سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ فروردین, ۱۴۰۵ ۲۰:۴۱

یکشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۱

ادامه تلاشها برای اعتراف گیری

اعتصاب غذای محدود محمد داوری

به داوری گفته شده است که مدارک و ادعاهای مهدی کروبی مبنی بر وجود سیستماتیک شکنجه و وقوع تجاوز به دختران و پسران و حتی زنان متاهل در زندانها وبازداشتگاه های متعددی که بازداشت شدگان بعد از انتخابات در آنها به سر برده ویا به سر می برند، را تکذیب کند و علیه همکاران خود صحبت کند.

یکی از فعالان حقوق بشر امروز به کمپین بین المللی حقوق بشردر ایران گفت که محمد داوری، مسئول دفترمهدی کروبی و سردبیر سایت سحام نیوز در دو نوبت اقدام به اعتصاب غذای موقت کرده است. به گفته این منبع، فشار، بدرفتاری و آزارواذیت روحی و جسمی بر محمد داوری برای گرفتن اعترافات ساختگی همچنان ادامه دارد و بیم آن می رود که ادامه وضعیت فعلی سلامت این فعال مطبوعاتی را با خطر مواجه کند. به داوری گفته شده است که مدارک و ادعاهای مهدی کروبی مبنی بر وجود سیستماتیک شکنجه و وقوع تجاوز به دختران و پسران و حتی زنان متاهل در زندانها وبازداشتگاه های متعددی که بازداشت شدگان بعد از انتخابات در آنها به سر برده ویا به سر می برند، را تکذیب کند و علیه همکاران خود صحبت کند.

این درحالی است که پیش از این مهدی کروبی اعلام کرده بود منابع غیرقابل انکاری از وقوع تجاوزهای یاد شده دارد. او گفته است که از برخی از افرادی که چنین فجایعی برای آنها رخ داده است، فیلم و عکس گرفته و مدارکی دارد که وقوع موارد یاد شده را تایید می کنند. مقامات قوه قضاییه و نهادهای امنیتی هیچ گاه ادعاهای کروبی را نپذیرفته و از هیچ تلاشی برای از بین بردن شواهد ومدارک موجود خودداری نکرده اند. از جمله در دو مورد کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در گفت وگو با قربانیان تجاوز مطلع شد که این افراد برای مخفی نگهداشته شدن آنچه در زندانها بر آنها رفته بود، تحت فشار قرار داده شدند.

محمد داوری، عضو سازمان معلمان ایران، مسئول دفتر آقای کروبی و سردبیر سایت سحامنیوز، روز ۱۷ شهریورماه در پی حمله نیروهای امنیتی به دفتر شخصی مهدی کروبی و دفتر حزب اعتماد ملی بازداشت شد.

تاریخ انتشار : ۱۴ اردیبهشت, ۱۳۸۹ ۹:۳۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در روزگاری که دل‌ها سنگین و نگران است، نوروز یادآور همین امید است؛ یادآور نوزایی، همدلی و ایستادگی، و اینکه زندگی، حتی در دل رنج، راه خود را ادامه می‌دهد. باشد که سال نو، پایان رنج و خشونت را نزدیک‌تر کند؛ جان مردم بی‌دفاع در امان بماند و صلح و آرامش بار دیگر به زندگی‌ها بازگردد. امید آن‌که خرد و تدبیر بر تصمیم‌ها چیره شود، افقی روشن‌تر پیش روی این سرزمین گشوده گردد و ایران از این دوران دشوار با سربلندی عبور کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

توقف بمباران و آتش بس فوری، ضرورتی ملی است

ابعاد ویرانی جنگ پس از حدود سه هفته گسترده تر می شود، تنها کسانی می توانند طرفدار ادامه ی این جنگ باشند که نمی دانند نابودی زیرساختهای کشور، از جمله زیرساختهای نظامی و انرژی، چه سرنوشتی برای اقتصاد و معیشت مردم، به طور خاص کارگران و زحمتکشان به همراه دارد. زیر ساختهایی که در طول سالها ساخته شده، سالها طول می کشد تا بازسازی شود. همچنین ادامه ی جنگ با تهدید فروپاشی و امنیت ملی و نامعلوم بودن خروجی آن همراه است.  

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بوم…بوم! هر انفجار برای من دو چهره دارد

نقدی بر سلب مشروعیت از دفاع مشروع ایران

آن سوی دیوار جنگ: عشق و یک گیوه

یادداشت‌هایی از تهرانِ زیر انفجار

جبهه اصلاحات ایران: با بکارگیرى همزمان میدان و دیپلماسى، دفاع کنونى را به جنگى میهنى در پرتو شعار اول ایران تبدیل کنیم!

زمان نامشخص پایان جنگ شاغلان بازار کار را نگران کرده است؛ اضطراب بیکاری