سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۹:۱۳

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۳

به مناسبت روز جهانی مبارزه با اعدام: نامه سرگشاده حقوقدانان و فعالان حقوق بشر بند۳۵۰ در مخالفت با حکم اعدام

خواست ما این است که با لغو حکم اعدام از صحنه قضایی ایران، مهر به جای کین، منطق به جایزور و اصلاح بزهکاران و خشکاندن ریشه معضلات اجتماعی به جای اعدام نشیند؛ باشد که بر عرصه گیتی به مهر، عدالت و عقلانیت شناخته شویم

Getting your Trinity Audio player ready...

جمعی از فعالین حقوق بشر و حقوقدانان محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، در نامه ای به مناسبت روز جهانی مبارزه با اعدام، طی بیانیه ای خواستار حذف اعدام از قوانین جمهوری اسلامی شده اند. آنان در این بیانیه با اشاره به تعداد بسیار زیاد اعدام در ایران خواستار رویه ای شده اند که بتوان اعدام را با احکامی دیگر جایگزین کرد.

به گزارش بامدادخبر، متن این بیانیه به شرح زیر است:

خلق یکسره نهال خدایند، هیچ از این نهال نه بشکن و نه برکن!

آنچه از تجربه انسان در رهگذر تاریخ به ما رسیده حکمت اندیشمندانی است که ما را به این مهم رهنمون می کنند که جان انسان، عطیه خداوند است و هیچ قدرتی نباید قصد ستاندن جان انسانی را نماید که حیات انسان دیگری را نگرفته است.

دنیای امروز بشریت به لطف این مهم، مراجع تصمیم گیری و بین الملی را وا داشته است تا در پی رفع و حذف اعدام باشند و از این رو دهم اکتبر را به عنوان روز نفی اعدام در تقویم بین الملل برگزیده اند، با این امید که این حکم از صحنه گیتی محو گردد.

متأسفانه کشورمان ایران با پیشینه تاریخی حکمت، ادب و عرفان در زمره کشورهایی ست که در صدر مجریان حکم اعدام می باشد و خواست ما این است که با لغو حکم اعدام از صحنه قضایی ایران، مهر به جای کین، منطق به جای زور و اصلاح بزهکاران و خشکاندن ریشه معضلات اجتماعی به جای اعدام نشیند؛ باشد که بر عرصه گیتی به مهر،عدالت و عقلانیت شناخته شویم.

سید مهدی سیف زاده، عبدالفتاح سلطانی، محمدعلی دادخواه، سید مهدی خدایی، محمدیوسف پور سیفی، حمیدرضا مرادی، فرشید یداللهی، رضا انتصاری، امید بهروزی، امیر اسلامی، افشین کرم پور، مصطفی دانشجو، مصطفی نیلی

تاریخ انتشار : ۲۰ مهر, ۱۳۹۱ ۹:۵۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه نهضت آزادی ایران: استقبال از پیمان مکه و ضرورت مشارکت ایران در شکل‌گیری نظم امنیتی منطقه‌ای

تفکیک “داوری اخلاقی” از “تحلیل سیاسی و تاریخی”

کاوه مدنی؛ از بازجویی در ایران تا دریافت «نوبل آب»

نیروهای کردستان سوریه ( روژاوا)، در ارتش سوریه ادغام شدند

دارو ۸۰ درصد گران شد.افزایش قیمت برخی اقلام تا ۳۰۰ درصد

مرکز آمار تورم مرداد ۱۴۰۵ را اعلام کرد