سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ تیر, ۱۴۰۵ ۰۲:۲۵

جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۲:۲۵

بلاتکلیفی نقی احمدی آذر روزنامهنگار و نویسندۀ آذربایجانی پس از دو ماه بازداشت موقت

قاضی هاشمزاده در گفتگو با خانوادۀ این روزنامهنگار آذربایجانی اعلام کرده است که احمدی آذر در حال ارشاد است و روز به روز اعتقادش به دین اسلام افزایش مییابد که این سخنان بازپرس با واکنش و نگرانی خانوادۀ همراه بوده است.

Getting your Trinity Audio player ready...

نقی احمدی آذر روزنامهنگار و نویسندۀ آذربایجانی که از ۱۵ فروردین ۸۸ بازداشت شده است، علیرغم سپری شدن بیش از دو ماه از زمان دستگیری همچنان در در بازداشت ادارۀ اطلاعات تبریز به سر میبرد.

بنا به اظهارات فیروزۀ همتجو (همسر نقی احمدی آذر)٬ قاضی هاشمزاده بازپرس شعبۀ ۴ دادسرای عمومی و انقلاب تبریز که مسئولیت تحقیقات این پرونده را بر عهده دارد، از اعلام علت دستگیری همسرش و اتهامات وارده به وی امتناع میکند، اما خانواده علت بازداشت وی را مقالات و کتابها و دستنوشتههای وی حدس میزنند.

فیروزۀ همتجو از فشار شدید روحی و جسمی بر احمدی آذر خبر میدهد و میافزاید: «در حین ملاقات با همسرم متوجه کاهش وزن شدید وی شدم».

به گفتۀ وی قاضی هاشمزاده در گفتگو با خانوادۀ این روزنامهنگار آذربایجانی اعلام کرده است که احمدی آذر در حال ارشاد است و روز به روز اعتقادش به دین اسلام افزایش مییابد که این سخنان بازپرس با واکنش و نگرانی خانوادۀ همراه بوده است.

همچنین مامورین روز شنبه ۹ خرداد ۸۸ با مراجعه به منزل احمدی آذر مجموعۀ مقالات چاپشدۀ او در مجلات و هفتهنامههای استان آذربایجانشرقی و دوربین عکاسی وی را با خود بردند.

نقی احمدی آذر از اعضای هیئت تحریریۀ هفتهنامۀ توقیفشدۀ شمس تبریز و برخی دیگر از هفتهنامههای استان آذربایجانشرقی و نویسندۀ آذربایجانی است و تا کنون کتابهایی در حوزه زبان، ادبیات و تاریخ آذربایجان از جمله «ساخلاما ایزیمی دونیا»، «دیوان عاشق شمشیر»، «دیوان علی آقا واحد»، «هامیسی قوچاقلیقداندی»، «زبان ترکی و تاریخ آذربایجان»، «سلطان محمد و مکتب مینیاتور تبریز» و «وقایع مشروطیت» ترجمه وتالیف کرده است.

تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد, ۱۳۸۸ ۷:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جنوب ایران، تمام جان ایران است!

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت عفو عمومی و توقف احکام حبس و اعدام

برای جنوب و تمامی ایران، و در رسای زندگی.

فصل چهارم؛ رازی که قرار بود قفل جهان را بگشاید!

هشدار به شیفتگان قدرت؛ آنگاه که “قدرت” نقاب‌ها را کنار می‌زند

نه جنگ، نه استبداد؛ جامعه ایران و جست‌وجوی راه سوم نجات ملی