سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ تیر, ۱۴۰۵ ۰۴:۰۹

سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۰۴:۰۹

خبر تکاندهنده

حداقل اگراین جماعت به فحش دادن به یکدیگردربی بی سی مشغول بودند می یشد فرض کرد که مناسک آنتی مذهبی خود را به جا می آورند ولی مدتهاست که این اکثریتی های خیره سردیگر فحش هم نمی دهند. نکند از دینشان برگشته اند؟ بنابراین فورا به فکرتدارک اعترافات تلوزیونی افتاده است تا مگراز تلخی این خبربکاهد.

روزنامه وطن

 

در نیابد حال پخته هیچ خام........پس سخن کوتاه باید

Getting your Trinity Audio player ready...

خبرتکاندهنده ای بود.اقای مزروعی در مراسم بزرگداشت سیاهکل شرکت کرده است.این خبر برای من تکاندهنده بود. زیرا شاید برای اولین باردرتاریخ ایران یخ شکسته شده ورودخانه اتفاق واحترام متقابل در بسترموضع افراد وجریانات سیاسی دربرابرمبارزه فعلی مردم ایران. نه بغض ها وکینه های زخم های گذشته، منشا حرکتی شده است.

این خبربرای ضدانقلاب حاکم تکاندهنده تربوده است. زیرا بقول رفقای به اصطلاح فقط علاقه مند به جنبش فدایی : ….؛چگونه آقای مزروعی که از معتقدین به آرمان های مذهبی و جمهوری اسلامی هستند ( و بارها هم برآن پای فشرده اند) واز مخالفین جریانات روشنفکری چپ بوده اند، در انتخاب آن ها برای تجلیل و نکوداشت قیام سیاهکل جای گرفته است؟….. ودر راهی چنین بی بازگشت گام نهاده است

چگونه است که جمعی خیره سرکه نام فدایی را گرامی میدارند برای شایداولین بار به این نتیجه رسیده اند که شهدای سیاهکل نه به سازمان فدایی، بلکه به تمام ایرانیانی که هریک درحد بضاعت خود در راه رهایی مردم ایران میکوشند، حتی اگراین تلاش آنها به پچ پچ درگوشی با همسا یه محدود باشد، تعلق دارند. مگرممکن است که این خیره سران بجای گرامیداشت کلت کمری فلانی و یا پیراهن یخزده آن دیگری ( به مقاله اقای اصلانی مراجعه کنید) به همدلی با فردی ریشو که نماز میخواند واز روشنفکرانی که گاهی دمی به خمره میزنند نیست، بپردازند وبدترازآن همدلی او را نیز بپذیرند؟

آیا اینکه این شخص با ورود به این مراسم شیطانی جان خود را درطبق اخلاص کذاشته است، میتواند معاصی گذشته اوبه بارگاه شیطانی که ادعای دمکراسی دارد، را پاک کند؟

چطورازعذاب جاودانی که پیغمبرشان مارکس به انها وعده داده نترسیده اند واین آنتی مجوس را درسالگرد بنیان گذاری انتی مذهب مجوسیت در معبد خویش راه داده اند آنهم بدون غسل؟ مگر آنها فکرمیکنند که میتوان با کسی که خدا را قبول دارد وبه معصومیت جزنی اعتقاد ندارد نشست و برخاست کرد وبد ترازهمه به کفرگویی های او در باره امام سومشان، پویان گوش داد ؟

حداقل اگراین جماعت به فحش دادن به یکدیگردربی بی سی مشغول بودند م یشد فرض کرد که مناسک آنتی مذهبی خود را به جا می آورند ولی مدتهاست که این اکثریتی های خیره سردیگر فحش هم نمی دهند. نکند از دینشان برگشته اند؟ بنابراین فورا به فکرتدارک اعترافات تلوزیونی افتاده است تا مگراز تلخی این خبربکاهد. روزنا مه وطن

در نیابد حال پخته هیچ خام……..پس سخن کوتاه باید

والسلام.برزویه طبیب

تاریخ انتشار : ۵ اسفند, ۱۳۹۰ ۵:۰۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه تحلیلی مجامع اسلامی ایرانیان در باره “پیروزی ملت ایران” و امضای تفاهم نامه با آمریکا و ضرورت بازگشت حاکمیت مردم

پنجره‌ای به غرور

هشت‌تیر، داداش‌حیدر و شعرهایش

برای پدربزرگم

شناخت از بهروز ارمغانی در پانزده پرده

اَبرسیاست: سیاسی‌سازی مفرط بدون پیامدهای سیاسی