شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

مسائلِ بزرگِ جهانِ هستی: آیندهٔ کیهانِ در حالِ گسترش
کیهان از زمانِ مِهبانگ مدام در حال گسترش است. آیا این روند هم‌چنان ادامه خواهد داشت؟ در این‌صورت آیا زمانی خواهد رسید که بخشِ عمدهٔ کیهان برای همیشه غیرقابل مشاهده...
۱۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: دکتر حسن بلوری
نویسنده: دکتر حسن بلوری
2025 سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!
سال گذشته سال انتخابات بود. بیش از یک میلیارد بزرگسال در سال ۲۰۲۴ از جمله در ایالات متحده، هند، برزیل، بریتانیا و ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به پای صندوق...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آلن فراشون
نویسنده: آلن فراشون
مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی...
سال 2025 امروز در شرایطی آغاز شده است که موضوعات مهم و پیچیده‌ای در حوزه سیاست خارجی پیش روی ایران قرار دارد. پرونده‌های حل نشده قبلی در کنار مسائل جدید...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران...
پویایی درونی دیکتاتوری ها به دلیل ماهیت شدیدا سرکوبگر چنین رژیم هایی اغلب در سیستم های زندان آنها آشکار می شود. به همین دلیل است که ژانر خاطرات زندان برای...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ژان پیر فیلیو
نویسنده: ژان پیر فیلیو
بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ
سخنان الکساندر دوگین، استراتژیست روس، در باره تحولات خاور میانه پس از سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه.
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: الکساندر دوگین
نویسنده: الکساندر دوگین
بر بال خیال
بال از خاطره ها بر گرفت، دلش آشوب زمان داشت، با نگاهی دیگر از خانه زد بیرون، از درابجی کنار اسکله یک پنسیری خرید، و جگر فروشی سرراهش، دو سیخ...
۱۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوە داد
نویسنده: کاوە داد
بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه

موضع ما در قبال انتخابات نهمین دوره مجلس

جمهوری اسلامی به تجربه دریافته است که کوچکترین گشایشی در انتخابات و بطور کلی فضای سیاسی ایران به مردود شمردن نظام ایدئولوژیکی تحمیلی در کلیت خود میانجامد. به همین دلیل کاربدستان رژیم با تجربهای که از برخی از انتخابات گذشتهی مجلس یا ریاست جمهوری اندوخته اند مترصد آنند که اینبار حلقهی "خودی"ها را آنقدر تنگ نمایند که حتی برخی از بقول آنها "نزدیکترین یاران امام" هم جایی در آن نداشته باشند.

هممیهنان گرامی!
مردم مبارز کردستان!
رژیم جمهوری اسلامی در صدد است روز ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۰ نهمین دورهی انتخابات مجلس شورای اسلامی را برگزار نماید و بدلیل آنکه در شرایط حاضر بیش از هر زمانی از تودههای مردم بریده است، دیریست به تکاپو افتاده تا در این روز حتیالامکان مردم بیشتری را بر سر صندوقهای رأی گردآورد. بدین منظور هر گونه ابزاری – از تهدید به بریدن نان مردم گرفته تا دادن وعدهی پاداشهای گوناگون – را بکار میگیرد غیر از مکانیزم درست تشویق مردم به شرکت در انتخابات، که عبارتست از آزادی کاندیداتوری و رأی دادن و تضمین یک انتخابات آزاد و دمکراتیک.
انتخابات در کشورهای آزاد و دمکراتیک فرصتی است مناسب تا تودههای مردم از طریق محول کردن مسئولیت ادارهی امور کشور به نمایندگان مورد اعتماد خود، اصل حاکمیت مردم بر مردم را پیاده نموده و سرنوشت خویش را بدست بگیرند. بر این اساس بزرگترین ناحقی و ظلمی که دولتهای دیکتاتور نسبت به شهروندان خویش روا میدارند عبارتست از اینکه امکان شرکت آزادانه در انتخابات یا به عبارتی روشنتر امکان تأثیر گذاری بر سرنوشت خویش را از آنان سلب نماید. بر همین اساس بایکوت انتخابات از سوی آحاد و گروههای هر کشوری نامطلوبترین گزینهای است که حاکمیتهای دیکتاتور بر آنها تحمیل مینمایند.
در ایران اسلامی از همان ابتدا انتخابات و رفراندوم از ماهیت خود تهی گشته و طبق مبانی فلسفی جمهوری اسلامی، این رژیم مشروعیت خود را از مردمی که بر آنها حکومت میکند، کسب نمینماید. به همین دلیل براه انداختن انتخابات عمدتا تلاشی بوده برای جلب توجه افکار عمومی داخل و خارج از کشور. اما هر بار ابعاد گستردهتری به این روند داده شده و میتوان گفت در انتخابات اینبار به اوج خود رسیده است.
جمهوری اسلامی به تجربه دریافته است که کوچکترین گشایشی در انتخابات و بطور کلی فضای سیاسی ایران به مردود شمردن نظام ایدئولوژیکی تحمیلی در کلیت خود میانجامد. به همین دلیل کاربدستان رژیم با تجربهای که از برخی از انتخابات گذشتهی مجلس یا ریاست جمهوری اندوخته اند مترصد آنند که اینبار حلقهی “خودی”ها را آنقدر تنگ نمایند که حتی برخی از بقول آنها “نزدیکترین یاران امام” هم جایی در آن نداشته باشند. به همین دلیل میبینیم که شخص “رهبر” به میدان آمده و بصراحت اعلام میدارد آنهایی که روزی از روزها بر خلاف خواست و میل وی عمل کردهاند، تا هنگامیکه از هر گامی که بسود مردم و خواستهای آنان برداشتهاند توبه نکنند، نمیتوانند در هیچ انتخاباتی شرکت نمایند.
میدانیم که اوضاع در کردستان در مقایسه با دیگر مناطق بسیار بدتر است. مردم کردستان در مقاطع بسیار به جمهوری اسلامی و دستاندرکارانش “نه” گفته و در مقابل سیاستهای ضد انسانی آن ایستادگی کردهاند. به همین دلیل کردها بدون آنکه گناهی از آنان سرزده باشد از دیدگاه مقامات رژیم گناهکارند و همواره به دیدهی تردید به آنها نگریسته میشود. در قاموس گردانندگان جمهوری اسلامی کرد دلسوز کسی است که به ملت خود پشت کرده و همهی توان خود را در خدمت مقاصد ضد انسانی رژیم ولایت فقیه قرار دهد.
در رابطه با انتخابات، در ایران و بویژه در کردستان افراد مورد اعتماد مردم یا از طریق رد صلاحیت از رقابتهای انتخاباتی دور نگهداشته میشوند، یا با دستکاری در نتایج انتخابات و انتصاب مهرههای مورد نظر مقامات رژیم، بعنوان بازندهی رقابتهای انتخاباتی معرفی میگردند و یا اگر به هر دلیل به مجلس یا دیگر ارگانهای باصطلاح منتخب راه یافتند، به دستورافراد و ارگانهای غیر منتخب صدایشان خاموش و نقطهنظراتشان مسکوت میماند.
بعلت آنکه در این دوره نیز هیچگونه ویژگی انتخابات آزاد در انتخابات مجلس وجود ندارد، بدلیل آنکه نه رژیم جمهوری اسلامی و نه هیچکدام از کاندیداها دارای برنامهی اعلام شدهای برای ایجاد تغیرات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بسود مردم نیستند، بخاطر آنکه نه کاندیداتوری و نه انتخاب آزاد بوده و نه هیچ تضمینی برای عدم دستکاری نتایج انتخابات وجود دارد و سرانجام به سبب آنکه مجلس ایران از هیچ صلاحیتی جهت تصمیمگیری آزادانه برخوردار نیست و کلیهی مصوبات آن از بالا به آن دیکته میشود، حزب دمکرات کردستان انتخابات دورهی نهم مجلس را بایکوت مینماید.
میدانیم که کاربدستان رژیم در کردستان و دیگر مناطق برای گرم کردن بازار انتخابات به رقابتهای عشیرهای و منطقهای و فرقهای دامن میزنند. اما امیدواریم مردم ایران و بویژه کردستان هشیارتر از آن باشند که در دام این حیلهی مزدوران گرفتار آیند و بدین ترتیب این نقشه را خنثی نمایند. همچنین اطلاع داریم که عوامل حاکمیت میکوشند با تهدید مردم به قطع یارانهها و دادن وعدهی برخی امتیازات مادی آنها را بپای صندوقها بکشانند. مردم هشیار کرد نباید در پی این تهدیدات نیز از میدان بدر روند. یارانه بخش کوچکی از حقوق تضییع شدهی مردم بوده و بخششی نیست که آنها بتوانند آنرا ارمغانی از سوی خود بشمار آورده و از این جهت بر مردم منت بگذارند.
بمنظور آنکه بایکوت انتخابات، که اینبار تصمیم اکثریت مردم و نیروهای سیاسی است، به شیوهای شکوهمند بمرحلهی اجرا درآید، حزب دمکرات کردستان خواستار آنستکه روز دوازدهم اسفند ماه ۱۳۹۰ همه – بویژه در کردستان– در منازل خود باقی بمانند و بدین ترتیب تا آنجا که ممکن است رژیم و مزدورانش را تنها بگذارند.
پیروز باد ارادهی متحد خلقهای ایران علیه دیکتاتوری و استبداد.
نابودی و فنا از آن رژیم آزادیستیز جمهوری اسلامی.

دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان

۱۲ / ۱ / ۲۰۱۲

تاریخ انتشار : ۲۲ دی, ۱۳۹۰ ۹:۰۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مسائلِ بزرگِ جهانِ هستی: آیندهٔ کیهانِ در حالِ گسترش

۲۰۲۵ سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!

مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی…

زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران…

بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ

بر بال خیال