سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۸ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۲۵

جمعه ۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۵

گزارش تظاهرات ایرانیان در برابر پارلمان اروپا در بروکسل – بلژیک

يكي از موضوعات اساسي در اين تظاهرات اختصاص وقتي مناسب به "ندا" دختر دانشجوي جواني كه در تظاهرات بدست نيروهاي سركوبگر كشته شد، بود. روحيه عمومي در تظاهرات تمايل به همراهي، دفاع از شعارها و خواسته هاي مردم در ايران بود و چنين روحيه أي بويژه با توجه به طيف جواني كه در تظاهرات با پارچه سبز و پرچم سه رنگ ايران همراه شده بودند بسيار قابل توجه ايرانيان و وسائل ارتباط جمعي شده بود

گزارش از علی صمد

“ایرانیان ساکن بلژیک” در ادامه فعالیت های خود تطاهراتی را در تاریخ ۲۴ ژوئن در برابر پارلمان اروپا در بروکسل سازماندهی کردند. در ضمن سازماندهندگان آکسیون اعتراضی از طریق وسائل ارتباط جمعی بلژیکی خبردار شدند که خانم شیرین عبادی در پارلمان اروپا بسر خواهند برد. لذا تلاش شد که از ایشان دعوت برای شرکت در تظاهرات صورت گیرد. برنامه با یک دقیقه سکوت برای احترام به تمامی هموطنانی که در حرکات اعتراضی مردم ایران جانشان را از دست دادند آغاز شد. در ضمن در این تظاهرات حضور تنی چند از شخصیت ها و نمایندگان پارلمان اروپا و بلژیک و نیز نمایندگان احزاب لیبرال، سوسیالیست، سبز و مرکز دمکرات های اومانیست و لیگ کمونیست های انقلابی و دانشجویان مبارز سوسیالیست و نیز از طرف طرفداران “راهپیمایی برای صلح در جهانی بدون خشونت”، قابل توجه بود. هر یک از این مهمانان خارجی به سخنرانی پرداختند در این حرکت اعتراضی خانم ” ایزابل دوران” معاون جدید رئیس پارلمان اروپا به سخنرانی پرداختند و از خواستها و مبارزات مردم ایران بصورت پر شورانه دفاع کردند. در اواسط برنامه خانم شیرین عبادی به جمع متینگ تظاهرات کنندگان پیوستند که با تشویق و جمایت پر شور حاضرین در آکسیون مواجه شدند. ایشان برای دفاع از خواسته های مردم ایران دقایقی را با توجه به وقت فشرده أی که داشتند به سخنرانی پرداختند. ایشان در سخنان خود گفتند که اعتراض و تجمع مسالمت آمیز به موجب قانون اساسی حق مردم ایران است و نیاید بصورت خشونت آمیز با تظاهرات کنندگان برخورد کرد. ایشان نسبت به سرکوب مردم هشدار دادند و از خواسته های بر حق آنان حمایت کردند. در تظاهرات جمعیتی در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر شرکت کرده بودند و در طول برنامه از طریق تربیون بارها شعارهایی که در ایران توسط مردم و جوانان داده می شد را بزبان فارسی و فرانسه سر میدادند. یکی از موضوعات اساسی در این تظاهرات اختصاص وقتی مناسب به “ندا” دختر دانشجوی جوانی که در تظاهرات بدست نیروهای سرکوبگر کشته شد، بود. روحیه عمومی در تظاهرات تمایل به همراهی، دفاع از شعارها و خواسته های مردم در ایران بود و چنین روحیه أی بویژه با توجه به طیف جوانی که در تظاهرات با پارچه سبز و پرچم سه رنگ ایران همراه شده بودند بسیار قابل توجه ایرانیان و وسائل ارتباط جمعی شده بود. قابل گفتن است که تظاهرات از سازماندهی بهتری برخوردار بود و تلاش می شد که تمام شعارها و پیام ها، سخنرانی ها و اخبار از طریق تربیونی که برای این کار ایجاد شده بود، انجام شود. وضعیت داخل کشور رابطه و احساس ایرانیان را در خارج از کشور برای فعالیت مشترک بسیار به هم نزدیک کرده بود و تمام تلاش ها در این جهت بود که از تفرقه و پراکندگی پرهیز شود و حرکت فقط و فقط برای همراهی با مردم ایران در داخل کشور متمرکز شود. “ایرانیان ساکن بلژیک” برای اطلاع بلژیکی ها و اروپائی ها تحلیل مبسوطی را از سطح مبارزات، اعتراضات و خواستهای مردم ایران تهیه و بزبان فارسی و فرانسه در میان ایرانیان پخش کردند و متن فرانسوی آن توسط مسئول هماهنگ کننده تظاهرات خوانده شد و نیز در سطحی وسیع در اختیار مطبوعات و حاضرین در تظاهرات قرار گرفت. 
در آخر تظاهرات کنندگان خواستهای زیر را خطاب به ارگان های اروپائی و مسئولین دولت بلژیک بزیان فرانسه اعلام داشتند: 

ـ انتخابات ۲۲ خرداد از جانب دولت‏ها و مجامع بین المللی به رسمیت شناخته نشود؛ 
ـ محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور ایران پذیرفته نشود؛ 
– انتخابات مجدد با حضور ناظران بین المللی برگزار شود؛ 
– از خشونت در برخورد با اعتراضات مدنی مردم استفاده نشود؛ 
– تمام دستگیر شدگان روزهای اخیر و کلیه زندانیان سیاسی آزاد شوند؛ 
– آزادی دسترسی به فعالیت وسائل ارتباط جمعی و مطبوعات تضمین شود. 

برنامه در آخر با پخش سرود أی ایران به پایان رسید.

تاریخ انتشار : ۴ تیر, ۱۳۸۸ ۱۰:۴۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش

رفیق نازنین مان، داود عسگر پور عزیز بدرود

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

تاثیرات جنگ و بحران‌ها بر بهداشت زنان، به مناسبت ۲۸ ماه مه

مورخ آمریکایی: «هر دولتی که با حمایت ایالات متحده به قدرت برسد، فاقد مشروعیت خواهد بود.»

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم