سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۴ اسفند, ۱۴۰۴ ۲۲:۲۲

پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲

پارلمان کشور اسلوونی نیز فلسطین را به رسمیت شناخت

پارلمان اسلوونی تصمیم گرفت کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد. ۵۲ نماینده مجلس شامگاه سه شنبه در لیوبلیانا به این لایحه رای دادند, اما مخالفان رای گیری را تحریم کردند. اسلوونی پس از اسپانیا، ایرلند و نروژ است که هفته گذشته رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.

پارلمان اسلوونی تصمیم گرفت کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد. ۵۲ نماینده مجلس شامگاه سه شنبه در لیوبلیانا به این لایحه رای دادند, اما مخالفان رای گیری را تحریم کردند. اسلوونی پس از اسپانیا، ایرلند و نروژ است که هفته گذشته رسماً کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناختند.

 نمایندگان دولت چپ میانه اسلوونی برای به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی، درخواست مخالفان برای به تاخیر انداختن این تصمیم را نادیده گرفتند. حزب محافظه کار SDS نخست وزیر سابق یانز یانسا روز دوشنبه خواستار برگزاری همه پرسی درباره این موضوع شد. با این حال، به گفته اورسکا کلاکوکار زوپانچیچ، رئیس پارلمان، اپوزیسیون از مکانیسم همه پرسی سوء استفاده کرده است، به همین دلیل این طرح رد شد و رای مستقیم به رسمیت شناختن کشور فلسطین انجام شد.رابرت گلوب، نخست وزیر اسلوونی، پس از رای گیری از پیام صلحصحبت کرد. وی در سرویس آنلاین نوشت: به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل، مایه امیدواری مردم فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه است.

گزارش از خبرگزاری: رویترز

منبع: مجله آلمانی:Spiegel

https://www.spiegel.de/ausland/israel-gaza-krieg-slowenisches-parlament-beschliesst-anerkennung-von-palaestinenserstaat-a-51b6d5af-684b-4088-bb52-5a49f57fc0cd

تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ ۱:۴۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

1 Comment

  1. رضا کاویانی گفت:

    به امید استقرار یک کشور مستقل فلسطین و تثبیت صلح در این منطقه، و‌رهایی مردمی که بیش از هفتاد سال، توسط دولت های مختلف اسرائیل، مورد آزارو تبعید و تحقیر قرار گرفته اند. به امید آن روز !

در سوگ معصومیت‌های پرپرشده پشت نیمکت‌های مدرسهٔ میناب

حملهٔ مستقیم به یک دبستان، نه تنها جنایتی جنگی و جنایتی علیه بشریت و علیه کودکان است، بلکه خیانت به بشریت و خدشه‌ای بزرگ بر کرامت انسانی‌ست؛ خشونتی که قلب هر انسان آزاده‌ای را می‌شکند و تباهی جنگ و تجاوز نظامی را به یاد می‌آورد. جنگ در ذات خود، جنایتی غیرانسانی و هستی‌کش است، موشکی که شلیک می‌شود و بمبی که فرو می‌ریزد، حقیقتی روشن نمی‌کند و آینده‌ای نمی‌سازد؛ تنها آتش می‌کارد و ویرانی درو می‌کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
امید و جسارت میدان آزادی

امید و جسارت

سهراب مبشری: در این روزهای سرنوشت‌ساز، مهم‌ترین نیاز ما امید و جسارت است. امید را با همبستگی می‌یابیم. جهانی طرفدار ماست؛ از پاکستان تا آمریکا، از اسپانیا تا بحرین، مردم در کنار ایرانند.

جسارت را از تاریخ خود بیاموزیم. نترسیم از این که احساس خود را فریاد بزنیم.

اگر از امید بگوییم، پژواک خواهیم گرفت. این نیاز وجود دارد که به هم امید بدهیم، دست هم را بگیریم. نگاه کنیم ببینیم مردم ایران چگونه هر بمبی که می‌افتد برای نجات انسان‌ها به محل انفجار می‌شتابند. این فیلم‌ها را ببینیم. اینها را در رسانه‌های دشمن نشان نمی‌دهند.

به کسانی که یأس می‌پراکنند و امید شما را واهی می‌نامند، وقعی ننهید.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حتی طرفداران راست افراطی هم به خاطر جنگ ایران از ترامپ روی برگردانده‌اند…

امید و جسارت

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

مسئله دیگر سلامت روان نیست؛ جامعه برای کرامت انسانی می‌جنگد

نه به جنگ!‎

 اجرای « دکترین ضاحیه » در ایران – بمباران مدرسه دخترانه میناب؛ یک جنایت جنگی، یک کودک‌کشیِ بی‌رحمانه