سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ تیر, ۱۴۰۵ ۲۲:۱۱

سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۱

گاهنامه‌ی “برابری” نشریه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زنان

گاهنامه‌ی "برابری": موضوع : نسل زد و تولد سیاست زندگی محور. نویسندگان و همکاران این شماره: دکتر مهرداد درویش پور، پروین آزاد، علی صمد، بیژن میثمی، شهره ایرانی، سعید مقیسه ای.
Getting your Trinity Audio player ready...

گاهنامه‌ی “برابری” نشریه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زنان/شماره چهارم/ژانویه ۲۰۲۶

موضوع : نسل زد و تولد سیاست زندگی محور

نویسندگان و همکاران این شماره: دکتر مهرداد درویش پور، پروین آزاد، علی صمد، بیژن میثمی، شهره ایرانی، سعید مقیسه ای.

گاهنامه‌ی “برابری” نشریه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زنان/شماره چهارم/ژانویه ۲۰۲۶ در فرمات پی دی اف

https://voice-of-iran-republic.com/article/wH7Dz5F3Wc

فهرست مطالب این شماره:
یک- یادداشت: نسل زد؛ نیروی تغییر و تحول /شورای سردبیران گاهنامه برابری

https://voice-of-iran-republic.com/article/nR8LFpGjUD

دو- گفتگوی علی صمد با دکتر مهرداد درویش پور

https://voice-of-iran-republic.com/article/kA9w4uHTrz

سه- چگونه نسل زد خاورمیانه رهبری را باز تعریف می کند/ترجمه از پروین آزاد

https://voice-of-iran-republic.com/article/I0gT7OMQai

چهار- زیستن در دایره حقیقت خود/ علی صمد

https://voice-of-iran-republic.com/article/GqeJv3XQOb

پنج- نسل زد و سیاست خیابانی: موج جهانی عدالت‌خواهی از مراکش تا ایران/بیژن میثمی

https://voice-of-iran-republic.com/article/zUZmJrqdSI

شش- داکا تریبون: تریبون زد/خط قرمزها و خشم سرخ: انقلاب نسل زد/برگردان: پروین آزاد

https://voice-of-iran-republic.com/article/QH0vTxIru5

هفت- نسل زد افغانستان: نسل گمشده یا نیروی خاموش تغییر؟/ شهره ایرانی

https://voice-of-iran-republic.com/article/CkEKV7NOx4

هشت- اعتراضات امروز ایران، نسل زد و ضرورت بازسازی سیاست جمهوریخواهانه/علی صمد

https://voice-of-iran-republic.com/article/i0MhJqPsY1

نه- آنچه باید در مورد نسلی که همه چیز را تغییر میدهد دانست/تزجمه از پروین آزاد

https://voice-of-iran-republic.com/article/EtXWzqaHZx

ده- نسل آلفا به‌مثابه «نسل آستانه»/سعید مقیسه ای

https://voice-of-iran-republic.com/article/LClu498BZn

یازده- انقلاب نسل زد در بنگلادش، جوانان فقط رهبران فردا نیستند، بلکه رهبران امروز نیز هستند/علی صمد

https://voice-of-iran-republic.com/article/A7caoUQ38d

 

 

نسل زد در فرمات پی دی اف شماره ۴- ۲۰۲۶ 

تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۰:۰۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پایه های لرزان امپراطوری – بخش دوم

اسرائیل ؛ هدفمند، کودکان فلسطینیی را می‌کشد

اطلاعیه کانون نویسندگان ایران: محسن حسام درگذشت

بیانیه تحلیلی مجامع اسلامی ایرانیان در باره “پیروزی ملت ایران” و امضای تفاهم نامه با آمریکا و ضرورت بازگشت حاکمیت مردم

پنجره‌ای به غرور

هشت‌تیر، داداش‌حیدر و شعرهایش