سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۶:۴۱

یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۱

آکسیون اعتراض به بازداشت و زندانی شدن روزنامه نگاران و فعالین کارگری – نروژ

ما از كارزار محكوم کردن خشونت عليه روزنامه نگاران و فعالین کارگری حمایت می كنيم. گردانندگان نظام برای ارعاب و سركوب به اشكال گوناگون به خشونت عريان و پنهان دست می يازند، تا امتيازات خود را با چنگ و دندان حفظ کنند.

دیگر شکی نیست که مسئله مطبوعات یکی از محوری ترین و مهمترین مسائل جامعه ماست که نزدیک به یک قرن هنوزهم پاسخ نگرفته است.باید که این زخم کهنه را با اتحاد و مبارزه خود وبا اتکاء به توان میلیونها مردم ستمدیده و کارگر و زحمتکش درمان کنیم. جنبش رو به رشد ایران شاهد این مدعاست.

ما از کارزار محکوم کردن  خشونت علیه روزنامه نگاران و فعالین کارگری حمایت می کنیم. گردانندگان نظام برای ارعاب و سرکوب  به اشکال گوناگون به خشونت عریان و پنهان دست می یازند، تا امتیازات خود را با چنگ و دندان حفظ کنند. رژیم هر آنجائیکه نمی تواند با تکیه بر ایده های کهنه و سنتی، شور و طغیان اهل قلم را برای کسب آزادی مانع شود به زور متوسل می شود و برای حفظ قدرت دست به خشونت درجامعه می زند.

امروز دیگر صدای هر مخالفی در سینه خفه می شود، اعتراض به هر وضعیتی، مخالفت با قانون و اختلال در نظام جمهوری اسلامی قلمداد می شود، در همین راستا زندان های رژیم ننگین اسلامی پر است از انسانهای آزاده ای که برای احقاق حق خود به بند کشیده شده اند.

در این شرایط ظالمانه که رژیم هر صدای آزادی خواهانه و برابری طلبانه را در گلو خفه می کند، روزنامه نگاران ،فعالین کارگری و سیاسی دستگیر شده و در زندان های جمهوری اسلامی، مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

به همین منظور و در حمایت از روزنامه نگاران دستگیر شده و همینطور فعالین کارگری ، در روز شنبه ۲ فوریه ۲۰۱۳ برابر با ۱۴ بهمن ۱۳۹۱، در شهر استاوانگر واقع در نروژ، آکسیونی توسط تنی چند از ایرانیان برگزار شد تا صدای روزنامه نگاران و فعالین کارگری را به گوش جهانیان برساند.

تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن, ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

احمدی‌نژاد، ترامپ و نتانیاهو؛ سه «قهرمان» برای یک سناریو!

اسلام به‌مثابه ایدئولوژی دولت: پژوهشی بر اساس مفهوم قدرت، فرهنگ و ایدئولوژی نزد گرامشی

گاهنامه زنان شماره ۲ – زمستان ۱۴۰۴

تلاش و دغدغهٔ نسل پنجاه و هفت و نسل زد! دیکتاتوری و فقر عمومی و بشکه‌های ثروت

آیا سامانه پدافند هوایی نوین ایران می‌تواند تغییر دهنده برنده بازی باشد؟

ملت ایران؛ تداوم یک هویت تاریخی در ورای تعاریف مدرن