پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲

سلاخی مردم در خیابان‌های میهن

آقای خامنه‌ای موقعیت یگانۀ ممانعت قانونی از این بیداد را دارد، اما او لام از کام نمی‌گشاید تا این قلع‌وقمع سبعانه را پایان بخشد، چرا که این کودتای انتخاباتی به هدابت و حمایت اوست که انجام گرفته است، چرا که این دولت کودتایی دست‌پخت اوست. این کودتای درباری، کودتایی ولایی است

 

سلاخی مردم در خیابان‌های میهن

آقای خامنه‌ای! شما بر این خیال خامید که توان نابودی ملت بزرگ مرا دارید! شما بر این شبهه‌اید که شب را همیشگی کنید. اما میهن کهن من و مردمان آزاده و پاکباز آن همواره توانسته‌اند بر بیداد و ستم غلبه کنند. هیچ کس از این قاعده مستثنی نیست.
ساعت ۳ و ۱۵ دقیقۀ بامداد شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۸ هجری خورشیدی رفیقی بسیار عزیز مرا که تازه نیم‌ساعتی نشده بود که به خواب رفته بودم، به خبر شوم کوتای ولایی بیدار کرد. از آن دم تا کنون دمادم بر خشونت کودتاگران و بر استقامت و درایت مردمانم افزوده می‌شود. از پس پرده‌ای از اشک تصاویر دل‌خراش جوانان خونین‌پیکر میهنم را می‌بینم که باز هم آذین‌بخش رسانه‌های جهان شده است. براساس گزارش‌های رسیده دستِ کم سه نفر در جریان یورش به کوی دانشگاه و ۳ تا ۴ نفر در جریان تظاهرات امروز در نزدیکی میدان آزادی تهران کشته شده‌اند. صدها تن از بی‌باکترین دختران و پسران آب و خاک اجدادی من با پیکری آش و لاش و برورویی لت و پار در خیابان‌های میهن به رویارویی با کودتای ولایی زنانه و مردانه سینه سپر کرده‌اند. درود و افتخار بر شما باد! ایستادگی شما در برابر ستم مایۀ مباهات هر ایرانی آزاده و میهن‌دوست است!
تصاویر زجرآور کتک خوردن جگرگوشه‌های من، حکایت ضربات باتوم استبداد بر تن گرامی آنان، روایت پیچاندن دست و گردن و پایشان آنی از برابر دیدگانم به کنار نمی‌رود. دیروز شاهدانی چند داستان زنی باردار را نقل می‌کردند که پس از تحمل اهانت و هتک حرمت توسط عمال سرکوب، از سوی آنان مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته است و سپس غداره‌بندان با موتورسیکلت از روی او رد شده‌اند. ساعتی بیش‌تر از آن نمی‌گذرد که روایت کشته شدن جان‌باختگان امروز میدان آزادی و سوز جانسوز مرگ یکی از جان‌باختگان میهن را از زبان برادرش شنیدم. این همه، روح و جان مرا نیز مانند روح و جان همۀ هم‌میهنان آزادی‌خواهم موریانه‌وار می‌خورد.
مسئولیت این کشتار و سرکوب، مستقیماً با آقای خامنه‌ای، ولی فقیه و رهبر جمهوری اسلامی است. رهبر جمهوری اسلامی آمر و رئیس‌جمهور آن عامل کودتای انتخاباتی ۲۲ خرداد و صحنه‌گردانان توهین به شعور و کرامت کرور کرور ایرانی آزاده‌اند. آقای خامنه‌ای و فرمان‌برانش فرماندهان کشتار فرزندان این آب و خاک‌اند.
آقای خامنه‌ای موقعیت یگانۀ ممانعت قانونی از این بیداد را دارد، اما او لام از کام نمی‌گشاید تا این قلع‌وقمع سبعانه را پایان بخشد، چرا که این کودتای انتخاباتی به هدابت و حمایت اوست که انجام گرفته است، چرا که این دولت کودتایی دست‌پخت اوست. این کودتای درباری، کودتایی ولایی است.
گناه جوانانی که به آمری رهبر کودتاگران و عاملی رئیس‌جمهور کودتا در کوی و برزن میهن من به چارمیخ کشیده می‌شوند، چیست؟ آنان چه می‌خواهند که شما را گران آمده است؟ آنان در چارچوب قوانین ناعادلانه‌ای که شما وضع کرده‌اید، در انتخابات شرکت کرده‌اند؛ آنان به یکی از چهار نامزدی که از صافی شورای نگهبان استبداد گذرانده‌اید، رای داده‌اند. این شمایید که مرتکب گناه شده‌اید و نه پاره‌های تن مردمان ایرانی. شما در بازی انتخاباتی که به حکم و قانون شما برگزار شده است، جر زده‌اید. متقلب شمایید. اگر شما جربزۀ تحمل آقای میر حسین موسوی را نداشتید، می‌توانستید او را نیز رد صلاحیت کنید. شما چنین نکردید و اکنون چوب این اقدام شما را جوانان ما می‌خورند. شما صلاحیت و مشروعیت ادارۀ این مردم فرهیخته و این سرزمین تمدن‌پرور را ندارید.
جای فرزندان میهن من در صف نخست علم و فن و ادب جهان است. اما شما کاری کرده‌اید که صدها و صدها تن جوانان آزادی‌خواه و فرهیختۀ ایرانی به جای آن که در دانشگاه‌ها، در مراکز علمی، در کارخانه‌ها، در مراکز فرهنگی، در رسانه‌ها و در گوشه گوشۀ سرزمینمان نیرویشان را صرف آبادانی آن و بهروزی مردمانش کنند، در خیابانها و میادین کشور در برابر بیداد شما زنانه و مردانه ایستادگی کنند و طعمۀ ستم و بیداد شوند. شما قاتل هر جوانی هستید که در قتل‌گاه استبداد و در راه سرفرازی این سرزمین و مردمان آن جان می‌بازد و جوانی به بیداد سپری میکند.

نفرین و شرم ابدی بر شما باد!

 

بیژن اقدسی، عضو شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد, ۱۳۸۸ ۸:۴۸ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت‌شده، باید علنی برگزار شود!

بازداشت وکیفر خواست علیه الهه محمدی و نیلوفر حامدی فاقد وجهه قانونی است. کیفر خواست مملو از اتهاماتی است که هیچگونه پیوند و ارتباطی با موضوع پوشش اعتراضات ندارد. اگرپوشش خبری این دو، حتی نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام بوده باشد، بازداشت نه ماهه آنان فاقد هرگونه دلیل حقوقی است، زیرا که قانونگذار برای این گونه جرائم، حداکثر یک ماه بازداشت موقت و قابل تمدید برای یک ماه دیگر درنظر گرفته است

مطالعه »
یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
آخرین مطالب

سخنرانی دمیتری نویکوف در کنفرانسی در ووهان: “چین توسعه جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می دهد”

جهان به طور پویا در حال تغییر است. زمین آشکارا از زیر پای هژمون سالخورده می‌لغزد. مراکز جدید قدرت با اطمینان بیشتر و بیشتر منافع مشروع خود را اعلام می‌کنند. مدل چینی مدرن‌سازی – با در نظر گرفتن منافع مشترک- تأثیر فزاینده‌ای بر روند تاریخ جهان خواهد داشت. همانطور که اتحاد جماهیر شوروی در زمان خود منشاء تحولات بود، امروز نیز جمهوری خلق چین مسیر توسعۀ جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می‌دهد.

علائم روان‌پریشی توده‌ای

والسا تردید ندارد که در انتخابات پارلمانی آینده تقلب خواهد شد. رئیس سابق اتحادیۀ همبستگی می‌گوید: «با علم به اینکه آن‌ها در حال شکست هستند، به گونه‌ای عمل می‌کنند که زمان بخرند و آماده شوند تا زودتر به زندان نروند». او با اشاره به عوامل ناشناس کرملین، به عنوان نمونه از آنتونی ماتسریویچ، وزیر دفاع ملی سابق نام می‌برد که به گفتۀ والسا، «روابط خوبی با روسیه داشت و هنوز هم دارد».

مسایل قیام ژینا و وظایف سوسیالیست‌های ایران – بخش اول

تجربه قیام ژینا نشان داد که پاشنه‌ی آشیل این قیام نبود سازماندهی متناسب با وضعیت موجود است. این ضعف بنیادین همچنان پابرجاست. دلایل آن را بطور خلاصه می‌توان در سرکوب سیستماتیک همه‌ی ‌احزاب و سازمان های صنفی و سیاسی، رسانه‌ها و فعالیت رسانه‌ای مستقل در ایران از سال‌های اولیه استقرار جمهوری دیکتاتوری اسلامی دانست.

از شیوه‌های جدید سرکوب تا سنگ ‌اندازی در مسیر تشکیل شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه حق داشتن نهاد شورای صنفی را از دانشجویان می‌گیرد و در مسیر تشکیل آن سنگ اندازی می‌کند. این سنگ اندازی‌ها از امروز شروع نشده. نزدیک به ۴ سال است که عدم همکاری و سنگ‌ اندازی مسئولین باعث تشکیل نشدنِ شورای صنفی در این دانشگاه شده است.

یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
پيام ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سخنرانی دمیتری نویکوف در کنفرانسی در ووهان: “چین توسعه جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می دهد”

علائم روان‌پریشی توده‌ای

متن نامه‌ی نرگس محمدی خطاب به واتسلاو بالک، رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

مسایل قیام ژینا و وظایف سوسیالیست‌های ایران – بخش اول

از شیوه‌های جدید سرکوب تا سنگ ‌اندازی در مسیر تشکیل شورای صنفی در دانشگاه علم و صنعت

علیه فراموشی، با یاد کنشگران صادق صنفی فرهنگیانِ ایران