سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۱:۱۶

چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۱۶

خبر تکاندهنده

حداقل اگراین جماعت به فحش دادن به یکدیگردربی بی سی مشغول بودند می یشد فرض کرد که مناسک آنتی مذهبی خود را به جا می آورند ولی مدتهاست که این اکثریتی های خیره سردیگر فحش هم نمی دهند. نکند از دینشان برگشته اند؟ بنابراین فورا به فکرتدارک اعترافات تلوزیونی افتاده است تا مگراز تلخی این خبربکاهد.

روزنامه وطن

 

در نیابد حال پخته هیچ خام........پس سخن کوتاه باید

Getting your Trinity Audio player ready...

خبرتکاندهنده ای بود.اقای مزروعی در مراسم بزرگداشت سیاهکل شرکت کرده است.این خبر برای من تکاندهنده بود. زیرا شاید برای اولین باردرتاریخ ایران یخ شکسته شده ورودخانه اتفاق واحترام متقابل در بسترموضع افراد وجریانات سیاسی دربرابرمبارزه فعلی مردم ایران. نه بغض ها وکینه های زخم های گذشته، منشا حرکتی شده است.

این خبربرای ضدانقلاب حاکم تکاندهنده تربوده است. زیرا بقول رفقای به اصطلاح فقط علاقه مند به جنبش فدایی : ….؛چگونه آقای مزروعی که از معتقدین به آرمان های مذهبی و جمهوری اسلامی هستند ( و بارها هم برآن پای فشرده اند) واز مخالفین جریانات روشنفکری چپ بوده اند، در انتخاب آن ها برای تجلیل و نکوداشت قیام سیاهکل جای گرفته است؟….. ودر راهی چنین بی بازگشت گام نهاده است

چگونه است که جمعی خیره سرکه نام فدایی را گرامی میدارند برای شایداولین بار به این نتیجه رسیده اند که شهدای سیاهکل نه به سازمان فدایی، بلکه به تمام ایرانیانی که هریک درحد بضاعت خود در راه رهایی مردم ایران میکوشند، حتی اگراین تلاش آنها به پچ پچ درگوشی با همسا یه محدود باشد، تعلق دارند. مگرممکن است که این خیره سران بجای گرامیداشت کلت کمری فلانی و یا پیراهن یخزده آن دیگری ( به مقاله اقای اصلانی مراجعه کنید) به همدلی با فردی ریشو که نماز میخواند واز روشنفکرانی که گاهی دمی به خمره میزنند نیست، بپردازند وبدترازآن همدلی او را نیز بپذیرند؟

آیا اینکه این شخص با ورود به این مراسم شیطانی جان خود را درطبق اخلاص کذاشته است، میتواند معاصی گذشته اوبه بارگاه شیطانی که ادعای دمکراسی دارد، را پاک کند؟

چطورازعذاب جاودانی که پیغمبرشان مارکس به انها وعده داده نترسیده اند واین آنتی مجوس را درسالگرد بنیان گذاری انتی مذهب مجوسیت در معبد خویش راه داده اند آنهم بدون غسل؟ مگر آنها فکرمیکنند که میتوان با کسی که خدا را قبول دارد وبه معصومیت جزنی اعتقاد ندارد نشست و برخاست کرد وبد ترازهمه به کفرگویی های او در باره امام سومشان، پویان گوش داد ؟

حداقل اگراین جماعت به فحش دادن به یکدیگردربی بی سی مشغول بودند م یشد فرض کرد که مناسک آنتی مذهبی خود را به جا می آورند ولی مدتهاست که این اکثریتی های خیره سردیگر فحش هم نمی دهند. نکند از دینشان برگشته اند؟ بنابراین فورا به فکرتدارک اعترافات تلوزیونی افتاده است تا مگراز تلخی این خبربکاهد. روزنا مه وطن

در نیابد حال پخته هیچ خام……..پس سخن کوتاه باید

والسلام.برزویه طبیب

تاریخ انتشار : ۵ اسفند, ۱۳۹۰ ۵:۰۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مطالعه‌ای جامعه‌شناختی در نگرش انسان‌محور و توسعه‌گرای هدی صابر

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران

هشتم تیر؛ یادمان یک نسل؛ | تأملی در یاد حمید اشرف، یاران جان‌باخته و میراث ماندگار جنبش فدایی

چرا باید از پزشکیان حمایت کرد؟

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.