سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۴:۰۹

شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۹

پیام شادباش به مراسم چهل و دومین سالگرد بنیانگذاری جنبش فدایی

مبارزه با ستم، غارتگری، ظلم و در راه برقراری جامعه ای عادلانه، تأمين آزادی و عدالت اجتماعی و مخالفت با نظام طبقاتی، استبداد و وابستگی آرمان بلند و پرشکوه فداييان خلق قلمداد شده و می شود. پيکار دليرانه فداييان خلق همواره بخشی از تاريخ جنبش انقلابی و مترقی مردم ميهن ما و جنبش کارگری و چپ کشور بوده است.

حزب تودۀ ایران - واحد سوئد

رفقای گرامی،

با فرارسیدن ۱۹ بهمن امسال سازمان فداییان خلق ایران ـ اکثریت، چهل و دو مین سال حیات خود را آعاز می کند. ۴۲ سال پیش در جنگل های سیاهکل گروهی از مبارزان پرشور راه استقلال ملی، عدالت اجتماعی و سوسیالیسم به مصاف رژیم وابسته به امپریالیسم رفتند و زمینه های پیدایی و تشکیل سازمان چریک های فدایی خلق را بر بستری از آرمان ها و آرزوهای مردمی پی افکندند.

مبارزه با ستم، غارتگری، ظلم  و در راه برقراری جامعه ای عادلانه، تأمین آزادی و عدالت اجتماعی و مخالفت با نظام طبقاتی، استبداد و وابستگی آرمان بلند و پرشکوه فداییان خلق قلمداد شده و می شود. پیکار دلیرانه فداییان خلق همواره بخشی از تاریخ جنبش انقلابی و مترقی مردم میهن ما و جنبش کارگری و چپ کشور بوده است.

نگاهی به تاریخ از دریچه تجربه اندوزی با هدف تجهیز برای مبارزه امروز حاکی از این واقعیت است که ارزش ها و آرمان هایی که طی چهل و دوسال اخیر سیمای فداییان خلق را ترسیم می کند در پیوند با آرمان های جنبش چپ میهن ما قرار دارد و جدای از آن نبوده و نیست.

 

رفقای گرامی،

مراسم چهل و دومین سالروز حیات سازمان شما در شرایطی برگزار می شود که میهن ما در اثر اجرای سیاست های ضدمردمی ارتجاع حاکم، استبداد لگام گسیخته و اعمال فشار و تحریم های مداخله جویانه خارجی در وضعیت ناگوار، حساس و خطیری قرار گرفته است. اجرای برنامه های اقتصادی ـ اجتماعی دیکته شده از سوی صندوق بین المللی پول و بانک جهانی نظیر برنامه آزاد سازی اقتصادی (هدفمندی یارانه ها) زندگی و معیشت کارگران و زحمتکشان را به چالش کشیده و سقوط سطح زندگی و کاهش قدرت خرید توده های وسیع مردم را سبب شده است. در جنین اوضاعی تحریمهای امپریالیستی بنیه تولیدی، صنایع و بنیان های اقتصاد ملی را نشانه گرفته و بر فقر و تیره روزی مردم میهن ما بسی افزوده است. با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ و ادامه و تشدید دشواری های رژیم ولایت فقیه در عرصه های گوناگون، سران حکومت کارزار گسترده تبلیغاتی را برای آماده کردن افکار عمومی برای برگزاری انتخاباتی فرمایشی و مهندسی شده آغاز کرده اند. ارتجاع حاکم با نگرانی از تکرار تجربه انتخابات مجلس شورای اسلامی و شرکت بسیار محدود مردم در آن، برنامه های تبلیغاتی خود را سازمان می دهد. نگرانی ولی فقیه و دیگر مرتجعان تجدید حیات جنبش اعتراضی و به چالش کشیده شدن برنامه های رژیم است. ادامه درگیری ها و بی ثباتی سیاسی رژیم از جمله زمینه های نگرانی و هراس مرتجعان حاکم در خصوص انتخابات پیش رو و برنامه ریزی برای مهندسی کردن روند برگزاری و نتیجه آن است. بدیهی است راهکار عملی پیش روی همه نیروهای انقلابی، آزادیخواه و مترقی و میهن دوست کشور بازسازی و سازماندهی نیروی اجتماعی و مقاومت مشترک با برنامه های استبداد حاکم است. تشکیل یک جبهه وسیع علیه استبداد ولایی، جبهه واحد ضد دیکتاتوری در اوضاع حساس کنونی از اهمیت اساسی برخوردار است.

حزب ما برآن باور است، جنبش مردمی در صورت سازمان یافتگی و عمل مشترک می تواند حکومت استبدادی کنونی را به چالش طلبیده و راهگشای تحول های جدی در کشور باشد. در این زمینه وظیفه نیروهای چپ و مترقی دو چندان است. در عین حال باید قاطعانه با برنامه آلترناتیو سازی امپریالیستی و تمامی جنبه های این برنامه مانند احیای سلطنت پهلوی، شورای ملی و نیز تأثیرگذاری بر نیروی مردمی و تخریب این نیروها، مبارزه و مقبله مشترک کرد. هدف امپریالیسم از برپایی کنفرانس های متعدد در شهرهای مختلف اروپا و آمریکا، شکل دهی یک آلترناتیو دست آموز و وابسته است که با توسل به آن منافع خود را رد ایران تامین کند. امپریالیسم و ارتجاع ایران هر دو بر سر حذف جنبش مردمی و مهار و تضعیف حزب ها و سازمان های ترقیخواه و میهن دوست اتفاق نظر و منافع مشترک و همسان دارند.

 

رفقای ارجمند،

باردیگر چهل و دومین سالگرد بنیانگذاری سازمان فداییان خلق ایران ـ اکثریت را به شما و همه مبارزان فدایی شادباش گفته و آرزو داریم سازمان شما به مثابه یک نیروی چپ مدافع صلح، استقلال ملی، حق حاکمیت ملی، آزادی، عدالت اجتماعی و سوسیالیسم در کنار توده های محروم جامعه و همسنگر با حزب ها و سازمان های مترقی در راه سربلندی و آزادی میهن ما به وظایف خود عمل نماید.

تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن, ۱۳۹۱ ۹:۱۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

گرامی باد یاد جزنی و یاران!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در پنجاه و یکمین سالگرد قتل رفیق بیژن جزنی و یارانش، با میراث ضدامپریالیستی، عدالت طلبانه و آزادیخواهانه فدائیان خلق تجدید عهد می کنیم. مقاومت جانانه مردم ایران در برابر تجاوز امپریالیستی – صهیونیستی، ادامه نبرد ضداستعماری رئیس‌علی ها، حیدر عمواوغلی ها، مصدق ها و جزنی هاست.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرخش در بوداپست؛ پیامدهای داخلی و بین‌المللی شکست اوربان

شهناز قراگزلو: نقش جامعه، به‌ویژه نسل جوان، در این تحول برجسته بود. مشارکت بی‌سابقهٔ رأی‌دهندگان نشان داد که بخش بزرگی از مردم خواهان تغییرند و انتخابات را به نوعی همه‌پرسی علیه وضعیت موجود تبدیل کردند. این حضور گسترده، مشروعیت نتیجه را تقویت و انتظارات تازه‌ای را به دولت جدید تحمیل کرد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سی‌امین «تحلیل هفته» | «علل تاب‌آوری جمهوری اسلامی» | گودرز اقتداری، فرخ نگهدار

چکیدهٔ گزارش هرانا از وضعیت نقض حقوق بشر در ایران در سال ۱۴۰۴

جمعی از زنان فعال داخل کشور: صدای ما را از ایران می‌شنوید!

حزب اتحاد ملت: حمایت از مذاکرات دیپلماتیک / انتقاد از رویکردهای ضددیپلماسی و ابراز نگرانی از صدور احکام اعدام

سکوت سنگین شهرک‌های صنعتی قلعه‌ حسن‌خان/ از بمباران تا تعطیلی کارگاه‌ها/ اینجا بوی کار و زندگی نمی‌آید!

بیست‌ونهمین «تحلیل هفته» | چپ، جنگ تدافعی و دفاع از میهن | منوچهر صالحی، سهراب مبشری، مرتضی صادقی