سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۲ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۰:۴۳

سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳

ایران برای همه ایرانیان هر لحظه و همیشه

روشن است که هر شهروند حق دارد، شخصا در مورد شرکت یا امتناع از شرکت در انتخابات تصمیم بگیرد. هیچ نهاد و مقامی حق ندارد بنام دین و یا هر نهاد ونماد دیگر، مردم را مجبور به شرکت در انتخابات و یا امتاع از آن کند.

 رعایت و پاسداری از کرامت انسان، حقوق برابر شهروندان، آزادی، دمکراسی، حکومت قانون ، عدالت اجتماعی، حفظ محیط زیست و صلح و برقراری مناسبات و رابطه عادی و تعاملی با دولتهای منطقه و جهان و قرارگرفتن جامعه در مسیر توسعه پایدار و زندگی بهتر نیازهای مبرم جامعه ماست.

مشارکت برابرحقوق و آزاد همه شهروندان در انتخابات آزاد و سالم حق اولیه و مسلم آنها و سنگ بنای برقراری حاکمیت مردم، دمکراسی و حکومت قانون در کشور ماست.

واقعیت این است که جمهوری اسلامی از همان آغاز، نخواسته و نتوانسته این حق اولیه ومسلم شهروندان را تامین کند.

مجموعه روندهای تاکنونی نشان می دهد که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اسلامی، مهمترین و عریانترین گام برای تحقق کامل حکومت اسلامی وانتقال قدرت به جانشین خامنه ای است.

قدرت ولی محور، جامعه و کشور را به بحران‌های عمیق همه جانبه داخلی وخارجی خطرناک گرفتار کرده و زندگی اکثریت عظیم مردم را به فلاکت کشیده است .

این حکومت هیچ راه و سیاستی برای برون رفت جامعه ازاین ابر بحران در سمت دمکراسی و حکومت قانون و توسعه پایدار ندارد.

هسته اصلی قدرت به رهبری آقای خامنه ای به شکل  ناعادلانه و مستبدانه همه روزنەها برای مشارکت برابر حقوق و آزاد شهروندان و نیروهای سیاسی کشور در انتخابات را بسته است .

اما برخلاف منویات رهبر و اعمال استبداد، تلاش و مبارزات بی وقفه و گسترده در کشور برای تحقق حقوق اولیه و مسلم انسانی و شهروندی و دفاع از نهاد انتخابات به مفهوم دمکراتیک و معاصر آن، ادامه دارد.    

روشن است که هر شهروندحق دارد، شخصا در مورد شرکت یا امتناع از شرکت در انتخابات تصمیم بگیرد. هیچ نهاد و مقامی حق ندارد بنام دین و یا هر نهاد ونماد دیگر، مردم را مجبور به شرکت در انتخابات و یا امتاع  از آن کند.

 هم میهنان گرامی!

جامعه و کشورمان در شرایط بسیار حساسی قرار دارد.

من به بعنوان یک شهروند، در این شرایط حساس، از همه شما هم میهنان تقاضا می کنم بیائید همه با هم با صدای بلند به حکومت بگوئیم:

                          ما در این انتخابات فرمایشی شرکت نمی کنیم.  

بگوییم:ما به مبارزه برای تحقق مشارکت آزاد و برابرحقوق همه شهروندان و نیروهای سیاسی کشورمان در تعیین سرنوشت جامعه و کشور ادامه خواهیم داد. ما بە مبارزە برای برقراری دمکراسی و حکومت قانون ادامە خواهیم داد.

 

        

  16 خرداد ۱۴۰۰

                                  

 

تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴؛ بنیامین نقدی به اعدام محکوم شد

میان زمین و هوا

نه به اعدام

عفو بین‌الملل: دستگیری‌های گسترده در کشورهای خلیج فارس به‌دلیل ابراز عقیده در فضای مجازی در جریان جنگ ایران

هنگامی که «میزان رأی ملت است» جای خود را به «من می‌گویم نه» داد

هشدار موتورهای روشن تورم