ شده که به هیچ عنوان به زنان ایرانی اجازه ورود به وزرشگاه را ندهیم. پرسیدیم: فقط زنان ایرانی؟ یعنی زنان خارجی حق ورود و تماشای مسابقات والیبال را دارند؟. با قاطعیت گفت: بله، به ما گفته اند که به زنان ایرانی اجازه ورود ندهیم اما زنان غیرایرانی حق ورود دارند.

امروز هم زنان ایرانی در تهران پشت در ورزشگاه آزادی ماندند. نماینده پلیس امنیت اخلاقی به میان زنان آمد و گفت: به ما ابلاغ شده که به هیچ عنوان به زنان ایرانی اجازه ورود به وزرشگاه را ندهیم. پرسیدیم: فقط زنان ایرانی؟ یعنی زنان خارجی حق ورود و تماشای مسابقات والیبال را دارند؟. با قاطعیت گفت: بله، به ما گفته اند که به زنان ایرانی اجازه ورود ندهیم اما زنان غیرایرانی حق ورود دارند.
امروز خانم سارا قاسم پور، مشاور خانم مولاوردی(معاون رییس جمهور در امور زنان) هم به میان زنان آمده بود. او از خواسته زنان برای ورود به استادیوم حمایت کرد و بارها با مسوولان پلیس امنیت اخلاقی که اجازه ورود به زنان را نمی دادند صحبت کرد و از آنها خواست که از مقامات ارشد خود در این باره کسب تکلیف کنند. خانم قاسم پور گفت: معاونت امور زنان، فدراسیون والیبال و وزارت وزرش هیچ کدام با ورود زنان به ورزشگاه برای تماشای مسابقات جهانی والیبال مخالفتی ندارند و فقط این شورای تامین استان تهران است که مخالف ورود آنهاست. نماینده پلیس اخلاقی گفت همین امروز به مقامات مافوقش گزارش خواهد کرد که امروز نیز زنان آمده بودند و خواستار ورود به ورزشگاه و تماشای فوتبال بودند. برخی از زنان با خانم قاسم پور در باره خواسته شان صحبت کردند و از او خواستار پیگیری های جدی تر معاون ریاست جمهوری در این زمینه شدند.

بسیاری از زنان دقایقی طولانی با مسئولان پلیس امنیت صحبت کردند و بارها از آن‌ها پرسیدند که چرا ایران بر خلاف تعهدی که به مراجع بین‌المللی در این‌ باره سپرده، به ما اجازه ورود به ورزشگاه را نمی‌دهد… پلیس‌ها می‌گفتند ما این چیزها را نمی‌دانیم، به ما ابلاغ‌ شده زنان ایرانی را به استادیوم راه ندهیم… امروز تعداد زیادی پلیس زن و مرد در مقابل ورزشگاه حضور داشتند و اجازه نزدیک شدن زنان را به در بزرگ ورزشگاه نمی‌دادند.

از فیس بوک خانم ژیلا بنی یعقوب

https://www.facebook.com/jbaniyaghoob

بخش : زنان
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در روزگاری که دل‌ها سنگین و نگران است، نوروز یادآور همین امید است؛ یادآور نوزایی، همدلی و ایستادگی، و اینکه زندگی، حتی در دل رنج، راه خود را ادامه می‌دهد. باشد که سال نو، پایان رنج و خشونت را نزدیک‌تر کند؛ جان مردم بی‌دفاع در امان بماند و صلح و آرامش بار دیگر به زندگی‌ها بازگردد. امید آن‌که خرد و تدبیر بر تصمیم‌ها چیره شود، افقی روشن‌تر پیش روی این سرزمین گشوده گردد و ایران از این دوران دشوار با سربلندی عبور کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

توقف بمباران و آتش بس فوری، ضرورتی ملی است

ابعاد ویرانی جنگ پس از حدود سه هفته گسترده تر می شود، تنها کسانی می توانند طرفدار ادامه ی این جنگ باشند که نمی دانند نابودی زیرساختهای کشور، از جمله زیرساختهای نظامی و انرژی، چه سرنوشتی برای اقتصاد و معیشت مردم، به طور خاص کارگران و زحمتکشان به همراه دارد. زیر ساختهایی که در طول سالها ساخته شده، سالها طول می کشد تا بازسازی شود. همچنین ادامه ی جنگ با تهدید فروپاشی و امنیت ملی و نامعلوم بودن خروجی آن همراه است.  

مطالعه »

کنترل تنگه هرمز جام طلای پیروزی در این جنگ است!

گودرز اقتداری: امروز برای توافق گام به گام و تضمین های لازم برای پیمان ترک مخاصمه، معاهده عدم تجاوز، لغو تهدیدها بهترین زمان است. “پذیرش شکست” از طرف متهاجم به کشور ما تنها یک پذیرش لفظی است و ارزش عینی ندارد، مهم‌تر اما تحمیل این توافق و حفظ کنترل هرمز است که به واقع شکست عملی در این مرحله از جنگ بوده و میتواند به پایان امپراطوری ایالات متحده بیانجامد، همانگونه که موفقیت مصر در حفظ کنترل کانال سوئز نقطه پایانی بر امپراطوری بریتانیا گذاشت.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

معضل راهبردی پاکستان در جنگ ایران

ترامپ به‌جای تهدید و تشدید سطح منازعه باید حملات نظامی را متوقف کند

پاره‌هایی از شهر اصفهان و حومه‌ی جنگ‌زده‌ی آن؛ خانه‌‌ام کجاست؟

ایران می‌ماند: مصاف زندگی‌طلبی با مرگ‌خواهی

نه بازی، نه مردم؛ فقط «سناریو»

روایت‌هایی از کردستان؛ زندگی در سایه‌ی جنگ