سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۰۵

چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۵

بنیان‌گذاری حزب توده ایران؛ برگ مهمی از تاریخ مبارزات چپ ایران

اکنون که در کنار بحران‌های کم‌سابقۀ داخلی، تهدیدات بزرگ خارجی نیز علیه میهن ما در جریان است، اهمیت همکاری، هم‌افزایی و هماهنگی همۀ نیروهای ملی و مردمی مترقی برای مقابله با تجاوزگری خارجی، استبداد داخلی و نیز برای مبارزه در راه صلح، عدالت اجتماعی، رفع فقر، تبعیض و فساد اهمیتی برجسته می‌یابد.
Getting your Trinity Audio player ready...

پیام شادباش هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

به مناسبت هشتادوچهارمین سالگرد بنیان‌گذاری حزب توده ایران

 

رفقا و یاران گرامی،

با درودهای صمیمانه، از سوی هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) و همه اعضا و هواداران سازمان، هشتاد و چهارمین سالگرد بنیان‌گذاری حزب توده ایران را به شما، به همه اعضا، هواداران و دوستداران این حزب مبارز شادباش می‌گوییم.

در طول بیش از هشت دهه مبارزه، حزب توده ایران همواره در صف مقدم مقابله با استبداد، ارتجاع و سلطه‌جویی امپریالیسم ایستاده است. از مقاومت دلیرانه در برابر سرکوبگری و استبداد رژیم سلطنتی که سرانجام با انقلاب شکوهمند بهمن به تاریخ سپرده شد، تا تحمل هزینۀ سنگینی که جنایات جمهوری اسلامی به ویژه در دهۀ سیاه ۶۰ بر این حزب تحمیل کرد، تاریخ این حزب سرشار از فداکاری، پایداری و پویایی است. ارادۀ استوار و از جان گذشتگی رفقای توده‌ای و فدایی که دوشادوش هم در شکنجه‌گاه‌های جمهوری اسلامی در راه تحقق آرمان‌های عدالت‌خواهانه و مردمی ایستادند، نماد بارزی است از پیوند تنگاتنگ حزب توده ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در مبارزه علیه حکومت ضد مردمی ولایی.

امروز میهن ما با شرایط حساس و پیچیده‌ای روبه‌روست. سایۀ جنگ بیش از هر زمان دیگری بر آسمان کشورمان سنگینی می‌کند. خطر جنگ‌طلبی امپریالیسم نه تنها ایران ما که منطقه و دنیا را تهدید می‌کند. جنایات و نسل‌کشی دولت اشغالگر اسراییل، سیاست‌های تجاوزگرانۀ آمریکا با همراهی برخی قدرت‌های امپریالیستی اروپایی دیرزمانی است که مرزهای خشونت را رد کرده‌اند. نهادها، قوانین و میثاق‌های بین‌المللی عملاً کارایی خود را از دست داده‌اند. اما از آن سو، جنبش قدرت‌مند صلح با گسترۀ کم‌سابقۀ جغرافیایی سراسر جهان را در بر گرفته است. صدای جنبش صلح امروز بلندتر و رساتر از همیشه در گوشه‌گوشۀ جهان طنین‌انداز است. حزب تودۀ ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به عنوان دو نیروی میهن‌دوست و صلح‌طلب و متعلق به دریای بزرگ ضدجنگ در جهان، قادرند نقشی مؤثر در این جنبش ایفا کرده و با تاکید بر آرمان‌های مشترک، علیه جنگ‌طلبان داخلی و خارجی مبارزه کنند.

اکنون که در کنار بحران‌های کم‌سابقۀ داخلی، تهدیدات بزرگ خارجی نیز علیه میهن ما در جریان است، اهمیت همکاری، هم‌افزایی و هماهنگی همۀ نیروهای ملی و مردمی مترقی برای مقابله با تجاوزگری خارجی، استبداد داخلی و نیز برای مبارزه در راه صلح، عدالت اجتماعی، رفع فقر، تبعیض و فساد اهمیتی برجسته می‌یابد. امروز در مبارزه علیه حاکمیت فاسد، سرکوبگر و بحران‌آفرین جمهوری اسلامی، بیش از هر زمان دیگری نیازمند همبستگی و اتحاد نیروهای چپ، مترقی و عدالت‌خواه هستیم. آرمان‌های عدالت‌خواهانه، سوسیالیستی، آزادی‌خواهانه، میهن‌دوستانه و صلح‌طلبانه زمینه‌های بسیاری برای هم‌پیوندی و تلاش مشترک میان حزب توده ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) برای گذار از جمهوری اسلامی می‌گشاید.

رفقای گرامی،

هشتاد و چهار سال پایداری و مبارزۀ پیگیر حزب توده ایران تاثیرهای غیرقابل انکاری در جنبش مترقی و مردمی ایران بر جای گذاشته است. ما بار دیگر این سالگرد فرخنده را به شما رفقای عزیز شادباش می‌گوییم، دست‌تان را به گرمی می‌فشاریم و امیدواریم که در کنار هم، گام‌های استوارتری در راه آزادی، دموکراسی، استقلال و عدالت اجتماعی برای مردم ایران برداریم.

 

با درودهای رفیقانه،

پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ (۲ اکتبر ۲۰۲۵میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

تاریخ انتشار : ۱۰ مهر, ۱۴۰۴ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بازتولید خشونت و رویکرد حذفی در سپهر سیاسی ایران

بیانیه حزب اتحاد ملت در استقبال از تفاهم و پایان جنگ: توفیق در میدان، مسئولیت در حکمرانی

مطالعه‌ای جامعه‌شناختی در نگرش انسان‌محور و توسعه‌گرای هدی صابر

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران