سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ فروردین, ۱۴۰۵ ۰۶:۴۷

شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۷

گزارشی از حضور در جشنواره‌ی بین‌المللی روزنامه‌ی “اومانیته”

همان‌گونه که پیش‌تر در اطلاعیه‌ای از سوی «گروه کار امور بین‌الملل سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)» اعلام کرده بودیم، امسال سازمان ما در جشنواره‌ی بین‌المللی روزنامه‌ی «اومانیته» با برپایی چادری شرکت کرد.حضور پرشور چند نسل از رفقای سازمانی را که روزگاری بر جان و جهان‌شان گذشته، تنها می‌توان گویای خستگی‌ناپذیری نسل‌هایی دانست که خاستگاه و ریشه‌شان تنیده در جنبشی نامیرا در میهن‌مان ایران است. نسلی آرمان‌خواه که وقتی نیاز به حضورش را احساس می‌کند، جسم و جانش نیرویی تازه می‌گیرد و راهی می‌شود و انگیزه می‌گیرد و انگیزه می‌‌دهد.

گزارشی از حضور در جشنواره‌ی بین‌المللی روزنامه‌ی “اومانیته”

همان‌گونه که پیش‌تر در اطلاعیه‌ای از سوی «گروه کار امور بین‌الملل سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)» اعلام کرده بودیم، امسال سازمان ما در جشنواره‌ی بین‌المللی روزنامه‌ی «اومانیته» با برپایی چادری شرکت کرد.

شرکت در این جشن بین‌المللی نیروهای چپ و کمونیست از سراسر دنیا، پس از چند سال وقفه صورت می‌گرفت. از سوی دیگر، همه‌گیری ویروس کرونا، نه فقط سازمان ما که همه‌ی دنیا را طی دو سال گذشته در برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های همگانی محدود کرده بود. به همین جهت سازمان ما  هم حتی مراسم‌ها و یادمان‌های تاریخی‌اش را  به صورت مجازی از طریق سامانه‌های اینترنتی برگزار می‌کرد.

در چنین شرایطی شرکت در جشن اومانیته، تدارک وسیعی را نیاز داشت که جز به همت بلند رفقایی از سراسر دنیا میسر نبود. رفقای ما از سراسر دنیا آستین بالا زدند تا با امکانات محدود چادری برپا کنند در شأن نام و نشان تاریخی سازمان‌مان. 

چه رفقایی که با ترجمه‌ی مطالب به زبان‌های گوناگون یاری‌رسان تدارک کار شدند و چه آنان که زمان و نیرو و هزینه‌ی سنگینی را تقبل کردند که راهی حومه‌ی پاریس شوند و در چادر سازمان  شوری برانگیزند، چه آنان که به خاطر دوری راه و مشغله‌های روزمره‌ زندگی نتوانستند در این مهم شرکت حضوری داشته باشند، شورو شوق حضور دوباره‌ی سازمان‌شان در عرصه‌ی سیاسی را احساس می‌کردند. 

حضور پرشور چند نسل از رفقای سازمانی را که روزگاری بر جان و جهان‌شان گذشته، تنها می‌توان گویای خستگی‌ناپذیری نسل‌هایی دانست که خاستگاه و ریشه‌شان تنیده در جنبشی نامیرا در میهن‌مان ایران است. نسلی آرمان‌خواه که وقتی نیاز به حضورش را احساس می‌کند، جسم و جانش نیرویی تازه می‌گیرد و راهی می‌شود و انگیزه می‌گیرد و انگیزه می‌‌دهد.

برپایی میز کتاب، ارائه‌ی غذا و نوشیدنی و هنرهای دستی، آن‌چنان که سنت چنین جشن‌واره‌هایی است، تدارکی بزرگ می‌خواست که به همت رفقای عزیز ما از چند کشور مختلف میسر شد.  شعارها و پوسترهایی مزین به گل و نام سازمان، ارائه‌ موسیقی زنده با همراهی ساز سنتور، این ساز کهن‌ ایرانی، صفا و گرمی خاصی به چادر سازمان ما بخشیده و  بینندگان و گوش‌های کنجکاو زیادی را به سوی خود جلب می‌کند.

گزارش‌های مفصل‌تر از این حضور حتما پس از پایان جشنواره ارائه خواهد شد. 

تا آن زمان، در وصف این حضور  از بخشی از سروده‌ی سیاوش کسرایی وام می‌گیریم:

«…از پا نفتاده‌ایم و تا سر  داریم / در گرد جهان به درد سر می‌گردیم

خندان ما را دوباره خواهی دیدن / هر چند که با دیده‌ی تر می‌گردیم

خاکستر ما اگر که انبوه کنند / ما در دل آن توده، شرر می‌گردیم…»

 

«گروه کار امور بین‌الملل سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)»

شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۱- ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲

تاریخ انتشار : ۲۰ شهریور, ۱۴۰۱ ۹:۱۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در روزگاری که دل‌ها سنگین و نگران است، نوروز یادآور همین امید است؛ یادآور نوزایی، همدلی و ایستادگی، و اینکه زندگی، حتی در دل رنج، راه خود را ادامه می‌دهد. باشد که سال نو، پایان رنج و خشونت را نزدیک‌تر کند؛ جان مردم بی‌دفاع در امان بماند و صلح و آرامش بار دیگر به زندگی‌ها بازگردد. امید آن‌که خرد و تدبیر بر تصمیم‌ها چیره شود، افقی روشن‌تر پیش روی این سرزمین گشوده گردد و ایران از این دوران دشوار با سربلندی عبور کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

نوروز جان، بهار خانوم، امسال پربارتر و معطرتر از همیشه بر این خاک قدم بگذار

بهار خانوم، به یاد همۀ ما بیاور که این سرزمین نه زیر چکمه‌ها و بمب‌های بیگانه و قدرت‌مداران هستی‌ بر باده‌ده از پا خواهد نشست و نه در آتش کینه و خشم خواهد سوخت. عطر شکوفه‌هایت را همه‌جا بپراکن؛ این سرزمین داغ‌دیده اما استوار را با عطر نرگس‌های شیرازت لبریز کن و پایان زمستان را به یادمان بیاور؛ به یاد همۀ ما بیاور که مردمان سرزمین‌مان سوگوار اما استوار ایستاده‌اند تا بر بیهودگی مرگ گواهی بدهند؛ آنان امسال خونین‌دل‌تر از همیشه، با چشمانی اشک‌بار، اما امیدوار و بیدار ایستاده‌اند تا آتش زندگی را در هر گوشه‌ای از این خاک روشن نگه دارند.

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

همبستگی ملی، شرط ضروری برای بقای کشور

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

نوروز می‌آید

نوروز جان، بهار خانوم، امسال پربارتر و معطرتر از همیشه بر این خاک قدم بگذار

پیام نوروزی فرخ نگهدار | با همبستگی ملی، جنگ پایان می‌یابد و ایران می‌ماند!

برای روزِ نو که می‌رسد