سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۹ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۳۲

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۲

لوگو نهضت آزادی ایران

بیانیه نهضت آزادی ایران: استقبال از توقف مدبرانه جنگ و تبریک به ملت ایران

نهضت آزادی ایران در جهت تامین امنیت ملی پایدار و تثبیت توافق آتش‌بس صورت‌گرفته، از حاکمیت ایران می‌خواهد که قدردان حمایت مردم از طریق انجام اصلاحات اساسی، هم‌سو با تحقق آزادی‌های بنیادین و حاکمیت ملت باشد و اولویت آشتی ملی و تلاش برای کاهش شکاف دولت – ملت را با بسط فضای رحمت، آرامش و مشارکت ملی عملی سازد و از هیجان‌زدگی و هرگونه مواضع و اقدامی که دلالت بر افراط و تندروی داشته باشد یا ناظر بر تمایل به جنگ و بهانه‌ای برای نقض آتش‌بس شود، احتراز کند.
Getting your Trinity Audio player ready...

بسمه تعالی

جنگ نابرابر، ویران‌گر، مغایر با معیارهای اخلاقی و معارض با تعهدات حقوق بین‌الملل که از سوی آمریکا و اسراییل در ۹ اسفند ۱۴۰۴ به ایران تحمیل شد و منجر به ترور و شهادت مسئولین عالی‌رتبه کشوری و فرماندهان نظامی و هزاران نفر از مردم شریف ایران، و کشتار کودکان و دانش‌آموزان بی‌گناه و زنان و مردان غیرنظامی گردید و با تخریب بخش وسیعی از سرمایه‌های فرهنگی و مادی و زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی ایران، ضربه‌ای اساسی به اقتصاد جهان و خاورمیانه وارد کرد، متعاقب دفاع ملی هوشمندانه و مقتدر ایران، بالاخره در نخستین ساعات بامداد ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ به پایان رسید. در نهایت، رییس‌جمهور جنایت‌کار و تجاوزگر آمریکا که نیت ضدبشری و ماهیت استثمارگرایانه خود را در این چند روزه با ادبیاتی مشمئزکننده عیان ساخته بود، وادار به پذیرش آتش‌بس دو هفته‌ای کرد. 

نهضت آزادی ایران، ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان مظلوم جنگ، این پیروزی ارزشمند را که با ترکیبی از شجاعت، فداکاری و تدبیر به ثمر رسید، به ملت ایران تبریک می‌گوید. همچنین، از ایثار و از جان‌گذشتگی نیروهای نظامی و تلاش خستگی‌ناپذیر و صادقانه نیروهای امدادی از جمله هلال احمر، جامعه پزشکی و پرستاری، آتش‌نشانی و دیگر نهادها و افرادی که در این روزهای سخت، استوار و امیدوار، آستین همت بالا زدند و از کمک به مردم مصیبت‌دیده دریغ نکردند و زمینه‌ساز مشارکت ملی و «دفاع مدنی» در راستای توفیق دفاع ملی و میهنی شدند، قدردانی می‌کند. در همین راستا، تلاش‌های دولت چهاردهم در حوزه تامین مایحتاج عمومی، ارزاق و سوخت و انرژی را نیز ارج می‌نهیم.

نهضت آزادی ایران در جهت تامین امنیت ملی پایدار و تثبیت توافق آتش‌بس صورت‌گرفته، از حاکمیت ایران می‌خواهد که قدردان حمایت مردم از طریق انجام اصلاحات اساسی، هم‌سو با تحقق آزادی‌های بنیادین و حاکمیت ملت باشد و اولویت آشتی ملی و تلاش برای کاهش شکاف دولت – ملت را با بسط فضای رحمت، آرامش و مشارکت ملی عملی سازد و از هیجان‌زدگی و هرگونه مواضع و اقدامی که دلالت بر افراط و تندروی داشته باشد یا ناظر بر تمایل به جنگ و بهانه‌ای برای نقض آتش‌بس شود، احتراز کند. 

نهضت آزادی ایران از حاکمیت ایران می خواهد که در شرایط حاد و شکننده کنونی که نیاز به همدلی، همبستگی ملی و وفاق راستین برای تامین امنیت ملی پایدار، تداوم روند توسعه و بازسازی ایران، بیش از گذشته وجود دارد، از تهدید یا پیگرد قضایی و امنیتی شهروندانی که به هر دلیل اعم از استیصال، خشم یا ناامیدی و فقر، تحت تاثیر رسانه‌ها قرار گرفته و از جنگ علیه کشور حمایت کردند، صرفنظر کند و از سرِ شفقت، مسئولیت‌پذیری، وطن‌دوستی و دوراندیشی، زمینه گفت‌وگوهای ملی میان احزاب و نهادهای مدنی دمکراسی‌خواه و استقلال‌طلب ایرانی را با مردم معترض فراهم سازد تا افزون بر اقناع ایشان، امکانی موثر برای استفاده از تمام ظرفیت‌های ملی و سرمایه‌های انسانی و اجتماعی به دست آید.نهضت آزادی ایران تحلیل خود را نسبت به علل، هزینه‌ها و دستاوردهای این جنگ به زودی ارایه خواهد داد. 

از این رو، ضمن تبریک دوباره به مناسبت این پیروزی مقدماتی و آرزوی پایداری صلح و دور شدن فضای جنگ از سر مردم، که تنها می‌تواند از طریق بسط روابط بین‌الملل و همکاری‌های موثر اقتصادی با تمام ظرفیت‌های علمی و صنعتی جهان به دست آید، یادآوری می‌کند که وظیفه ملی مردم، جامعه مدنی و مسئولان کشور، تازه آغاز شده است تا بتوان خرابی‌های به‌جا مانده از جنگ را بازسازی کرد و زخم‌های روحی و روانی مردم را التیام بخشید.

 

نهضت آزادی ایران
۲۰ فروردین  ۱۴۰۵
@Nehzatazadiiran
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین, ۱۴۰۵ ۱:۴۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

 انگیزه ها و پیامدهای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

انتصاب طائب و تصویب «لایحه نفوذ»؛ دو گام آشکار علیه منافع ملی و خواست اکثریت مردم ایران

با تلاش جمعی، نقشه‌ی نظام برای فشار بیشتر بر شهروندان را خنثی کنیم!

عکاسی صحنه‌پردازی‌شده؛ از بازآفرینی واقعیت تا بیان مفهومی

 ایتمار بن گویر، وزیر امنیت اسرائیل خواستار «کشتارهای هدفمند هر شب» در نوار غزه شده است