سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۱۶

یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۱۶

جبهه ملی ایران دوازده اردیبهشت روز معلم را گرامی می دارد

در تاریخ مبارزات آزادیخواهی وحق طلبی ملت ایران در یکصد سال اخیر، دوازده اردیبهشت سال هزاروسیصدو چهل شکوهی ویژه دارد. دراین روز معلمان ایران در برابردیکتاتوری حاکم که می خواست با درهم کوبیدن جنبش معلمان حقوق آنان را نادیده بگیرد و پایمال کند تسلیم نشدند، قهرمانانه مقاومت کردند و حکومت را به عقب نشینی واداشتند.

دوازده اردیبهشت پنجاهمین سالروز مبارزات درخشان زنان و مردان معلم را که برای کسب حقوق پایمال شده خود از ایثار جان نیز کوتاهی نکردند, گرامی می داریم. ارج می نهیم به معلمانی که در راستای رشد شخصیت شاگردان خود درهای فردا را بر روی نسل آینده می گشایند. نسلی که می خواهد زندگی مستقل و آزادی داشته باشد. آموزگاران آگاه وخردمند رسالت توانمند ساختن ذهن و روان نسل های آینده را در تلاشها و برنامه های خویش دارند. برنامه های نوین آموزش و پرورش با شناخت و آگاهی چنان معلمانی که تحولات وتطورات دو دهه اخیر را درک کرده اند, حاصل می شود. مدارس ما معلمانی می خواهد که رنگ و نقش بر اندیشه های فرسوده و پی شکسته نزنند بلکه راههایی نوین بیابند که جوانان ایران، آینده ای روشن و درخشان داشته باشند. معلمان یکی از گروههای آگاه جامعه برای تامین عدالت اجتماعی می باشند که در گذشته و حال رو در روی بی عدالتی ها و استبداد ایستاده اند وبرای دستیابی به دموکراسی و عدالت اجتماعی لحظه ای درنگ نکرده اند.

در تاریخ مبارزات آزادیخواهی وحق طلبی ملت ایران در یکصد سال اخیر، دوازده اردیبهشت سال هزاروسیصدو چهل شکوهی ویژه دارد. دراین روز معلمان ایران در برابردیکتاتوری حاکم که می خواست با درهم کوبیدن جنبش معلمان حقوق آنان را نادیده بگیرد و پایمال کند تسلیم نشدند، قهرمانانه مقاومت کردند و حکومت را به عقب نشینی واداشتند. یادآوری ۱۲ اردیبهشت ۱۳۴۰تا کنون نیروبخش حرکت های معلمان و جنبش های آنان در پنجاه سال گذشته بوده است. اینروز چون مشعلی فروزان در همه فراز و نشیب ها روشنی بخش نسل های بعدی معلمان بوده و می باشد. در ۱۲ اردیبهشت معلمان موفق شدند در راه کسب حقوق صنفی خویش گامی به پیش بردارند و بندهایی چند از پیکر آزادیهای دربند شده ملت ایران بگشایند. هرچند امروز حاکمان جمهوری اسلامی هیچگونه درخواست صنفی معلمان را برنمی تابند، و مجوز برای فعالیت کانونهای صنفی مستقل معلمان صادر نمی کنند و با هر اجتماع جهت بیان خواسته های معلمین، این قشر تحت ستم بشدت مقابله می کنند، اما جنبش معلمان برای احقاق حقوق از دست رفته و بهره بردن از حقوقی که در اعلامیه جهانی حقوق بشر برای آنان معین شده همچنان برپا و در مبارزه است.

بر قدرت نشستگان هرگونه فریاد و حتی ناله ی برآمده از سینه های رنجدیده معلمین را خفه می کنند. و در زندانهای سراسر کشور معلمان معترض به وضع بد اقتصادی و جو حاکم در مدرسه ها روزگار به سختی می گذرانند. لیکن آنان آرام نگرفته اند. معلمین معترض می دانند در محیطی که آزادیهای فردی و اجتماعی پایمال می شود نمی توان شاگردان آگاه و پویا برای فردای کشور تحویل جامعه داد. مدارس کشور چون پادگانهای نظامی اداره می شود و روحیه سلطه خواهی و نظامی گری حاکم بر مدرسه ها، شاگردان سلطه پذیر تحویل جامعه می دهد، و چنین شاگردانیکه مسئولین مدرسه از آنان اطاعت بی چون چرا می خواهند نمیتوانند آن نسل جدیدی باشند که باید راه پیشرفت وسعادت مردم ایران را در جهان امروز مهیا سازند. ولی به خاطر داشته باشیم که با انقلاب تکنولوژی و رسانه ها در جها ن نمی توان نسل جوان را در محدوده اندیشه های ویژه ای نگاهداشت، اما وقتی اندیشه در بند باشد پیشرفت وترقی به کندی حاصل می شود، مردم ایران آموزش و پرورشی پویا می خواهند نه ایستا، که باقی ماندن در اندیشه های کهن همان محصور بودن در دیوارهای قرون وسطایی است. برای رسیدن به فردای بهتری که درآن آزادیهای فردی واجتماعی تامین شود، معلم آزاداندیش شاگردانی با انگیزه آزادی طلبی و آشنا با پیشرفت های علمی امروز به جامعه تحویل میدهد. شاگردانی که بتوانند سدهایی را که در برابرشان می نهند درهم شکنند و امیدوارانه به زندگی سعادتمند روی آورند.

جبهه ملی ایران روز معلم را گرامی می دارد وبه همه معلمین آزاده میهنمان درود می فرستد.ما خواستار آزادی کلیه زندانیان عقیدتی و سیاسی هستیم. ما بر خواسته های حقه معلمان تاکید می کنیم و می خواهیم که معلمین آزاده در بند هر چه زودتر آزاد شوند.

جبهه ملی ایران – تهران

۱۲.۲.۱۳۹۰

تاریخ انتشار : ۹ اردیبهشت, ۱۳۹۰ ۸:۵۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

* هیچ بمب‌افکنی نمی‌تواند کار زیادی علیه تأسیساتی که بیش از ۷۰ متر زیر زمین دفن شده‌اند انجام دهد. * مطابق ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا ایران هنوز حدود ۷۰ درصد از پرتابگرها و ۷۰ درصد از ذخیره موشکی خودرا حفظ کرده. * مجتمع موشکی یزد حدود ۵۰۰ متر در دل کوه‌های گرانیتی اطراف امتداد دارد و در تمام مدت جنگ عملیاتی باقی مانده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جامعه مدنی در بن‌بست تصمیم‌گیران

چرا امریکا نمی‌تواند شهرهای موشکی ایران را نابود کند؟

جنگ ۲۷۰ میلیارد دلاری؛ ایران چگونه از سقوط اقتصادی گریخت؟

مورچه‌ی امیدوار و زمستان سیاه

از سالن والیبال تا راهروهای خونین بیمارستان؛ روایت یک مادر از عصرِ انفجار در لامرد

موج تازه سرکوب در هرات؛ وقتی بدن زنان به میدان نمایش قدرت تبدیل می‌شود