سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۸:۰۵

شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۵

در باره “فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)”

بدیهی است رفقائی از اعضای تشکیلات سازمان که بخواهند فعالیت فراکسیونی بکنند، در صورت رعایت موازین و مصوبات مربوطه، از سوی نهادهای سازمانی به رسمیت شناخته خواهند شد. در مورد "فراکسيون کمونيستی سازمان فدائيان خلق ايران(اکثريت)" نیز، اگر موازین و مصوبات سازمانی رعایت می شدند، مانعی در راه به رسمیت شناخته شدن آن وجود نداشت.

در آستانه برگزاری کنگره دهم دو رفیق عضو تشکیلات، بدون اینکه به نهادهای سازمانی اطلاع داده و با آنها هماهنگی کرده باشند، تشکیل فراکسیونی به نام “فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)” را اعلام کردند. مسئولین سازمان به رفقا تذکر دادند که می بایستی راجع به چگونگی فعالیت فراکسیون به مسئولین مراجعه نموده و در هماهنگی با آنها کارهای خود را انجام میدادند، اکنون نیر درست این است که اقدامات خود را متوقف کنند و پس از برگزاری کنگره دهم و تشکیل شورای منتخب کنگره و سازماندهی آن، چگونگی فعالیت فراکسیون خودشان را با مسئولین هماهنگ کنند. 
پس از برگزاری کنگره یکی از دو رفیق یادشده از این روند کناره گرفت و رفیق دیگر به تنهائی، بدون هیچ گونه هماهنگی با ارگانهای مرکزی، سایتی به نام “یاران ما – سایت فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)” راه اندازی کرد. مراجعات مکرر به رفیق برای رعایت ضوابط سازمانی و همکاری با ارگانهای سازمانی، پیش و پس از راه اندازی سایت نامبرده، نتیجه ای نداد و ایشان حاضر به پذیرش پاسخگوئی در مقابل ارگانها نگشت. به این دلیل هیئت سیاسی ـ اجرائی در خردادماه ۱۳۸۶ با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: “ارگانهای سازمانی بر اقدامات این رفیق نظارت و کنترلی ندارند و لذا در مقابل عملکرد آن مسئولیتی به عهده نمی گیرند. اقدامات یکجانبه، تماسها و یارگیریهای این رفیق ارتباطی با سازمان ما ندارد”.
به دلیل ادامه عملکرد غیرمنطبق با ضوابط سازمانی رفیق اعلام کننده فراکسیون، مسائل مربوطه در دستور کار بسیاری از نشستهای شورای مرکزی نیز قرار گرفت. همزمان شورای مرکزی برای قانونمند کردن فعالیت فراکسیون در درون سازمان کمیسیونی تشکیل داد. سند حاصل کار دوماهه این کمیسیون به نام “چهارچوب و موازین فعالیت گرایشها و گروهبندیها (فراکسیونها) در سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) تا کنگره یازدهم”، در نشست ۱۰ مهر ۱۳۸۶ شورا به تصویب رسید. 
پس از تصویب سند نامبرده، شورا به هیئت رئیسه خود مسئولیت داد امور رسمیت یافتن فراکسیون کمونیستی را سامان دهد. هیئت رئیسه طی چهار ماه، مکاتبات و مکالمات زیادی با رفیق انجام داد ولی توفیقی در جهت جلب همکاری رفیق به دست نیامد. تنها نتیجه این دوره این بود که رفیق اعلام کرد تنها عضو تشکیلات سازمان است که خود را عضو فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) میداند. خواست هیئت رئیسه مبنی بر رعایت سند “چهارچوب و موازین فعالیت گرایشها و گروهبندیها (فراکسیونها)” و سند موازین و مناسبات تشکیلاتی، و فراهم آوردن امکان نظارت شورای مرکزی بر فعالیتهای خود به نام فراکسیون، از سوی رفیق پاسخ داده نشد.
هیئت رئیسه سرانجام به این ارزیابی رسید که متاسفانه رفیق به هیچ وجه قصد همکاری با نهادهای سازمانی را ندارد، و بر پایه این ارزیابی اعلام کرد که ماموریت خود را پایان یافته تلقی می کند و به شورا پیشنهاد نمود اعلام کند در تشکیلات سازمان هیچ فراکسیون به رسمیت شناخته شده ای وجود ندارد و فعالیت فراکسیون اعلام شده از سوی رفیق غیرمجاز است. نشست ۱۴ اسفند ۱۳۸۶(۴ مارس ۲۰۰۸) شورای مرکزی این پیشنهاد را تصویب کرد.
سالهاست در سازمان ما فعالیت فراکسیونی پذیرفته شده است. در سند دیدگاه ها و آماجها، مصوب کنگرۀ پنجم (دى ماه ۱۳۷۶)، آمده است: “ما بر همزیستى گرایشهاى فکرى و سیاسى مختلف در اشکال گوناگون از جمله در تشکل قانونى فراکسیون به جاى طرد و انشعاب تکیه مى نماییم”. نهادهای سازمان کوشیدند از این ظرفیت سازمان برای تامین امکان فعالیت قانونمند “فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)” بهره بگیرند. اما با وجود حدود یکسال کار وقت گیر و انرژی بر نهادهای سازمانی در رابطه با مسائل فراکسیون کمونیستی و کارهای رفیق اعلام کننده آن، به دلیل عدم همکاری رفیق، استفاده از این ظرفیت در شرایط حاضر ممکن نشد.
بدیهی است رفقائی از اعضای تشکیلات سازمان که بخواهند فعالیت فراکسیونی بکنند، در صورت رعایت موازین و مصوبات مربوطه، از سوی نهادهای سازمانی به رسمیت شناخته خواهند شد. در مورد “فراکسیون کمونیستی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)” نیز، اگر موازین و مصوبات سازمانی رعایت می شدند، مانعی در راه به رسمیت شناخته شدن آن وجود نداشت. 

دبیرخانه شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
۱۰ فروردین ۱۳۸۷ (۲۹ مارس ۲۰۰۸)
 

تاریخ انتشار : ۱۰ فروردین, ۱۳۸۷ ۱:۱۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

* هیچ بمب‌افکنی نمی‌تواند کار زیادی علیه تأسیساتی که بیش از ۷۰ متر زیر زمین دفن شده‌اند انجام دهد. * مطابق ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ایران هنوز حدود ۷۰ درصد از پرتابگرها و ۷۰ درصد از ذخیره موشکی خودرا حفظ کرده. * مجتمع موشکی یزد حدود ۵۰۰ متر در دل کوه‌های گرانیتی اطراف امتداد دارد و در تمام مدت جنگ عملیاتی باقی مانده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

جنگ ۲۷۰ میلیارد دلاری؛ ایران چگونه از سقوط اقتصادی گریخت؟

مورچه‌ی امیدوار و زمستان سیاه

از سالن والیبال تا راهروهای خونین بیمارستان؛ روایت یک مادر از عصرِ انفجار در لامرد

موج تازه سرکوب در هرات؛ وقتی بدن زنان به میدان نمایش قدرت تبدیل می‌شود

واقعیت تلخِ تجارتِ شیرین