سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ تیر, ۱۴۰۵ ۰۰:۲۴

چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۴

بمناسبت اعتصاب غذای زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور ضمن پشتیبانی از اعتصاب غذای شما خاطر نشان میسازد که ملت ایران، امروز بیش از همیشه به فرزندان از خودگذشته و فداکار خود برای غلبه بر دیکتاتوری و مستقر ساختن آزادی نیاز دارد.

Getting your Trinity Audio player ready...

اعتصاب غذای شما مبارزین راه آزادی ایران برای توجه دادن جهانیان به وضع فاجعه آمیز زندانهای جمهوری اسلامی و جان باختن هم بندانتان، نمونه مقاومت در مقابل دیکتاتوری و مبارزه برای آزادی و رعایت حقوق انسانی است.

شما که به دلیل فعالیت های اجتماعی و اهداف آزادیخواهانه تان در زندان بسر میبرید، دائما در معرض یورش های وحشیانه همراه با توهین و تهدید و ضرب و شتم قرار دارید. وضع نابسامان تغذیه و بهداشت، جلوگیری از مداوای زندانیان بیمار، بیخبر گذاشتن بستگان، و سایر تضییقات مانند انفرادی، تبعید، انتقال به بند جنایتکاران و تجاوز به زندانیان، شما را با شدیدترین شکنجه های جسمی و روانی روبرو ساخته است. در این شرائط عده ای از زندانیان توسط عمال رژیم به قتل رسیده اند و عده ای دیگر اقدام به خودکشی نموده اند.

مسئولیت این جنایات گسترده و نقض فاحش حقوق بشر علیه شما و بخش های بزرگی از مردم ایران، مستقیما با سران نظام و در راس آنها علی خامنه ای است. آزادیخواهان و طرفداران حقوق بشر در سراسر دنیا با اعلام خبر اعتصاب غدای شما توجه جهانیان را معطوف این جنایات نموده و بار دیگر خواهان محاکمه مسئولین آن در دادگاه های بین المللی به اتهام جنایت علیه بشریت گردیده اند.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور ضمن پشتیبانی از اعتصاب غذای شما خاطر نشان میسازد که ملت ایران، امروز بیش از همیشه به فرزندان از خودگذشته و فداکار خود برای غلبه بر دیکتاتوری و مستقر ساختن آزادی نیاز دارد. مضافا اینکه اعتصاب غذای شما در اعتراض به جنایات رژیم و افشاء شرائط غیر قابل تحمل زندانها موفق بوده است. در این شرایط از شما انتظار داریم که به اعتصاب غذای خود پایان دهید. بدون تردید این مبارزات تا زمانی که آزادیخواهان ایران به هدف والای خود که دستیابی به آزادی و امنیت برای همه ایرانیان است، نرسیده اند، در همه سطوح ادامه خواهد داشت.

مهندس کامبیز قائم مقام ـ مهندس بهمن مبشری – دکتر همایون مهمنش

چهارم تیرماه ۱۳۹۰ برابر بیست و پنجم ژوئن ۲۰۱۱

تاریخ انتشار : ۵ تیر, ۱۳۹۰ ۰:۳۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایستادن میان دستاورد و عقب‌ماندگی | ارزیابی ایران در شاخص‌های توسعه پایدار ۲۰۲۶

سلطنت‌طلبی و دعوت به مداخله خارجی

‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟