سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۸:۳۷

چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷

پیام بە هموطنان متحصن در شهر تروندهایم نروژ

تشکیلات نروژ سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) بدین وسیلە از تحصن شما حمایت می کند و مانند شما شرکت کنندگان در این تحصن، نقض خشن حقوق بشر توسط حکومت در ایران را محکوم نمودە و بە سهم خویش برای جلب آرا وحمایت مردم و دولت نروژ از مبارزات جنبش دمکراتیک مردم ایران و رهایی زندانیان سیاسی و عقیدتی از طرق ممکن، تلاش می کند

هموطنان گرامی شرکت کنندە در تحصن اعتراضی شهر تروندهایم!

تشکیلات نروژ سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) بدین وسیلە از تحصن شما کە در اعتراض بە سرکوب و نقض خشن حقوق بشر توسط حکومت ایران، علیە جنبش دمکراتیک مردم ایران، سازمانهای سیاسی و مدنی، زندانیان سیاسی و عقیدتی و بە منظور جلب حمایت و همراهی مردم، دولت و سازمانهای سیاسی، اتحادیە های کارگری و سازمانهای مدافع حقوق بشر نروژی از مبارزان راە آزادی، دمکراسی و عدالت اجتماعی و زندانیان سیاسی اعتصاب کنندە در زندانهای قرون وسطایی رژیم حاکم صورت می گیرد، حمایت می کند و مانند شما شرکت کنندگان در این تحصن، نقض خشن حقوق بشر توسط حکومت در ایران را محکوم نمودە و بە سهم خویش برای جلب آرا وحمایت مردم و دولت نروژ از مبارزات جنبش دمکراتیک مردم ایران و رهایی زندانیان سیاسی و عقیدتی از طرق ممکن، تلاش می کند. بە نظر ما نحوە و فرهنگ رفتار دمکراتیک و انتخاب شعارهای درست و متمدنانە نیروهای اپوزیسیون و شرکت کنندگان در تحصن ها و اجتماعات اعتراضی نقش موثری در جلب آرا و حمایتهای مورد نظر خواهند داشت.

با آرزوی کامیابی برایتان

تشکیلات نروژ سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۳ تیر, ۱۳۹۰ ۸:۴۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

ایران واحد؛ حاصل همبستگی هزاران‌سالهٔ اقوام گوناگون این سرزمین؛ همبستگی‌ای گسست‌ناپذیر

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): از احزاب کرد می‌خواهیم به شعار زنده‌یاد رفیق قاسملو ـ «دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان» ـ که سال‌های طولانی راهنمای عمل احزاب کرد و مردم کردستان در ایران بوده است پایبند بمانند، به دیگر جریان‌های سرتاسر ی بپیوندید و در روند گذار مسالمت آمیزاز جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت مردم، نقش تاثیر گزار ایفا کنید. جنگ این امکان را ناممکن می کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

شکست مفتضحانه چهارشنبه سوری اسرائیلی علیرغم ترور لاریجانی و سلیمانی

این لحظه تاریخی که ایران از سر می گذراند، مشابه لحظه تاریخی ژوئن ۱۹۴۱ برای اتحاد شوروی است. دشمنی غدار که به قوانین هزاران ساله جنگ پایبندنیست، برای نابودی ایران به سراغ آن آمده است. به یاد داشته باشیم که در دهه ۱۹۳۰ در اتحاد شوروی، سرکوب ده ها برابر بیش از ابعاد نیم قرن اخیر در ایران صورت گرفته بود. اتحاد شورویِ ژوئن ۱۹۴۱ بسیار تنها بود. ارتش نازی عملا سراسر قاره اروپا را فتح کرده بود. هیچ نیرویی در مقابل ارتش هیتلر نمانده بود. این ارتش، در نخستین ماه ها، برق آسا تا دروازه مسکو پیش رفت. مابقی ماجرا، تاریخ است. نتانیاهو و ترامپ نیز مانند هیتلر قادر به درک قدرت ملتی که از خود دفاع می کند نیستند.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روایت جنگ از درون: انفجار سهمگین در مسیر عمه زهرا و پاپ‌کورن و شله زرد

شکست مفتضحانه چهارشنبه سوری اسرائیلی علیرغم ترور لاریجانی و سلیمانی

قشم؛ از شگفتی زمین‌شناختی تا دژ موشکی – ناوهواپیمابر غرق نشدنی ایران

هجدهمین روز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران؛ گزارش از ۱۷۹ حمله

نقشه مراکز غیرنظامی آسیب‌دیده در حملات هوایی اسرائیل و آمریکا

برای صلح، آزادی و دمکراسی: همبستگی کنشگران صلح و عدالت در برابر تهدیدهای فاشیستی